Králova vůle

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Re: Králova vůle

Příspěvek od MostEVILEK » ned 09. říj 2016 12:29:11

Tohle myslíš vážně? Podívej se na cech ve kterém momentalně jsi ( nebudu jmenovat ). Když je někdo od vás král tak na sloupy nechodí že?

Nicméně k ,,návrhu" - sezaní protože je král trošku jiný než ostatní? Vezmi si že bych byl král třeba já. Nesnaším mě 95% serveru - nevadí mi to,ale jsou tu i takoví lidé,kteří by byli schopní si dělat postavy level 1 nebo lognout všechny své sklady/shopy a co já vím ještě,nebo i dokonce platit za to aby dali hlas,aby mě svrhnuli. To co jsi tu vyplodil je blbost a uplně k ničemu. Ačkoliv se mi moc nechce,tak musím s Headem souhlasit - každej má realaný život a občas není čas na hru. Jak pšíe sparta - může se stát cokoliv co ti ovlivní plány. Jak také psal sparta,dělej vše proto aby jsi byl král a dělej jak uznáš za vhodné.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Polcii
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od Polcii » ned 09. říj 2016 13:23:54

Udivuje me, ze se vzdycky ozve ten, kdo je bez sance ziskat krale! Jo a nestezuj si, ze ti nikdo nepusti sloupy, když tam každému krades bosse! :clap:

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » ned 09. říj 2016 13:29:57

Taky se přidám,ano pokud nemá čas se dostavit na válku budiž,ale pokud začne válka a král stojí na námku a kope rudu a po válce tam je pořád a stále těží tak to už je totální výsměch hráčům co do té války chodí.Jak někomu současný náš pan král napsal já král být nechtěl tak nic pouštět nebudu.Ok tak když si nechtěl být král tak nechoď války a kopej,ale v tom případě si ani nepouštěj sloupy.Hlasování o sesazení krále je nereálné spíš by se mělo nějak nastavit aby taký král měl pro příště obtížnější tu hodnost získat pokud pro říši nic nedělá.Mě je jedno jestli ve válce léčí nebo ne já války chodím jen pro zábavu taky je všechny nestíhám ,ale když může stát z krumpem na námku tak to si může stoupnout i na resp a kopat tam a u toho podporovat svou říši.P.S. evile myslím,že ty to řešit nemusíš běháním a házením zruška se dočkáš krále snad jedině díky tomu pokud nebude do war chodit nikdo ze žluté :D
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » ned 09. říj 2016 13:43:55

To jsem přesně čekal :D Uvedl jsem pouze příklad
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » ned 09. říj 2016 13:55:46

rudlaninja píše:Taky se přidám,ano pokud nemá čas se dostavit na válku budiž,ale pokud začne válka a král stojí na námku a kope rudu a po válce tam je pořád a stále těží tak to už je totální výsměch hráčům co do té války chodí.Jak někomu současný náš pan král napsal já král být nechtěl tak nic pouštět nebudu.Ok tak když si nechtěl být král tak nechoď války a kopej,ale v tom případě si ani nepouštěj sloupy.Hlasování o sesazení krále je nereálné spíš by se mělo nějak nastavit aby taký král měl pro příště obtížnější tu hodnost získat pokud pro říši nic nedělá.Mě je jedno jestli ve válce léčí nebo ne já války chodím jen pro zábavu taky je všechny nestíhám ,ale když může stát z krumpem na námku tak to si může stoupnout i na resp a kopat tam a u toho podporovat svou říši.P.S. evile myslím,že ty to řešit nemusíš běháním a házením zruška se dočkáš krále snad jedině díky tomu pokud nebude do war chodit nikdo ze žluté :D
Stojí a kope :D Já chtěl původně napsat, že je vidět on line, takže někde něco asi těžce mydlí :D
V tom s tím hlasováním.. to byl momentální nápad, šlo by to jistě ošéfovat nějakým omezením do budoucna, když nespustil jediný bonus pro lidi, tak tím méně bude mít v příštím kralování možností sloupu pro sebe a navíc bude muset splnit více podmínek, aby se jim vůbec stal.
Nebo při získání krále by bylo upozornění ve svitku: že je potřeba myslet nejen na sebe, ale i na lidi a pokud ne, tak přijde sankce viz.výše.

