Mřenky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 108 poděkování
Re: Mřenky
děkuji Mitrhro ze si do toho vnesl trochu jasna, konečně se k tomu něco napsalo od ověřene osoby a pro mě osobně jsou to dostačujici a zásadni informace,které vlastně nic neprozrazuji ale je z toho jasné a patrné že se změny třeba dočkame.Takže ještě jednou diky že si zamezil spekulacim a domněnkám okolo tohoto večneho tematu.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
No vzhledem k tomu že co jsem si všiml tak poslední 3 velké updaty se mi zdá že byli až na podzim,takže ještě můžete pár měsíc brečet,jak vám mřenky vadí 

Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
JohnDoe cituji celou odpověď, ale nepominul jsem to co k ní vedlo, jen prostě můj názor je pokud někde zastávám funkci tak si prostě něco nemohu dovolit a radši se kousnout do rtů, tady třeba do prstů. Mám to v práci prakticky denně takže vím o čem mluvím. Mě třeba je naprosto jedno jak to s mřenkami dopadne, bude se mě to líbit hraju to, nebude tak najdu něco jiného, nebo jinou činnost. Jinak stačilo napsat zabýváme se tím vydržte. Víc než mrenky mě vadí počet účastníků.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Pocet ucastniku a mrenky spolu uzko suvisia 
Kazdopadne je to videt na hlasovani
Mrenkari proti.
Zcela necekane hodne lidi mrenku pouzivat nechce.... nuda...fakt onicem ,promne taky

Kazdopadne je to videt na hlasovani
Mrenkari proti.
Zcela necekane hodne lidi mrenku pouzivat nechce.... nuda...fakt onicem ,promne taky

- ovechkin
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
"Někdo" se zde oháněl už z kraje vlákna, že toto téma již zde dříve bylo...no a co? .. jako, že už nebude zajímavé, či snad chtěl dokázat, jaký má absolutní přehled o zdejším dění, či co já vím??
Každopádně 8 oken diskuse hovoří o tom, že jestli toto téma, zde bylo či ne, nehraje roli. Stále to prostě viselo jaksi nevyřešené ve vzduchu. Moc si vážím duchaplných úvah lidí přemýšlivých, kteří se snaží tak jako já najít svými nápady nějaké východisko z tohoto současného rybího problému. A žijí si přitom své životy a přesto v hloubi duše ví, že někde je herní svět, kde je třeba trošku přispět nápady těm, kteří se o ten náš herní svět starají
To, že někdo dostane nápad Mřenkařům utéct, je jen pro smích všech snaživých myslících hlav
Nebo také spamem v tématu
Nebo jak se někdo nudící se v závěru všech rozsáhlých sofistikovaných příspěvků pobavil, či chtěl být opět zajímavý, či vtipný....( spíš trapný) ,že budeme brečet ještě pár měsíců kvůli Mřenek, protože update bude až na podzim ..je spíš k pláči nad oním jedincem, co toto vypustil ze své hlavy
Nu ..ale teď vážně
Velký dík LGM Mithra za to, že vnesl světlo do této věci. 
Každopádně 8 oken diskuse hovoří o tom, že jestli toto téma, zde bylo či ne, nehraje roli. Stále to prostě viselo jaksi nevyřešené ve vzduchu. Moc si vážím duchaplných úvah lidí přemýšlivých, kteří se snaží tak jako já najít svými nápady nějaké východisko z tohoto současného rybího problému. A žijí si přitom své životy a přesto v hloubi duše ví, že někde je herní svět, kde je třeba trošku přispět nápady těm, kteří se o ten náš herní svět starají

To, že někdo dostane nápad Mřenkařům utéct, je jen pro smích všech snaživých myslících hlav

