Děkuju za všechny názory a rady

A právě proto, bych volil obranuSpartaa16 píše:mentál má sám o sobě dmg jak kráva a stou karmou do útoku, by byly slušný pecky![]()
tak pokud má 50dýky,55meč, 50 obou a málo na šípy tak to je jasná volba, ale pokud má 60/60/55 a hodně na šípy, tak by si mohl dovolit i ten útokEresable píše:A právě proto, bych volil obranuSpartaa16 píše:mentál má sám o sobě dmg jak kráva a stou karmou do útoku, by byly slušný pecky![]()
Můj názor.
No jooo, ale prostě já si myslím, že obrany néni nikdo dost. Mental má dmg sám o sobě obrovský, takže je útok zbytečný. Ještě jednou - obrana. Stejně je to jen prostě o - sto lidí, sto chutí.Spartaa16 píše:tak pokud má 50dýky,55meč, 50 obou a málo na šípy tak to je jasná volba, ale pokud má 60/60/55 a hodně na šípy, tak by si mohl dovolit i ten útokEresable píše:A právě proto, bych volil obranuSpartaa16 píše:mentál má sám o sobě dmg jak kráva a stou karmou do útoku, by byly slušný pecky![]()
Můj názor.
Mohli by dát do IS předmět, kterým by se to dalo změnitEresable píše:No jooo, ale prostě já si myslím, že obrany néni nikdo dost. Mental má dmg sám o sobě obrovský, takže je útok zbytečný. Ještě jednou - obrana. Stejně je to jen prostě o - sto lidí, sto chutí.Spartaa16 píše:tak pokud má 50dýky,55meč, 50 obou a málo na šípy tak to je jasná volba, ale pokud má 60/60/55 a hodně na šípy, tak by si mohl dovolit i ten útokEresable píše: A právě proto, bych volil obranuMůj názor.
Spartaa16 píše:Eresable píše:Spartaa16 píše:
Mohli by dát do IS předmět, kterým by se to dalo změnit. Ať pak někdo nezvolí špatně a nemusí si mlátit hlavou o stůl.