Koukám, že už další nápad nepřibyl, jak to vymyslet, ať král neužívá vybraných peněz jen pro sebe.
S tím léčením je to máš pravdu jen pro ty co chodí do válek, takže spíš bych to směřoval na ty bonusy přes den pro všechny...nutno ovšem podotknout, že nějaký ten královský heal ve válce přijde vhod a může tak mnohé v statistikách ovlivnit.
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 09. říj 2016 14:19:49

ovechkin píše:
rudlaninja píše:Taky se přidám,ano pokud nemá čas se dostavit na válku budiž,ale pokud začne válka a král stojí na námku a kope rudu a po válce tam je pořád a stále těží tak to už je totální výsměch hráčům co do té války chodí.Jak někomu současný náš pan král napsal já král být nechtěl tak nic pouštět nebudu.Ok tak když si nechtěl být král tak nechoď války a kopej,ale v tom případě si ani nepouštěj sloupy.Hlasování o sesazení krále je nereálné spíš by se mělo nějak nastavit aby taký král měl pro příště obtížnější tu hodnost získat pokud pro říši nic nedělá.Mě je jedno jestli ve válce léčí nebo ne já války chodím jen pro zábavu taky je všechny nestíhám ,ale když může stát z krumpem na námku tak to si může stoupnout i na resp a kopat tam a u toho podporovat svou říši.P.S. evile myslím,že ty to řešit nemusíš běháním a házením zruška se dočkáš krále snad jedině díky tomu pokud nebude do war chodit nikdo ze žluté :D
Stojí a kope :D Já chtěl původně napsat, že je vidět on line, takže někde něco asi těžce mydlí :D
V tom s tím hlasováním.. to byl momentální nápad, šlo by to jistě ošéfovat nějakým omezením do budoucna, když nespustil jediný bonus pro lidi, tak tím méně bude mít v příštím kralování možností sloupu pro sebe a navíc bude muset splnit více podmínek, aby se jim vůbec stal.
Nebo při získání krále by bylo upozornění ve svitku: že je potřeba myslet nejen na sebe, ale i na lidi a pokud ne, tak přijde sankce viz.výše.
Hele jestli ten král se na to nadřel, chodil pravidelně do válek, odnášel dost cb, kopal, pomáhal říši, udělal si tu hodnost tak i kdyby se flákal na námku, tak je to jeho věc. Né každý král vždy byl "správný,moudrý král" ;) příklad: jeden si chce nahrabat a má hodnost krále jen na sloupy, druhej zase naopak sloupy má pro lidi a chodí do války, pomáhá říši, healuje a spolupracuje, každej je jinej.

A tohle téma podle mého názoruju smiřuje k tomu, že tu pár lidí, co dá pěšáka, max. rytíře pláče, protože ví, že se králem nejspíš nikdy nestanou a závidí výhody nynějším králům. Hold válka je momentálně snadnější pro chary na dálku a s nynějším způsobem pvp se to nejspíš jen tak nezmění, čili pořád budou králové zejména healeři,bmka ale neznamená to, že král nemůže být i třeba war aura viz. Zeus jen je to těžší získat. A chceš se mít taky tak dobře, starat se o říši, pomáhat lidem, chodit na sloupy jak říkáš? Udělej si tu jednu z nejlepších pvp, choď pravidelně války a můžeš taky využívat výhody krále. Stěžováním na fórum nic nedokážeš a nic nezměníš, jen max. budeš vypadat za uplakánka... (ze zkušenosti, kdy sem tu založil téma proti mřenkám a praporům ;) :D ) :hello:
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » ned 09. říj 2016 17:58:00