Nu ..ale teď vážně

Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Jednoduché řešení-kdo ve válce použije mřenku či prapor automaticky je vyřazen z možnosti být králem:) To by bylo nejsnadnější řešení pro menší lvly které se stejně nikdy do 10 nedostanou a na vědí že by na krále nedosáhli by zůstala možnost si nějaké to cb urvat.
Druhá možnost zrušit drop map ze sloupů,nebudou mapy nebude důvod vymlátit co nejvíc cb na krále nebudou mít xxx kkk výdělky tudíž nebudou chtít utrácet astronomické částky za mřenky.
Druhá možnost zrušit drop map ze sloupů,nebudou mapy nebude důvod vymlátit co nejvíc cb na krále nebudou mít xxx kkk výdělky tudíž nebudou chtít utrácet astronomické částky za mřenky.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Takhle je šance si alespoň trošku zadropovat v cidonce, jelikož ti největší dropeři buď mají dost nebo si hodí sloupy. + Takto je šance, že král někomu pustí sloup po domluvě.rudlaninja píše:Jednoduché řešení-kdo ve válce použije mřenku či prapor automaticky je vyřazen z možnosti být králem:) To by bylo nejsnadnější řešení pro menší lvly které se stejně nikdy do 10 nedostanou a na vědí že by na krále nedosáhli by zůstala možnost si nějaké to cb urvat.
První varianta je super, zrušit jim šanci na krále, nicméně pořád píšu, drop ze sloupů smysl opravdu má.

- MostEVILEK
- Lv.31
Drop u sloupů akorat dokašlal ekonomiku,všechno uplně všechno šlo dolů 

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Sloupy? Přiměli některé hráče udělat výbavu do Cidonie, ale do té mapy nikdy nevlézt, nač také?
Na druhou stranu se zeptám, co sloupy přinesly positivního většině komunity na serveru? Já vidím jen obrovský přísun yangů a okouzlení do ekonomiky a to ne pro většinu komunity. Takové částky, že několik set miliard za něco není již problémem. A to jsou částky mimo jakoukoliv možnou realitu pro většinu hráčů. Ptal jsem se týmu mnohokrát, ale nikdy jsem nedostal odpověď toho positivního pro celý server.
Ono je v podstatě paradoxem to, že když jako král vyprázdníte kasu spawnem Cido vln, ty vybijete, prodáte pruty, tak se vám vyplatí fígly tu kasu naplnit a pustit další vlnu a tak dokola pořád, neb na tom vyděláváte více a více. V podstatě množíte peníze z ničeho a nemůže prodělat. Tady se vymyslel sen každého finančního bankéře.
Evilku, kolik je map v oběhu netuším, ale osobně mám dnes větší radost i když mám +6 kamenů asi 4 postavy a magičů přes 300, z dropu těchto věcí, než z mapy. Mám přes 20.000 toček a nemám to nač použít a to si myslím, že mám oproti jiným pakatel. Dnes má 3x stejný talík menší hodnotu, než 3-4-5 hezkých natočených bonusů ve věci. V podstatě netuším, proč se cena drží stále 4kk za točku, kdo ještě může něco točit, asi to drží uměle za každou cenu, ale je toho plná tržnice?
Na druhou stranu se zeptám, co sloupy přinesly positivního většině komunity na serveru? Já vidím jen obrovský přísun yangů a okouzlení do ekonomiky a to ne pro většinu komunity. Takové částky, že několik set miliard za něco není již problémem. A to jsou částky mimo jakoukoliv možnou realitu pro většinu hráčů. Ptal jsem se týmu mnohokrát, ale nikdy jsem nedostal odpověď toho positivního pro celý server.
Ono je v podstatě paradoxem to, že když jako král vyprázdníte kasu spawnem Cido vln, ty vybijete, prodáte pruty, tak se vám vyplatí fígly tu kasu naplnit a pustit další vlnu a tak dokola pořád, neb na tom vyděláváte více a více. V podstatě množíte peníze z ničeho a nemůže prodělat. Tady se vymyslel sen každého finančního bankéře.

Evilku, kolik je map v oběhu netuším, ale osobně mám dnes větší radost i když mám +6 kamenů asi 4 postavy a magičů přes 300, z dropu těchto věcí, než z mapy. Mám přes 20.000 toček a nemám to nač použít a to si myslím, že mám oproti jiným pakatel. Dnes má 3x stejný talík menší hodnotu, než 3-4-5 hezkých natočených bonusů ve věci. V podstatě netuším, proč se cena drží stále 4kk za točku, kdo ještě může něco točit, asi to drží uměle za každou cenu, ale je toho plná tržnice?
Naposledy upravil(a) Cepino dne úte 11. dub 2017 21:12:38, celkem upraveno 2 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MostEVILEK
- Lv.31
Typnul bych že ted bude v oběhu přes 5000 map
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »