Schopnost „Rybaření“ - diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Re: Schopnost „Rybaření“ - diskuze
V itemu máš svitek kdyby si jej použila přišla by jsi jen o polovinu bodů.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Díky, o itemu vím, ale nepoužívám ... asi mi to opět potrvá o nějaký ten měsíc dýl 

- Zachary
- Lv.17
- Dal poděkování: 136 poděkování
- Dostal poděkování: 155 poděkování
Když už jsem něco začal, budu i pokračovat. Navažme tedy na dřívější příspěvek, nyní se s vámi podělím o svou cestu z M2 na G1. Snad nebudu opět nazván lhářem
.
Tabulka platí jako minule - číslo = počet čtených knih včetně úspěšné (příručky už nečtu vůbec). Je možné, že je tentokrát číslo u G1 nepřesné o ± 2 knížky, v souvislosti s euforií, že jsem ty pstruhy říční konečně dochytal a další mě nečekají, necítím 100% jistotu, že dalších knih bylo skutečně 5. Časově jsem to zvládl asi za 40 hodin, opět však s poloviční pozorností.
S dokončením G1 jsem si zvedl úspěšně prut na +8, stejně si myslím, že závěrečný příspěvek s cestou na P se objeví až za velmi dlouhou dobu (jestli vůbec), neboť skončím okamžitě, jakmile mě Rybář vyšle na zlatou rybku. Tu jsem za dobu trénování schopnosti na rybařící postavě nechytil (a za celou dobu hraní mám na kontě asi 2).
Na závěr bych si dovolil připomenout svou otázku směřovanou spíše na tým než na hráče - "S jakou návnadou je srovnatelná muška? Červ, malá ryba, boilie?"
Petrův zdar!

