Moba hry boli len použité ako príklad, že je možno to urobiť tak aby sa to dalo previezť do toho kto kolko zobral a podla toho rozdeliť CB nemyslel som to tak že by sa to malo zaviesť do štýlu moba hier, ospravedlňujem sa ak to tak vyznelo.
Potom ale vôbec nechápem načo píšeš niekam, kde nechápeš podstatu, ale aj tak ideš do toho nejakým spôsobom zasahovať a roznášať svoje múdra..
Ano, presne tak, pochopil si to zle, nie vo všetkých bodoch, ale väčšina celé zle, nevadí, skúsim ti to vysvetliť ešte raz a polopate aby si to pochopil, dám do toho všetko čo je v mojich silách.Janko.Tlcik píše:pokiaľ dobre rozumiem o čo ide v tejto téme: o spravodlivejšie delenie CB získaných vo vojne. ak som dobre pochopil tak nespravodlivosť systému spočíva v tom, že body čo by ste mali podľa Vášho názoru, ctihodní spoluhráči, získať vy , získa ktosi iný. vyžírka. síce neviete či dotyčný berie viac alebo menej bodov života ako vy terču ale predpokladáte že to bude určite menej ako vy, pochodujúci kríženci robocopa, terminátora a istého texaského rangera. takže tu krvopotne vymýšľate rôzne spôsoby prepočítavania udeleného poškodenia a zabitia. nie som programátor ale som si pomerne istý že prenos toho množstva dát na server a ich okamžitého prepočítavania zaťaží server a zvýši lagy a zhorší hrateľnosť. ale tá drobnosť vás absolútne nezaujíma. jediné o čo v tejto téme ide aby ste získali viac bodov. tie body by boli zobraté niekomu kto sa o ich získanie podľa Vás absolútne nezaslúžil, to že vyradil protihráča asi nestačí.
takže môj návrh je: kľudne podeľte všetky body čo získam priemerne za vojnu medzi ctihodných diskutujúcich v tejto téme. všetkých možno až 20 CB. a vo vojne sa budem držať tak ďaleko od Vás ako sa bude dať aby som vás nepripravil o Vaše body. príjemný deň
Podstatu si chytil, spravodlivejšie rozdeleni CB, ostatné ale samá voda, poukazujem na konkrétne osoby bez ukazovania, nerad ukazujem prstom..
Tu nejde o to čo si myslím, ale jednoducho vidím, že niekomu dávam 7-8k na skill bez kritiku a on mne dáva 2-3k aj s božou pomocou, tak jednoducho nevidím iný spôsob ako by mohol tento hráč získať viac CB ako ja, ak jednoducho nedokáže zabiť niekoho s výbavou viacmenej priemernou, ako je možné že získava také množstvo cb? pretože jednoduche ide na náhodu a obstreluje chumly, ako náhle sa niekto na neho navalí v sekunde leží. Toto proste musí hnevať každého racionálne uvažujúceho hráča, ktorý sa snaží neustále zdokonalovať svoju výbavu ale aj tak niekto, kto má evidentne horšiu výbavu dosahuje ovela lepších výsledkov, myslíte že toto neodrádza od hrania? ked strávim xy hodín vo swampe kvôli PvP výbave aby som si dobre zabojoval a s dobrým pocitom odchádzal z války, ktorý sa odzrkadluje na CB, predsa len asi si nebudem myslieť že som dobrý ak odchádzam z války s 50cb na konte, to je snáď jasné. A keď vidíš niekoho, koho si podáš bez najmenšieho problému s ovela lepšími výsledkami, tak to dokáže dosť zamrzieť, ešte keď aj vidíš, akým spôsobom tie CBčka získava..Ale to je jedno, načo to vysvetlovať niekomu, kto je zaujatý len na svoj názor žejo
E: Jo a ešte k tomu zaťažovaniu servera, rozprávaš tu o tom ako keby si sa s tým stretával každý deň, nechápem kde si si taký istý že by to dokázalo narobiť také lagy a problémy aké popisuješ, ak to tak bude, tak sa to jednoducho nebude meniť, to je snáď logické nie?