Dnešní Update

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Re: Dnešní Update

Příspěvek od ondra852 » čtv 25. kvě 2017 18:18:29

Zooll píše:
ondra852 píše: Nechapu take, proc je vice clenu teamu vycleneno na spravu fora, kdyz dle meho nazoru je forum takova vedlejsi vec a myslim si, ze by bylo prospesnejsi resit vice samotny server, nez nejake slovickareni na foru, varovani za jeden prispevek lehce od tematu apod.
Vidím, že vás počet "boardů" opravdu trápí, když toto téma zanášíte do dalšího vlákna. Takže ještě jednou.

"Boardi" a "GéeMka" jsou dva rozdílné světy. "Boardi" nedělají práci GM, ale když jsou boardi líní a nic nedělají, dělají GM práci boardů. Naopak ne. Takže i kdyby bylo boardů 100, hra lepší nebude.
Já bych si netroufl říct, jestli je potřeba více GM, jednoduše proto, že do jejich světa nevidím. Mohu se ale podívat na aktivitu jednotlivých "boardů" a posoudit, jestli je jejich počet odpovídající. (mezi námi, já aktivní nejsem skoro vůbec, jsem takový board zralý na odchod).
Upřímně vám závidím váš bystrozrak, když dokážete z fleku odhadnout, koho je moc a koho je málo.
Nechces mi to napsat treba jeste 5x pod sebe, kdyz jsem jasne psal uz dvakrat v tom druhem topicu, ze je mi jasne, ze je nejaky team co se stara o hru a team co se stara o forum a jaky je mezi nimi rozdil? Myslim si, ze jsem k tomu v ostatnich prispevcich napsal pomerne jasne, ze to chapu, ale ze na to mam proste urcity nazor. Kdyz uz reagujes na moje prispevky, tak si je precti cele a reaguj na celek. Nechapu, proc mi tu odepisujes na 2 vety vytrzene z kontextu.

Zooll
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Zooll » čtv 25. kvě 2017 18:26:43

Nechci citovat celý příspěvek, když reaguji pouze na dvě věty, které navíc se zbytkem příspěvku nesouvisí a podle mě tedy nejsou vytržené z kontextu.
Když vám dojdou argumenty, můžete ještě začít nadávat
Elbert Hubbard

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » čtv 25. kvě 2017 18:59:58

Stormik píše:Za mě je to další krok k zahubení už tak chabého pvp a válek na ekuře :D už teď skoro nikdo nechodí do válek a myslím si že bude ještě hůř ;-) .

PS: A pro ty co budou psát že tohle píšu jenom protože jsem si nadropil miliardy na sloupech předem píšu že já pvm nemám a na sloupech jsem byl tak jednou když jsem ho měl ;-)
Otázka je,proč do válek chodilo teď méně lidí.Pokud někdo přestane chodit tak pouze ti co jeli na krále a spíše myslím že se spousta dobrých pvp hráčů vrátí díky změnám.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Relly
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 152 poděkování
Dostal poděkování: 55 poděkování

Příspěvek od Relly » čtv 25. kvě 2017 20:40:30

No, většina teď bude sabotovat války jako takovou demonstraci proti updatu, evidentně si myslí, že jejich naříkáním a trucováním něco změní, jak děti v mateřské školce.Zatím to totiž vyznělo jen od těch, co pravidelně sekali sloupy."Není možnost nahrabání miliard, tak proč já chudáček bych měl chodit války teda".Je to vážně směšné, že lidi tu chodí války jen aby si nahrabali.Myslel jsem, že PVP by měla být jakási forma zábavy a pro některé i takový oddech u toho metina po práci či škole, ale někteří to vážně strašně hrotěj vše.Chápu, dost lidí ztratilo i příjem v reálu, jelikož z toho měli slušnou živnost.

Tenhle update už měl přijít dáávno, popřípadě vůbec do hry sloupy nedávat, teď to jen přidělalo mnoho problémů, jelikož pro některé individua bylo sekání sloupů smysl celé hry.Až je mi líto toho, kam se tato hra dostala, ale za update jsem rád, ačkoliv přišel pozdě.
Obrázek
Flath
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
160
P
P
P
G1
5/5
Hotovo

Stormik
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 40 poděkování

Příspěvek od Stormik » čtv 25. kvě 2017 22:55:13

Relly píše:No, většina teď bude sabotovat války jako takovou demonstraci proti updatu, evidentně si myslí, že jejich naříkáním a trucováním něco změní, jak děti v mateřské školce.Zatím to totiž vyznělo jen od těch, co pravidelně sekali sloupy."Není možnost nahrabání miliard, tak proč já chudáček bych měl chodit války teda".Je to vážně směšné, že lidi tu chodí války jen aby si nahrabali.Myslel jsem, že PVP by měla být jakási forma zábavy a pro některé i takový oddech u toho metina po práci či škole, ale někteří to vážně strašně hrotěj vše.Chápu, dost lidí ztratilo i příjem v reálu, jelikož z toho měli slušnou živnost.

