ondra852 píše: ale me osobne to vzdy jen nastvalo
Milý Ondro, jestli někoho něco naštvalo, rozčílilo, tak dle tvých nespočetných posledních příspěvků to budeš možná ty. Já osobně psal všeobecně na velkou část komunity, že ať se dělá, co se dělá, tak je to částí komunity vždy kritizováno. Psal jsem o tom, že místo aby se využívali dostupné nástroje k nápravě jako chyby ve hře nebo návrhy nebo support, tak někteří raději vytvoří téma a danou věc tam začnou pitvat a rozmazávat a hanět ostatní, jak kdyby oni samotní byli dokonalí a nikdy neudělali chybu. Následně někteří ještě dají komunikaci ze supportu do veřejné diskuse, aby to rozmazali co to jde. Z bezpočtu tvých posledních příspěvků, videí jsi se pravděpodobně vydal cestou naštvat co nejvíce hráčů a možná i týmu. Na jednu stranu si tu hraješ na hrdinu, správce xy her, dokonalého a na straně druhé se tu sám rozčiluješ. Místo rozumné diskuse volíš cestu zesměšnění, urážek jak v PM, tak v příspěvcích. Možná jsou některé otázky v OX nejednoznačné, možná chybné, pak jsou tu možnosti nahlásit to jako chybu nebo se dát cestou člena týmu a vše napravit. Zakládat témata a v nich rýt do celého okolí asi nebude to pravé k nápravě a úctu okolí si tím nikdo moc nezíská. Opravdu mi poslední dobu přijde z reakcí některých, že OX je nějaká povinnost ze strany týmu a mají sloužit k výdělku hráčů. Může tam být 20 otázek, naprosto jednoznačných, které se budou každé OX opakovat a hráči budou spokojení. Je otázkou, co to pak bude za hru? Pak se tedy otázky přidávají, pro různorodost a bohužel se vyskytují i některé asi chybné. Jsme lidé, chybující, nejsme bozi. Hlavně klid a neprožívat to tolik.
Cepino
PS: takováto a podobná témata musí členům týmu přidávat mnoho energie a zápalu k pořádání dalších a dalších akcí pro hráče