Nějaká otázka a odpověd....
Ze zkušenosti krále....

za 7 dní prosba o bonus 2x...pouštěl jsem tedy nahodile.
za 7 dní prosba o puštění ze sloupu 2x a to ještě jsem pomáhal..
proč když se ohlašuje trening na něj nejdete?vyhodit vás nemůže....
proč nenapíšete králi? asi bez komentáře..
proč nezapracujete na kralování a neuděláte výbavu do war?ty vymluvy jsem pvm neberu....taky jsem pvm :lol:
z historického...králum bylo více méně u zadele jak se má lid v 99% případech.
Vojevůdce je odměněn 1kkk myslím? a král? 0......
svržení krále....budiž at se to udělá...můžu vám říc že svrhnem vždy každého krále..stačí lognout shopy jak někdo psal..omezení lvl nepřipadá v uvahu 2 cechy +10 lidí každej 16 postav HG a je král dole.

prostě to berte jak to je.Král nemá vždy chut jít war nebo nemá čas.
když se podívate jsou tam lidi furt dokola.

že nemáte tolik času na hru? zas jen výmluva.

Král wojta...přiklad občas sklidil zahrádku došel do entu a šel 2 war celekovej čas ve hře max 10 hodin za týden....

místo stěžování udělejte výbavu do války :fight:

ps: evil by byl dobrej král jen by si moc nezakraloval :lol:

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pon 10. říj 2016 10:34:00

Předem bych upozornil, že ono kralování není vůbec žádná výhra. Buď to vezmete zodpovědně, hlavně pro říši a pro jiné, s rozmyslem na dalšího, co bude kralovat po vás a stejně vám někteří budou spílat, že nekralujete zrovna podle jejich přání. Pak to můžete vzít z druhé strany, na říši se vyprdnete, jen si pouštíte sloupy, v kase necháte nulu, do války nejdete a nikdo vám nic třeba nenapíše. Je to také o oblíbenosti nebo neoblíbenosti toho daného hráče. Jak psal Akem, nikdo vám nebrání jít ke sloupům a něco si tam vybojovat, zabít. Nikdo nikomu nebrání si krále vybojovat. Systém je dnes již tak nastaven, že můžete klidně kralovat ze 7 místa tabulky, já jsem toho příkladem. Stačí plnit pár základních podmínek a k tomu se nějak umístit v tabulce a dočkáte se. Ač jsem o to nestál, byl jsem. A místo mého sem tam hraní, zapnutí, vypnutí hry, myšlení jen na mé věci, jsem neustále přemýšlel, jak kralovat a zavděčit se všem. Ve finále jsem na poslední sobotní válku, ze samého shonu kralování, zapomněl klenoty. :-D Prostě stane se. Ale jednou tu taková možnost kralování je a pak je jen na daném hráči, jak se toho chopí.

Druhá věc je zde zmíněná možnost sesazování krále. Na jednu stranu možná dobrá volba, na druhou neproveditelná. Ač už zástup krále, nebo předání kralování, nebo sesazení krále, vše je strašně jednoduše zneužitelné. Zkuste něco vymyslet a pak to vezměte z druhé strany, zda by to šlo zneužít. Sami zjistíte, že zneužitelné je téměř vše. Vždy se může někdo najít, kdo jen z osobní pomsty bude jinému škodit.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Junkie
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Junkie » pon 10. říj 2016 11:02:01

Jak zde psal Akem lidé si stěžují na špatné kralování u každého krále. Jsem sám zvědavý jelikož ho mám tento týden kolik lidí mi napíše o určitý bonus či o vyvolání nějakých příšerek z předchozích zkušeností jsou to tak 2 lidé za týden :D co se týče tématu Souhlasím s Cepínem předávání krále nebo sesazení s takovou by jsme se dostali do situace zaplať nebo tě svrhneme :D a nebo prodam krále PM nabídky :D

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting