Pustím tréninky na sloupu za magické kameny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Pustím tréninky na sloupu za magické kameny
Jop,všichni jim pouštějte bosse z cidošky,aspon budu mít mapky :p
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Sabousek píše:Za týden kralování mým prostřednictvím bylo z daní odevzdáno 304 magických kamenů.
[center]Tímto děkuji všem zúčastněným droperům a obchodníkům říše Shinsoo![/center][/b]
!![]()
![]()
A magické kameny dále panu skladníkovi odevzdávejme směle!
![]()
![]()
Zdravím,
zákulisní zprávy kolují nejen po parlamentních chodbách, ale i po našem serveru. I doneslo se ke mně, že jsou ve hře tací, co výše citovanému prohlášení nevěří a rozšiřují informace, že to celé byl podvod a že královna MissiPippi získané kameny neodevzdala, nýbrž je použila pro svou soukromou potřebu a tady na fóru se jen snaží být tou hezkou a hodnou. A vzhledem k tomu, že jsem jí a její myšlenku v tomto vláknu nepřímo podpořil, nedalo mi to a dal jsem si tu práci, abych dohledal pravdivost jejího tvrzení o 304 vybraných a odevzdaných magických kamenech za týden jejího kralování.
Tak tedy pro všechny kdo chtějí vědět jak to je ve skutečnosti:
Postava MissiPippi skutečně za dobu kralování získala od různých postav ve hře 304 magických kamenů. Všechny do jednoho byly poctivě průběžně odevzdávány Skladníkovi do společného projektu výstavby skladu ještě ten den kdy je postava získala (s jednou výjimkou, kdy kameny byly získány před půlnocí a odevzdány po půlnoci následujícího dne).
Tak to jen abych rozptýlil nepodložené drby, o nichž nechci věřit, že byly cíleně zamýšlenými pomluvami.
Děkuji za pozornost
Mithra
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Výborný nápad s těmi sloupy
A když si můžou zájemci vybrat, koho chtějí přivolat, a tím si dropnout co chtějí...je to za ten magičák paráda. Na prvním místě se ovšem cení toho, že je to dobře zvolený tah na branku, jak říše může získat rychleji skladové prostory. 

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Tak zatím se povedlo naskládat 105 magických a po dnešním celodenním dropování je na BM 10x šek z 1kkk jak se prodají tak přibude dalších cca 290 kusů dík za pomoc všem z cechu vydržely celý den i když jako vždy kazič evil se pokoušel znepříjemnit hru a dropování:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
rudlaninja píše:Tak zatím se povedlo naskládat 105 magických a po dnešním celodenním dropování je na BM 10x šek z 1kkk jak se prodají tak přibude dalších cca 290 kusů dík za pomoc všem z cechu vydržely celý den i když jako vždy kazič evil se pokoušel znepříjemnit hru a dropování:)
Kazič Evil ... týjo nikdy jsem otom nevěděl,ale ted vím že takovou přezdívku jsem si vždycky přál.
Nicméně k předmětu věci. Kazil jsem vám drop předtím,než vy jste ho ,,zkazili" mě tím že jste mě zabili? Odpověd je ne.
Já jsem si takle jel po mapě a najednou vidím že je tu bordel,tak jsem si řekl že pomůžu nováčkům a uklídím to. Co kdyby tam nebohý nováček chtěl jít dropovat? Příjde a najednou kde se vzali tu se vzali mobové,kteří tam nemají co dělat a on je nezvládne. Přičemž jsem byl ale zabit od hráče DIO z červené říše cechu Wikings. Tak jsem po té zabil pár členů z cechu wikings a chtěl jsem pokračovat dále v uklízení ačkoliv mi opět bylo zabráněno z téhož cechu. Tak jsem tedy nahodil zpět pvp vybavu a nenechal jsem již jmenovaný cech ani vydechnout. Co udělal daný cech potom? Když už nemohli teda zabít bosse které spawnuli tak tam rozházeli mobky z Entarianu a odešli. Neumí po sobě ani uklidit ...
Ještě se vrátím k tomu jak mě ,,madam Socka" ( když už teda přezdívá ona tak proč bych nemohl já.) Tak kazím drop jen určitým lidem.
Pokud si madam Socka nevšimla,tak většinou ,,kazím" drop pouze cechu wikings či těm kteří na tom nechutně vydělavají pro svůj požitek. Nesouhlasím stím aby kdokoliv at si vybojuje hodnost ,,Král" zneužival říši k tomu aby vydělavala yangy,platila daně a on z toho žil. Kdyby madam socka chtěla argumentovat tím že to pouštěla pro říši a že tedy zaplatila magičákama a jen protože je ted nějaký ,,event" jinak by natom vydělavala tak jako ostatní králové kteří na tom parazituji.
Příjemný zbytek dne přeje KAZIČ EVIL !
Naposledy upravil(a) MostEVILEK dne ned 13. lis 2016 23:37:05, celkem upraveno 1 x.
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Diabolkaa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
Člověk by neměl používat cizí termity , když je nezná suterénně, nebo není v dobré konvici, protože je zde velké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří suvenýr, ale vrátí se mu to jako b******t.MostEVILEK píše:
Nicméně k meditu věci.

