už někdo přišel na její využití?

Edit: Upraven název tématu. Vyvarujte se prosím psaní kapitálkama, děkuji.
/Avery
![]() | TheItako | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
102k+ min | Jinno | 131 | 6xP | Hotovo | P | M4 | 17 | P | 30 |
Ano, pokud máš úkol od štolby hotov a máš nadropenou temnou mízu ze stromů v počtu 25ks zajdeš za štolbou a klikneš na koupit leoparda, pak ti dá na výběr jakou barvu chceš a dostaneš prsten leoparda, který vydrží po jeho aktivaci 2 dny, aktivuješ ho nasednutím na něj.Achras píše:Ahoj, prý když máš 25ks tak zajdeš za štolbou a dostaneš leoparda (kamarád mi to tvrdil)
cleo píše:Ano, pokud máš úkol od štolby hotov a máš nadropenou temnou mízu ze stromů v počtu 25ks zajdeš za štolbou a klikneš na koupit leoparda, pak ti dá na výběr jakou barvu chceš a dostaneš prsten leoparda, který vydrží po jeho aktivaci 2 dny.Achras píše:Ahoj, prý když máš 25ks tak zajdeš za štolbou a dostaneš leoparda (kamarád mi to tvrdil)
Mně se to hned neaktivovalo tedaPospyForko píše:cleo píše:Ano, pokud máš úkol od štolby hotov a máš nadropenou temnou mízu ze stromů v počtu 25ks zajdeš za štolbou a klikneš na koupit leoparda, pak ti dá na výběr jakou barvu chceš a dostaneš prsten leoparda, který vydrží po jeho aktivaci 2 dny.Achras píše:Ahoj, prý když máš 25ks tak zajdeš za štolbou a dostaneš leoparda (kamarád mi to tvrdil)
Pouze opravuji, že se aktivuje automaticky od doby, co si ho vezmeš. Nemusíš na něj klikat, hned běží čas.
Jinak bylo vše zmíněno![]()
Pokud na něj neklikneš tak se neaktivuje.PospyForko píše:cleo píše:Ano, pokud máš úkol od štolby hotov a máš nadropenou temnou mízu ze stromů v počtu 25ks zajdeš za štolbou a klikneš na koupit leoparda, pak ti dá na výběr jakou barvu chceš a dostaneš prsten leoparda, který vydrží po jeho aktivaci 2 dny.Achras píše:Ahoj, prý když máš 25ks tak zajdeš za štolbou a dostaneš leoparda (kamarád mi to tvrdil)
Pouze opravuji, že se aktivuje automaticky od doby, co si ho vezmeš. Nemusíš na něj klikat, hned běží čas.
Jinak bylo vše zmíněno![]()
Ano, pokud máš úkol na masky, padá i mízaTomasFoxx píše:Padají čisté masky a mízy zárověň?
![]() | GoIdy | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
100k+min | Jinno | 160 | P | M2 | P |