2017

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět

2017 ?

navyšenie lvl
7
7%
hratelnosť v PVM
51
52%
PVP
20
20%
grafika
10
10%
niečo iné
11
11%

Celkem hlasů: 99

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: 2017

Příspěvek od M3t0r1 » pát 30. pro 2016 0:49:39

- nové questy ako bol lovec, odmeny napríklad yang / bzk (možnosť vybrať si cestu skúseností alebo cestu bohatstva ako pri karme)
- nové jazdecké zvieratá

- a ešte by som si prial vyhrať lotériu :D
som zástancom myšlienky že ak vyhrať tak poriadne, takže na 5 losov som dal svoje obľúbené čísla a dúfam že bude 5x dračí+9 :D
Naposledy upravil(a) M3t0r1 dne pát 30. pro 2016 2:25:19, celkem upraveno 1 x.

Ade
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Ade » pát 30. pro 2016 1:47:35

Možná by neuškodilo a mohlo by to oživit i války říší. Přidat 2-3 nové mapky na válku říší a tyto mapy přiřadit mezi současné a náhodně by se tak losovaly na válku. Tak by nikdo nemohl předvídat a chystat se na určitou mapku ;).
Kompletka již v boji ...
Aktivní návrhy: VÍCEÚČELOVÉ NASTAVENÍ HRY
INOVACE VÁLEK ŘÍŠÍ

MadWizard
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 28 poděkování
Dostal poděkování: 20 poděkování

Příspěvek od MadWizard » pát 30. pro 2016 7:19:06

pači sa mi ako ste sa tu rozpisali co sa tyka toho buff ze obmedzi nebol by som az tak pre , offline stanky by neboli take top ale skor nove brnenie zbran a sperky to by bolo super

Sabousek
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 942 poděkování
Dostal poděkování: 482 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sabousek » pát 30. pro 2016 8:47:36

Možností jak zpestřit hru tu máme stále dost. Návrhy jsou toho důkazem.

Za rok 2016 jsme se dočkali hodně novinek, které zlepšují hru jinými směry než je pouhým prostoduchém navyšováním lvlu, přidávání nových výbav a map. Chvályhodné. Držela bych se nadále tohoto postupu. To jest obnovování a rozšiřování již dostupných možností (rybaření, sklad, bonusy za války - pro rozpomenutí). Možností je stále věru spousta.

A mým malým osobním očekáváním je novinka pro...

SYSTÉM CECHŮ
:clap: :clap: :clap:
A tímto zároveň teamu

[center]DĚKUJI...[/center]

... za rok, kdy jsem se nepřestávala udivovat nad nekončícími novinkami, i přes dost častý negativní ohlas komunity
... za rok plný snahy se nám i přes náš nevděk aspoň zčásti zavděčit
--- za rok plný trpělivosti a nasazení i na úkor vaši pohody (viz Script o vánočním klidu)
--- za rok, kdy výrazně došlo k zlepšení komunikace ze strany teamu vůči nám hráčům
... za rok plný splněných přání hráčů skrz návrhy
... a tak dále a dále
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 30. pro 2016 9:34:13

Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
Zdravím, není to úplně špatný nápad, ale muselo by se to propracovat do posledního puntíku. To znamená oslabení zas monster na některých mapách, která nyní berou dost i přes 130% buf, při současné útočné síle a bufu sníženém o 45% by některá monstra byla neporazitelná. Dále si nedokáži vůbec představit, co by to udělalo s celým PvP systémem a s válkami říší. Již vidím, jak některé chary k tomu předurčené budou jen celou válku sekat se zaraženým mezerníkem a více než je tomu dnes. To by se také muselo vyřešit, že když vás takový char vezmu pod zbraň, tak aby se dalo utéct a ne jen smutně koukat se zvednutými rukami z klávesnice, až vás useká k smrti, jak je tomu dnes. Nikdy jsem od nikoho nedostal odpověď, jak se proti takovému druhu boje bránit. A byly by asi i další věci, které by se díky změně museli také upravit. Sám je všechny teď narychlo nevzpomenu. Je ale také pravdou, jak píše Spartaa16, že by to některým hráčům velmi znehodnotilo jejich výbavy za xy miliard yangů. Ti by asi nepoděkovali. Kdo by také chtěl, aby se jeho špičková výbava stala bezcennou a on byl na úrovni jako skoro začínající hráč?

Jinak celé Ekuře a komunitě přeji do dalšího roku spoustu slušných, poctivých a družných hráčů, tahajících za jeden provaz. :-)

Všem krásný Nový rok.