EDIT: nene milý Evile, meritum se nepřekládá jako předmět, nýbrž jako jádro, či podstata.

Čekal jsem na den, kdy s tímhle opět začneš.

Edit:
Uděleno varování za spam.
/Torque
Naposledy upravil(a) Diabolkaa dne ned 13. lis 2016 23:46:40, celkem upraveno 3 x.
- Renassaince
- Lv.4
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Diabolkaa píše:Člověk by neměl používat cizí termity , když je nezná suterénně, nebo není v dobré konvici, protože je zde velké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří suvenýr, ale vrátí se mu to jako b******t.MostEVILEK píše:
Nicméně k meditu věci.![]()
Čekal jsem na den, kdy s tímhle opět začneš.Přeji hezký zbytek dne
Není nad to si zameritovat
Edit:
/Torque
Příležitostný rybář a zahradník
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Evile ty už si z těch lží tak zmatený,že ani nevíš co je pravda a co lež a kdyby sis řádně přečetl co se psalo tak by ses i dočetl,že to nebylo pro vlastní zisk,ale pro celou říši.Hold já byla přes týden v práci což ty patrně nevíš co to je tak sem nemohla pouštět sloupy přes týden,proto se domluvil cech a celý den se dropovaly pruty na yangy,které jsou teď na šecích na BM protože sehnat magiče na tržnici je téměř nemožné.To že ty sis tam chtěl jak jsi někde víše psal stáhnout pár bossů pro svůj vlastní prospěch a tady píšeš jak si chtěl vyčistit mapu je úsměvné a mobové z entarianu?Tak on je to tréninkový sloup že ano?Když si taký uvědomělí tak nevím proč si tu mapu od nich nevyčistil?A pokud si zajdeš na ch3 tak zjistíš,že sou uklizení ono narozdíl jak si napsal socka?To si patrně myslel sebe, zvládne vymlátit což ty nezvládneš nikdy i když si tak skvělí hráč,že poznáš podle DMG kdo má útoky a kdo obrany a jestli myslíš že tím našemu cechu něco znepříjemnuješ tak tě bohužel musím taky sklamat ono je to totiž k smíchu jak se vždy snažíš a je ti to kulové platné:)Ono už se u nás krásně ujala hláška místo lag máme evila tak jen tak dále at máme zase důvod se zasmát:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Jen bych se optal. Kde se vzalo přesvědčení, že nějací mobíci spawnutí ze sloupu jsou primárně jen těch, co si je spawnuli? Několikrát bylo týmem psáno, že mobíci jsou všech a že se o ně můžou poprat. To co se děje následně je věc jiná, ale každý má právo, pokud to zvládne, si jakéhokoliv moba zabít. Je jen na soupeřích, zda mu to v rámci pravidel umožní, či ne.
Samo sebou chválím hráče za snahu pohnout se skladem.
Samo sebou chválím hráče za snahu pohnout se skladem.
Naposledy upravil(a) Cepino dne pon 14. lis 2016 9:36:02, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Diabolkaa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
Každý tohle může udělat, jem by pak měl počítat s následky. Na to by měl Evil myslet, želbohu moc rozumu nepobral, takže to prostě bude zkoušet, dokud ho zase někdo neplácne přes prsty.
Btw: s tím, kam tato diskuse spěje, bude toto téma brzy uzamčeno, či smazáno.
Edit:
/Torque

Btw: s tím, kam tato diskuse spěje, bude toto téma brzy uzamčeno, či smazáno.

Edit:
/Torque
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »