Ps. Není to tak že by team nic nedělal odvádíte skvělou práci a já vám za ni děkuji ikdyž už nejsem tolik aktivní. Jak jste nedávno přidaly tu změnu CH je to fakt libovka

A omlouvám se nevím kam toto téma přidat tak mě kdyžtak opravte děkuji

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
Nevim proč to nazýváš jako "debilní" soutěže, Ondra to tak ani nenazýval. Ohledně toho "brečení" to se mi zdá taky přehnané, jen vyjádřil svůj názor jak by podle svého hru zlepšil a oživil. S válkama říši a sloupy souhlasím dost by to pomohlo v mnoho aspektech ale zase bio a karmu bych nechal jak je. Prošli si tím všichni, kteří ji chtěli mít P a hold je třeba se trochu snažit a vytrvat jen přeci to ani nic nestojí jen si dojedete do Swampu a on vám tam někdo tu karmu dá.Zooll píše:Přidám jen drobnou vysvětlující poznámku. Ty debilní soutěže s podpisy a spisovatelské soutěže, otravné kontrolování každého slovíčka provádí "Board Team", který nemá žádnou možnost zasahovat do hry (kromě případné předání výhry). A už vůbec ne do vývoje hry. V tomhle případě brečíte na nesprávném hrobě. Rozlišujte "Board Team" a "Game Team". Na fóru je rozeznáte podle odlišné barvy jmen.
říka se tomu nadsázka a časem k tomu taky dopěješ...cavallerio3 píše:Nevim proč to nazýváš jako "debilní" soutěže, Ondra to tak ani nenazýval. Ohledně toho "brečení" to se mi zdá taky přehnané, ...
Ja nemam "board teamu" za zle, ze tohle dela, pokud tedy nema moznost nijak vypomahat se serverem a muze se starat jen o veci na foru. Jen mi prijde celkove zvlastni, kdyz na foru, kam chodi jen zlomek hracu je 7 lidi z 13 cleneho teamu... osobne by mi prislo logictejsi kdyby na takovemhle projektu se vice lidi staralo o samotny server a mohlo tam resit vse do detailu a naopak na foru se resilo jen to opravdu podstatne a ne jak popisujes kontrolovalo kazde slovicko a delalo ruzne souteze pro malinky zlomek hracu.Zooll píše:Přidám jen drobnou vysvětlující poznámku. Ty debilní soutěže s podpisy a spisovatelské soutěže, otravné kontrolování každého slovíčka provádí "Board Team", který nemá žádnou možnost zasahovat do hry (kromě případné předání výhry). A už vůbec ne do vývoje hry. V tomhle případě brečíte na nesprávném hrobě. Rozlišujte "Board Team" a "Game Team". Na fóru je rozeznáte podle odlišné barvy jmen.
Neboj se, už od základní školy vím co jsou tropy a nemusíš mě tu poučovat.JohnDoe píše:říka se tomu nadsázka a časem k tomu taky dopěješ...cavallerio3 píše:Nevim proč to nazýváš jako "debilní" soutěže, Ondra to tak ani nenazýval. Ohledně toho "brečení" to se mi zdá taky přehnané, ...