Tenhle update už měl přijít dáávno, popřípadě vůbec do hry sloupy nedávat, teď to jen přidělalo mnoho problémů, jelikož pro některé individua bylo sekání sloupů smysl celé hry.Až je mi líto toho, kam se tato hra dostala, ale za update jsem rád, ačkoliv přišel pozdě.
No to co si tu napsal má jednu zásadní chybu ten update nastal kvůli trucování a naříkání hráčů :D Takže evidentně vliv to má a GM se řídí hlasem většiny jak už to bylo s mřenkami a ted se sloupy a nevím nevím jak to dopadne když to takhle půjde dál ;-) (Aby to neskončilo u toho že se smažou postvay protože je nefér vůči ostatním že on začal v roce 2012 a já až ted a chci stejné podmínky :lol: :lol: :lol: )

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » čtv 25. kvě 2017 23:13:02

Storme a cim jinym by se podle tebe melo vedeni takoveho herniho serveru jako je Ekura ridit nez hlasem vetsiny hracu?

I kdyz je to naprosty nesmysl, tak kdyby napriklad jak rikas chtelo treba 95% hracu smazat vsechny postavy a zacit znovu, tak v cem je problem to udelat? Hra se snad hraje pro to, aby se clovek pobavil a vyplnil volny cas ne?

(V pripade serveru na jinou hru mam i ozkousene, ze po takovem resetu vseho se vetsinou dokonce i zvysila navstevnost takoveho serveru, takze ono to az tak nesmyslne, jak se zda na prvni pohled byt nemusi)

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » pát 26. kvě 2017 0:41:19

Jako proti smazani bych nic neměl a začátek odznova by byl zajimavej. :D Ale je jasné, že by to neprošlo, ani bych nechtel zase sinfortii, když už, tak bych bral server, kterej by se lišil stylem od Ekury ... takovej typ - Oldschooly ted letej. :D
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pát 26. kvě 2017 3:18:15

Obchodnik799 píše:Jako proti smazani bych nic neměl a začátek odznova by byl zajimavej. :D Ale je jasné, že by to neprošlo, ani bych nechtel zase sinfortii, když už, tak bych bral server, kterej by se lišil stylem od Ekury ... takovej typ - Oldschooly ted letej. :D
Věřím tomu, že až jednou bude na serveru tak málo hráčů, že nebude rentabilní udržovat stávající formát, k resetu opravdu dojde a server se spustí od začátku, s patřičnými změnami hry. Ani bych se nedivil, kdyby na novém formátu hry "stvořitelé" pracovali již dnes.
Hraju, protože jsem debil...

Ade
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Ade » pát 26. kvě 2017 9:18:07

Dle mého super úprava jak se zrušením sloupům ( škoda, že jen dočasně ), ale i s tou pokladnicí. I když už teď co jsme na TeamSpeaku přemýšlely tak to jde dobře obejít, ale doufejme že to tak nikdo dělat nebude.
Mě osobně zrušení sloupů nevadí i když jsem je i já sám jako většina serveru využívaly po svém. Já osobně jsem je využíval na dropování karem na menší postavy se kterýma se mi nechtělo chodit do swampu, nebo k jejich expení.

Možná by bylo fajn třeba vymyslet nové využití pro tréninkové sloupy. Mě osobně napadlo třeba sloupy přesunout do druhých měst a mít je jako opravdu tréninkový sloup kde by si mohl člověk nastavit třeba určitý charakter postavy proti které si chce vyzkoušet bojovat, mám takový pocit že takový návrh tu již byl, ale nějak se na něj zapomnělo. Nebo si možnost z něj vyvolat mooba u kterého by jsme si mohly cvičně vyzkoušet naše výbavy, jestli vám to tak stačí a vyhovuje např. takový Cranion nebo Grebe kdyby šel vyvolat zkusit si ho vyvolat za určitý počet yangů z vlastní kapsy hráče. Z vyvolaného mooba by nešly žádné BZK a ani drop...
Kompletka již v boji ...
Aktivní návrhy: VÍCEÚČELOVÉ NASTAVENÍ HRY
INOVACE VÁLEK ŘÍŠÍ

filipaser
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od filipaser » pát 26. kvě 2017 9:28:09

já jsem proti smazání jelikož by mne to pak asi nebavilo začít odznovu, vemte si jak dlouho se dělá karma, biolog, herbaření a jiné.

Spíše bych přidal asi další server, kde by se jelo opravdu od začátku žádný převod postav

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.

Who is chatting

offline Azaril 
offline Grout 
offline Mionix 
offline Shalmay 
offline Tomori