Hezký den
Cepino
Naposledy upravil(a) Cepino dne pát 30. pro 2016 11:42:28, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Xardass » pát 30. pro 2016 10:27:08

Shrnu to, co píši již několik let ;) .
snížení buffu na jinou postavu
vytvoření opravdu skupinové mapy
zvýšit význam cechů jak v pvm tak v pvp
předělat kompletně pvp systém (horší už to nebude ;) )
reagovat na vývoj ekonomiky ve hře (myšleno úpravou dropu, zvýšení či snížení odměn aby stále bylo atraktivní používat více map k možnosti výdělku. Samozřejmě adekvátně upravovat i obtížnost monster. Je tu spousta pěkných map na které sedá prach, přitom za minimální úsilí by de daly oživit ;) )
zamyšlení se při tvorbě map na kouzlení (Keri, Entarian) i nad jinými postavami s kouzly než je BM

Závěrem bych rád poděkoval týmu za odvedenou práci a trpělivost. Výše zmíněné neberte jako kritiku, nýbrž jako názor jednoho šedivého šamana ;)
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

kovardominik
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 393 poděkování
Dostal poděkování: 99 poděkování

Příspěvek od kovardominik » pát 30. pro 2016 10:49:55

Mithra píše:Já bych byl pro omezení Požehnání na max. 85% a to ve všech mapách. Tohle je věc která mě trápí už drahně let. Vlastně od té doby, kdy byly do hry přidané předměty, které umožnily dosáhnout více než 100%. To zdegradovalo do té doby atraktivní mapy na pouhá místa, kam stačí dojet a položit kafe na mezerník.
To by mělo velký dopad na celý server.
:!: třeba swamp: ten kdo říká, že by ten buff nestačil tak kecá. Na zvířata to stačí bez problému a když máte alespoň trochu dobrou výbavu jde si dávat i ezoteriky. V tom problém nevidím, ale pochybuji že by si to dropeři tak množili a odnášeli si 1kkk.
:!: Všechny mapy kromě těch od 120 by se měnit nemuseli protože jdou dát s buffem 85% (cidonii nepočítám protože jsem tam nikdy nebyl a nic o ní nevím)
:!: enterain by se musel přizpůsobit
:!: výdělky ve swampu by se trochu vyrovnali. rozdíl mezi droperem a normální postavou co je ráda za 150kk s prémkem a 80% buffem by se zmenšil.
Jaký by to mělo vliv na ekonomiku neumím moc dobře odhadnout, ale myslím že těm slabším by to maximálně pomohlo.

Ale rozhodně bych byl pro. neměnil bych inteligenci, jen bych nastavi 85% max a hotovo
Od začátku věrný shinsoo :shinsoo: Jsemsura9 (156)

Můžete mě zničit, ale nikdy mě nezlomíte !!! já půjdu pořád dál..... :fight:
Spoiler:
Jediný bojovník za Shinsoo v olympíjském víceboji (dělené 1. místo) :fight:
1. místo - 9x
2. místo - 7x
3. místo - 5x

DejvkoB
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od DejvkoB » pát 30. pro 2016 10:57:35

Ještě bych se zaměřil na mapy, které nejsou vubec využívané. Třeba zelený / červený les ... když jsem hru zapnul před 4 - 5 roky tak tam bylo plno. Dnes tam mužu stát celý den a nikoho tam nepotkám. Dal bych na tyto mapy nějaký drop ( pruty zlata ,perel atd.. ) aby měli dropobé na výběr z více map a né jen metilandu. :-)

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pát 30. pro 2016 11:15:30

kovardominik píše:
To by mělo velký dopad na celý server.
:!: třeba swamp: ten kdo říká, že by ten buff nestačil tak kecá. Na zvířata to stačí bez problému a když máte alespoň trochu dobrou výbavu jde si dávat i ezoteriky. V tom problém nevidím, ale pochybuji že by si to dropeři tak množili a odnášeli si 1kkk.
:!: Všechny mapy kromě těch od 120 by se měnit nemuseli protože jdou dát s buffem 85% (cidonii nepočítám protože jsem tam nikdy nebyl a nic o ní nevím)
:!: enterain by se musel přizpůsobit
:!: výdělky ve swampu by se trochu vyrovnali. rozdíl mezi droperem a normální postavou co je ráda za 150kk s prémkem a 80% buffem by se zmenšil.
Jaký by to mělo vliv na ekonomiku neumím moc dobře odhadnout, ale myslím že těm slabším by to maximálně pomohlo.

Ale rozhodně bych byl pro. neměnil bych inteligenci, jen bych nastavi 85% max a hotovo
prej dá :lol:
ty amatére, když to taháš po 2 skupinách tak jo, ale když to namnožíš tak, že tam máš stovky monster a antistun funguje na 90%, tak se mi stává, že mám nonstop stuny, tím pádem se to přemnoží ještě víc... nebýt 100% buffu tak ležím, a s 85% bych zdechl a pak si odjeď když je okolo tebe pár stovek/tisíc monster... ;)

Ve válkách by to dělalo bordel viz. komentář Cepina

Entarian to samé :)

a na závěr jedna věta k zamyšlení, takže ti co dělali talíky full inteligenci, aby měli co nejvyšší buffy tak vám určitě poděkují, až jim to srazíte na 85% :lol: :lol: :lol: , proč se teda pak 100% buff vymýšlel?

Hold se někdo zase přes svátky nudí... :hello: :heart:
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od sizmik » pát 30. pro 2016 12:40:02

Já osobně bych problém v buffu 85% neviděl. Zajímavější, avšak spíše nerealizovatelné by bylo to, že buff by měl normální hodnotu, pokud ho dává úplně jinej člověk, čím by se znovu obnovil význam skupin. Nicméně zajistit to je nejspíše nemožné....

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10

Who is chatting

offline Mionix 
offline matesWSW