Sekání hry při pohybu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Psycadelix
Lv.1
Lv.1

Sekání hry při pohybu

Příspěvek od Psycadelix » sob 19. lis 2016 21:14:08

Ahoj
mám problém se sekáním hry když se pohybuju...hra se mi při chůzi nebo jízdě na koni zasekne cca na 5sec., při boji s přišerama nebo když dělám metin tak není sebemenší problém a hra jeden krásně plynule ovšem jak se začnu někam přemísťovat hra se seká (asi 1-2 za minutu na 5sec.)... Neví někdo kde by mohl být problém?

souky255
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Sekání hry při pohybu

Příspěvek od souky255 » ned 20. lis 2016 9:33:21

Když jsem měl starý PC, tak jsem měl podobný problém, jakmile jsem vešel do města / do místa, kde bylo víc mobek, tak trvalo, než se to načetlo, takže se to seklo ... teď mam zapnutých 15 oken a pohoda :D doporučuju ti jít do nastavení a dát si detaily na menší rozlišení (vypnout stíny, dohled,....) když se nebude muset tolik toho načítat, tak se to načte rychleji ;) pokud se ti to bude sekat i tak, zkusil bych vyčistit PC / přeinstalovat hru.
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(verze pro GM ... abych nedostal ban :D)
Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU

Odpovědět