Mental / Aurak / Wp sura - Pvp / Války ?

Prostor k diskuzi o chrabrých válečnících používajících mentální sílu či sílu vlastního těla.
Zamčeno
Vr4ker
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Mental / Aurak / Wp sura - Pvp / Války ?

Příspěvek od Vr4ker » sob 14. led 2017 23:24:21

Ahoj ,prajem prijemný večer všem. Mám dilemu na vyberu postavi ...vše 3 postavi som si moc oblubil čo se týče pvp ...ale jake je to tu na sindi ?
Která postava znich vede v PVP a která ve VÁLKACH ? ... u Aurana se dost bojím toho 101 procent buff
...jako na seky nebrat nič s auranom ...no blbé :D ...Wpčko ma zruško že jo ...a Mentál jede bomby ale jeho obratnost je malá
kedže dostanete niekedy lag ..stačí menší ...a jeho prudká a pruraz jdou mimo aj ked to trefité na vašem PC presne ...ping je ping no :D dík moc za radya názory :) ...hlavne kdo si už skusil alespon 1 postavu a války jo :D tak pomééé ;)

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Mental / Aurak / Wp sura - Pvp / Války ?

Příspěvek od pikasek » ned 15. led 2017 0:54:50

Záleží jestli do válek nebo na nějaké 1v1 ke skladu :) a 101 na pruniky neplatí, sám mám auráka a mohu doporučit :)

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » ned 15. led 2017 1:13:11

Tak ako bol by som ti véééééélmi vďačný keď by si mi to opsal nejako aj války i to pvp :) výhody nevýhody postav ... dmg u wp ...a aurana či na schop nebo spiš prumku to stejny to wp ..mentál je jasný no :D dík brácho

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » ned 15. led 2017 2:56:36

Tak mě osobně v dnešní době války nebaví a pvp rezne ve skladu, protože mě nebaví ta ,,éra" mřenek a praporů. Na auráka jedu klasicky 2xschop+hu talismany, ikdyž na 1v1 většinu času spíše sekám. Dmg u WP ti nepovím, protože jsem jej nikdy neměl, ale stačí se podívat na statistiky z válek, a sám uvidíš jak na tom jsou jednotlivé chary. Jak se určitě podíváš, není tam jediné WP :)

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 15. led 2017 11:56:46

Chodil jsem za auru a měl jsem možnost zkusit i mentála...

Předem říkám že Wp je nudné, na skilly nebere nic a až na to otravný zruško je k ničemu víceméně, se podívej do statistik, je rád, když si odnese pár cb.

Mentál má z nich největší dmg, ale zase je to jen dupnutí, průraz, prudká rána a pak čekáš na skilly...

Kdežto u auráka skillíš(dmg nějakou má) + dotoho průnikaříš a já měl 95% na průnik, na ranu 1,3-3k(podle nepřítelovi obrany) a není to taková nuda za mentála kde jen hodíš pár skillů a zase na ně čekáš, u auráka prostě sekáš, průnikuješ, kouzlíš...

Rozhodně bych šel do aury z těchto tří :up: , případně pokud nerad sekáš, taháš... :D a baví tě jen klikat na skilly...(tak mentál) na wp ani nemysli, to je fakt useless :down:

a jak psak "pikasek"
nezapomeň si vzít sebou mřenky :) :D ...
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » ned 15. led 2017 16:37:47

No mrenky to ja dufam že to spravia ..a daju to preč ...a ani ten prapor tam nemá čo hledat že :) ..dufam aspon :D :D :D inač na to kašlem
a necham si to na lvl 95 nema smysl tam honit neviditelnych :D a mrenky fakt použvat nebudu jako fakt néé kamo :)
takže WP padá :D už len ten mental alebo auran ..toš obaja sa mi pačia jedem a silu druhy rychlost ...a mám rád oboruče ..
toš spiš mental ..ale asi bych spiš auraka ..ale s oboručou ? :D čo myslite :)

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » ned 15. led 2017 16:51:58

Vr4ker píše:No mrenky to ja dufam že to spravia ..a daju to preč ...a ani ten prapor tam nemá čo hledat že :) ..dufam aspon :D :D :D inač na to kašlem
a necham si to na lvl 95 nema smysl tam honit neviditelnych :D a mrenky fakt použvat nebudu jako fakt néé kamo :)
takže WP padá :D už len ten mental alebo auran ..toš obaja sa mi pačia jedem a silu druhy rychlost ...a mám rád oboruče ..
toš spiš mental ..ale asi bych spiš auraka ..ale s oboručou ? :D čo myslite :)
u mentála s obouručí to je jasný a jak říkám dáš 2-3 skilly, čekáš a zase to samé...

S aurou jednu válku vezmeš obouruč, další jednoruč... posekáš, pokouzlíš, potaháš, průniky, prostě vždy je to zábava, za mentála je to otřesná nuda :D
fakt by mě to nebavilo
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Vr4ker
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Vr4ker » stř 08. bře 2017 15:09:43

Za vsetky odpovede velke dik. Muzeme :lock:

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting

idle Mionix