Co mi hodí více ( Keri vs Swamp )???

Prostor k diskuzi o všech možných droperech.
Odpovědět
HochisCZE
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování

Co mi hodí více ( Keri vs Swamp )???

Příspěvek od HochisCZE » čtv 14. črc 2016 11:07:58

Co vydělává víc ?
Klady a Zápory ?
Předem díky za odpovědi...

Edit: Téma přesunuto a upraven jeho název. Vyvarujte se nadbytečnému užívání CapsLocku.
/Avery

Junkie
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mi hodí více ( KERI vs SWAMP )???

Příspěvek od Junkie » čtv 14. črc 2016 11:16:38

X krát řešené téma

Swamp je nejstabilnější výdělek na serveru můžeš si z něj nosit klidně i takových 800 + (Prémko,Talíky atd ..) Nevýhoda často jsou obsazena dobrá místa a lagy pokud již máš starší počítač ale to se dá vše nastavit v Laucheru.
Kerindor je nestabilní jednou ti padne kostí a střepů jindy budeš rád za bylinky :) - Výhoda více volného místa
Co se týče výbavy bych řekl že to vyjde i cenové na stejno dnes

HochisCZE
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od HochisCZE » čtv 14. črc 2016 11:39:52

Tuto odpověď jsem čekal :D
A stejně se nerozhodnu :DD.

rendak
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od rendak » čtv 14. črc 2016 11:47:43

Určo jdi swamp. Keri se ti nevyplatí. Střepy jdou strašně dolu zase a kosti ti nebudou padat pořád, takže na to nespoléhej (ale to jsem v podstatě opsal to, co je zde již psáno). Jestli se nemůžeš rozhodnout, tak si udělej postupně oboje, ale jdi první swamp. Tím si spíše vyděláš na výbavu do keri (počítám s tím, že máš yangy jen na 1 výbavu). :)

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Re: Co mi hodí více ( Keri vs Swamp )???

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 14. črc 2016 12:35:35

Swamp:
:+: pěkný, jistý a stabilní výdělek
:+: peníze ihned v hotovosti v inventáři
:+: v podstatě jednoduchá činnost, plášťování, držení mezerníku, poodjetí, sbírání dropu
:-:počítač při velkém množení dostává hodně zabrat, kor pokud ho máš starší
:-: dropování ve swampu je strašně stereotypní a po čase přestane bavit a budeš tam chodit spíše z donucení
:-: nejlepší místa na plášťování jsou většinou zabraná
:-: potřebuješ co nejvíc v talíkách na drop/yang + prémko yang a vip

Kerri
:+: je tam volno
:+: dropování úlomků je zábavnější než držení mezerníku ve swampu
:+: můžeš tam chodit s bmkem/s ninjou v proměně se stunerem, prostě máš na výběr
:+: šetříš pc, nedostává tolik zabrat co při množení ve swampu
:+: máš tam jistý úlomky, které lidé kupují, při otevření můžou padnout kosti, které jsou stále potřeba
:+: nepotřebuješ vip, prémko na yang narozdíl jako ve swampu
:-: při otevření můžou padnout blbosti, tudíž zisk bude třeba i několikanásobně menší než co bys měl za swamp
:-: ceny střepů, kostí, perel jsou velmi nízké

Swamp je tutovka, ale omrzí, Kerri je zábavnější, ale drop stojí zaprd nebo máš problémy to prodat.
Proto je nejlepší mít dropery oba a střídat to podle potřeby nebo podle toho, co tě zrovna bude bavit ;)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » čtv 14. črc 2016 18:58:07

Osobne bych udelal postupne oboji, protoze obe tyto cinnosti jsou po nejake dobe hrozna nuda.

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 151 poděkování
Dostal poděkování: 52 poděkování

Příspěvek od Relly » pon 25. črc 2016 14:09:58

Mám teď pouze drop kerindor(BMko), jak už tu několikrát zaznělo, tak máš na výběr mezi prodejem úlomků a nebo vyměnit úlomky a prodat drop.Má to dost velké "ale" a to takové, že čistě prodej úlomků je z mého pohledu už zbytečný, protože například já mám plné 3 postavy úlomků a prodej čistě jen jedné strany úlomků trvá neskutečně dlouho, třeba i půl dne, takže než prodáš všechny postavy, tak to dost trvá.U toho vyměňování je to o něco lepší a dělám to teď furt, každopádně většinou prodávám věci až po uplynutí 6H z kostí, pak je toho dost.Jak už tu taky zaznělo, ceny střepů jdou neskutečně dolů, je toho jednoduše strašně moc a lidí se snaží co nejrychleji to prodat, kostí je na tržce také mraky, takže to též chvilku trvá, ale jinak se to dá.V současné době si střádám yangy na dropera do swampu a jak už tu též zaznělo, máš tam jistý výdělek přímo do inventáře, takže se o prodej věcí vůbec starat nemusíš.Za mě jednoznačně ten swamp, ačkoliv je to vážně nehorázně stereotypní a člověka to omrzí po nějaké době (dříve jsem dropa do swampu měl).Proto si nechávám i suru do kerindoru, abych to mohl i střídat.S jistotou bych ale volil ten swamp, být tebou.
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « ned 2:12 pm »
@Gulik,  Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
@ Gulik « ned 9:07 am »
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
@ ShienZhao « sob 10:48 pm »
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
@ Gulik « sob 9:02 pm »
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
@ Makarov « sob 6:46 pm »
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
@ Vydesenej « sob 7:10 am »
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
@ Lejno « sob 12:06 am »
Zas reveš
@ Suko201 « pát 7:44 pm »
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
@ MrDzenda « pát 5:16 pm »
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
@ Mionix « čtv 7:05 pm »
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@ Mionix « pon 3:41 pm »
@Gulik,  ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
@ Gulik « pon 3:35 pm »
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@ Mionix « ned 10:55 am »
@libast,  nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@ Mionix « ned 9:06 am »
@libast,  napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
@ libast « sob 10:46 pm »
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
@ libast « sob 10:28 pm »
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
@ Makarov « sob 8:59 am »
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
Je tu aspoň občas sranda.. :D
@ Mionix « pát 7:12 pm »
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@ Mionix « pát 7:11 pm »
@qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
@ qSTRoNgMANp « pát 7:00 pm »
Hoši, vy jste komedianti
@ MoCKeR « pát 5:00 pm »
Suko201 píše:
Lejno píše: Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
@ Suko201 « pát 11:37 am »
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@ Relly « pát 11:30 am »
@MoCKeR,  Dobře jsi mu naložil loupe.
@ MoCKeR « pát 10:35 am »
aspoň sa nevolá lejno :D :D :D :D
@ Lejno « pát 4:03 am »
Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)

Who is chatting

offline Gulik 
offline Hakan 
offline Mionix