Tabulka platí jako minule - číslo = počet čtených knih včetně úspěšné (příručky už nečtu vůbec). Je možné, že je tentokrát číslo u G1 nepřesné o ± 2 knížky, v souvislosti s euforií, že jsem ty pstruhy říční konečně dochytal a další mě nečekají, necítím 100% jistotu, že dalších knih bylo skutečně 5. Časově jsem to zvládl asi za 40 hodin, opět však s poloviční pozorností.
Level | M2 | M3 | M4 | M5 | M6 | M7 | M8 | M9 | M10 | G1 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Knihy | 2 | 1 | 1 | 4 | 7 | 8 | 3 | 1 | 14 | 5 |
Loveno | 2x![]() | 3x![]() | 4x![]() | 5x![]() | 6x![]() | 7x![]() | 8x![]() | 9x![]() | 10x![]() | Quest |
Celkem knih z M2 na G1 | 46 |
---|---|
Celkem příruček a knih z 0 na G1 | 35 a 74 |
Na závěr bych si dovolil připomenout svou otázku směřovanou spíše na tým než na hráče - "S jakou návnadou je srovnatelná muška? Červ, malá ryba, boilie?"
Petrův zdar!
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak jsem si myslel, že knihy jsou lepší jak příručky, ovšem včera mě to vyvedlo z omylu, když jsem další level načetl až na 16 knihu.
Tak že teď usuzuji, že asi rozdíl mezi tím moc nebude.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Renassaince
- Lv.4
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Zdravím,
Chci se zeptat na věc, co se netýká úplně schopnosti samotné (tzn. čtení + plnění úkolů), ale chytání ryb.
V pondělí jsem po třech týdnech měl konečně čas na výlov, tak jsem se zúčastnil, ale vůbec mi to nešlo, po dobu výlovu sjem chytil maximálně tak 4/5 ryb. POzději jsem dochytal zbytek návnad (200 červů + cca 20 malých ryb).
Jaká je správná technika lovení ryb? Většina ryb co jsem chytil byli candáti a malé ryby. Existuje nějaká tabulka s časy k jednotlivým rybám? Protože zatím co jsem lovil, tak vytažení vzácnější ryby (to je u mě vše co není candát a malá ryba) je veliký problém a většinou se nepovede.
Rybaření nula, prut jsem měl nový, nyní je "už" +2.
Děkuji,
Renessaince
Chci se zeptat na věc, co se netýká úplně schopnosti samotné (tzn. čtení + plnění úkolů), ale chytání ryb.
V pondělí jsem po třech týdnech měl konečně čas na výlov, tak jsem se zúčastnil, ale vůbec mi to nešlo, po dobu výlovu sjem chytil maximálně tak 4/5 ryb. POzději jsem dochytal zbytek návnad (200 červů + cca 20 malých ryb).
Jaká je správná technika lovení ryb? Většina ryb co jsem chytil byli candáti a malé ryby. Existuje nějaká tabulka s časy k jednotlivým rybám? Protože zatím co jsem lovil, tak vytažení vzácnější ryby (to je u mě vše co není candát a malá ryba) je veliký problém a většinou se nepovede.
Rybaření nula, prut jsem měl nový, nyní je "už" +2.
Děkuji,
Renessaince
Příležitostný rybář a zahradník
- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
Na Ekuře tabulka s časy není a nikdo jí zatím ani neudělal. Dá se použít tabulka z Wiki metin 2 i když tam nejsou všechny ryby a časy 100%.
http://wiki.metin2.cz/index.php/Ryba%C5%99en%C3%AD
12.8.2016
Tak krásnou tabulku jako Zachary nezvládnu, ale pochlubím se:
M1 rybaření - přečteno celkem 116 knih a příruček o rybaření.
http://wiki.metin2.cz/index.php/Ryba%C5%99en%C3%AD
12.8.2016
Tak krásnou tabulku jako Zachary nezvládnu, ale pochlubím se:
M1 rybaření - přečteno celkem 116 knih a příruček o rybaření.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 185 poděkování
- Dostal poděkování: 147 poděkování
zdravím, otázka: "koule na ryby" k čomu vlastne slúži? miestami mám ten dojem že s ňou chytám horšie ako bez nej
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 54 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
Dobrý den.
Chtěla bych navázat na téma návnad a porovnání:
pasta: Lehká a levná návnada
červ: Oblíbená návnada která výborně naláky ryby
malá ryba: Rybí návnada, která dobře přiláká velké ryby
boilie: Vynikající návnada pro lov vzácných ryb
mušky
Potřebovala bych vědět jestli vidíte mezi navnadami rozdíl. Rybařím spoustu hodin, návnady střídám a rozdíl jsme prostě nepoznala.
Proč není možnost koupit bolie třema v itemu? Vím, že je možnost je koupit za CB , ale další předmětům, které lze koupit za CB, tak je možno opatřit i jinak- raznice, taška pro alchymistu, zmzlina- z bosů, item
Rybaření je skvělé udělané , ikdyž jsme se ted zasekla, protože mám chytnout 4 kapry hladké, což je pro mě ryba , kterou jsme viděla pouze 3x, tak se to opravdu protáhne.Zkouším různé metody rybaření, poslouchám rady kamarádů, ale kapr hladký pro mě opravu záhadou
At se Vám daří a díky za příspěvky
mušky
Potřebovala bych vědět jestli vidíte mezi navnadami rozdíl. Rybařím spoustu hodin, návnady střídám a rozdíl jsme prostě nepoznala.
Proč není možnost koupit bolie třema v itemu? Vím, že je možnost je koupit za CB , ale další předmětům, které lze koupit za CB, tak je možno opatřit i jinak- raznice, taška pro alchymistu, zmzlina- z bosů, item
Rybaření je skvělé udělané , ikdyž jsme se ted zasekla, protože mám chytnout 4 kapry hladké, což je pro mě ryba , kterou jsme viděla pouze 3x, tak se to opravdu protáhne.Zkouším různé metody rybaření, poslouchám rady kamarádů, ale kapr hladký pro mě opravu záhadou
Nikijana a všechna Sluníčka
- Diabolkaa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
nikijana píše:Dobrý den.
mušky
Kapra hladkého jsem v noci chytil na stejnou dobu, na jakou chytám velkého candáta a zlatou rybku. Ty jsem chytil během pár hodin také dvě. Chytám na prut +6 s VIP a rybářským prémkem. A musím se pochlubit, po asi 1 400 chycených rybách mi padla první mapka.

-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Kapra hladkého se mi také daří chytit za stejnou dobu jako velkého candáta. Rozdíl mezi návnadami vidím jen ten, že některé ryby (např. pstruh) zabírají více na červy než jakékoli jiné, ale není to pravidlem u všech. Před zavedením schopnosti rybaření se mi podařilo vytáhnout zlaté rybky také na červa
, po jeho zavedení zase na boile.

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »