jonysek píše:Zase spíše jen reaguji na hratelnost tím, že bude mít přístup k těmto zbraním i nižší level. (např. 80) Protože co bude potřebovat, jsou základní věci jako perly, yangy a runy. (z +6 na +9) A navíc hooodně štěstí.
Ehm, promiň, o čem že tady píšeš? Protože jednak zbraně od levelu +- 80 už na serveru jsou, a jsou to i zbraně které se
vyrábí ze zbraní 65.
Další věc, dle toho co píšeš, tak chceš, aby level 80 měl přístup ke zbraním, které jsou pomalu srovnatelné, nebo i lepší, jako zbraně dračí? WTF is this?
jonysek píše:Nedaly by se prostě dostat snadno. Už jen si představte, kdybyste měli zbraň stupně 3 (v linii) a chtěli byste ji překovat na st. 4 a šance na úspěch by byla pouze 20%? A navíc byste ji museli překovávat ve věži, jelikož sehnání přísad pro překov. by bylo hodně nákladné. Zlepšilo by to hratelnost ve věži.
Nepřijde mi, že je potřeba zlepšit hratelnost ve věži. Hráči tam i tak chodí často.
jonysek píše:Nedaly by se prostě dostat snadno. Už jen si představte, kdybyste měli zbraň stupně 3 (v linii) a chtěli byste ji překovat na st. 4 a šance na úspěch by byla pouze 20%? A navíc byste ji museli překovávat ve věži, jelikož sehnání přísad pro překov. by bylo hodně nákladné.
Píšeš tu o "blbém dropu". Ale pak tady píšeš, že věci na překování by byly těžko sehnatelné (opět zase ten "blbý drop") nebo nákladné (což jsou třeba i dračí se kterýma se pak nemusí štvát s tak "těžkým" vylepšením)?
Navrhuješ Xkrát složitější cestu k získání dobrých PVP zbraní, než je ten (dle tvých slov) "blbý drop" dračích / keri zbraní.
jonysek píše:Lidi by si pomáhali navzájem a taky by to zlepšilo snahu se dostat k dobré výbavě trochu jinak než blbým dropem, na který se musíte vypracovat na level XX, ve kterém jsem ani po tak dlouhé době hraní ekury nebyl.
Opět navážu na tu souvislost, že by k těm zbraním mohl mít přístup i level 80. A ptám se: proč?
65, 80, 95... To jsou levely, na kterých máš PVP zbraně, které se kovají ze zbraní 65. Další v řadě je 108, které se sice dropují, ale na druhou stranu tam mají pošk. schop / průměrnou škodu a jdou použít jak do PVP, tak do PVM. Další pak jsou dračí, které byly, jsou (a osobně doufám že i nadále budou) nejlepšími na serveru. Protože a nýbrž, berme v potaz, že třeba Jaspis+9 20% poško (a se štěstím i nějaký bonus k tomu) se vyrovná trnu+6/7 .. Takže ani tak hráč
nemá nutnost k těm drahým dračím přecházet. (neplatí to jen u jaspisu, ale asi u všech 108+9 zbraní natočených do PVP)
jonysek píše:Chcete něco změnit a chcete více hráčů? Tak to trochu podpořte. A když už se vám to nelíbí, tak navrhněte alespoň jiné řešení, jak zlepšit hratelnost > více hráčů.
Ekura je, podle dost velkého počtu lidí, nejlépe propracovaný server široko daleko. Takže podle mě (a myslím, že dost lidí mi dá za pravdu) není potřeba nutně něco nového přidávat. Zkusme se tedy spíš zaměřit na to, co se událo předtím, než hratelnost poklesla, a najděme spíš řešení, které bude
změnou již existujícího, nikoliv přidání nového.
Všeho moc škodí, tak aby se takovým přidáváním náhodou Ekura nestala dalším "přeplácaným" serverem.
Jak jsem již psal: Nebráním se k přidání dalšího PVM setu zbraní, které by se dělaly ze zbraní 108 a měly level třeba 125 (přecijen mezi 108 a 150 je tam dost velká díra, kde v PVM co se týče zbraní nemáte co zlepšovat, není to škoda?)... Ale do PVP výbav bych nezasahoval.