MostEVILEK píše:
Upřímně musel by jsi bejt uplně levej aby jsi z přitažlivky vytahl pouze 100kk za hodinu. HG je super mapa a bohužel mě mrzí že zde jediná. Můžeš si tam vlíst kdykoliv ( sám ) nikdo tě tam neruší můžeš se kdykoliv zastavit nikdo na tebe nespěchá. A argument typu že pirátky se neprodavají? Pirátky a dračí věci jsou žadanější než kdy dříve momentalně. Ano co se týče cidonie tak bossové tam jsou vymlacení do pár minut. Upřímně pokud jsi aspon trošku chytrý tak argument že v cidonii někdo lítá a zabíjí hráče je nesmyslný. Mě v cidonii zabili jednou v pvm a to byl hráč xheadhunterx a to musel být v mřence abych ho neviděl. To že tu píšeš že ondra zaklada téma že mu ubližují to není taky tak pravda vid? To sis to překroutil ke svému. Ondra založil téma z důvodu toho že do arény chodí lidé kteří si odměnu vážně nezaslouží. Ano taky jsem to párkrát ,,kazil" tanečkem třeba nebo něčím podobný ale většinou ta aréna byla uspěšná a né že bych jen tancoval ano i jsem sekal. Ale když tam příjde ninja 96 lv ( 2x ) a napíše tomu druhému dej mi trvání abych měl déle zamasko tak to už vážně ne. Takovému hráči bych dal ban okamžitě. Ano někdo bude namítat že já ,,afkoval" taky ale i kdybych tam stál celou dobu tak musím vynaložit nějaké usili aby po mě mobové nešli at už prapory,požehy cokoliv ale né že budu stát 35minut v zamasku...
Proletěl jsem to očima a dodal bych, například ohledně přitažlivky, sem a tam, co napíšu je tzv. "nadsázka", dropeři od začátku nemají úplně dobré věci, když sháním dropera na kamínky, kolikrát narazím na někoho, kdo zničí 40 metinů a je rád. V průměru, co jsem se tak ptal těch, co jsem tam potkal, byl výdělek kolem 150kk za hodinu.
Ohledně ondry, sám jsem souhlasil, že aréna chce upravit. Jen se mi nelíbí styl, jakým to podává. Chápu, štve to lidi, ale asi se dá říct, že to je "možnost", konec konců, je možnost, abys ty s ondrou šel kosit do cidonky PvM hráče, což je jak tak koukám už opravdu běžné (asi někdo musel zaujmout storma místo).
Jinak, jak píšu, s arénou i souhlasím, vidím, jak se chovají někteří modří ninjové kolem lvlu 95-100, takže bych se vážně ani nedivil.
S tím pvp by to opravdu chtělo něco udělat, i kdyby to mělo být stylem, že jedna válka v týdnu či i v měsíci by byla jiná tím, že by nešly použít mřenky/prapory/kosti/eliky a nešla třeba přehazovat výbava, jakmile by se vyšlo ze spawnu. Zkrátka i detaily takovéto si myslím, že by to mohli oživit. S dálkovýma postavami je to fakt otravné, 10 jich je vzadu na každé straně a 3 uprostřed se mlátí. Ačkoliv hraju za healera, do válek už moc nechodím z tohoto důvodu, baví mě i více postavy na blízko, ale jít za ni skoro ztrácí význam, coby žlutý hráč je postava na blízko snad jediná v chumlu, resp. snaží se jej udělat, když jej nezadupe 10 červených a ve výsledku mají nejvíc CBčka ti, co jsou v pozadí vzadu nebo ti, co jsou celou dobu v zamasku, přehodí si pvp, aby slabšího hráče, vybíhajícího ze spawnu sejmuli na spell. Chumel už moc lidí zkrátka nezajímá. Do válek nás chodí snad tolik, kolik bývalo dříve ve svaté, tak proč rovnou nepoužít svatou.. Méně míst, kam utíkat, na spawn se neschovají, chumel by se dělal, dost možná i jen jeden a i postavy na blízko by měly větší šanci chytit nějakého dálkaře.
Ještě, nad tím jsi napsal cosi o swampu. Ono máš i pravdu a i moc ne. Pokud to sekám a nějaký hráč je kousek ode mne, pak mi to laguje, odpoledne stačí kolikrát, aby jen stál, avšak ani na něj pořádně vidět nemusím a pokud množí, já skončil, ať už jedu na stolním PC či notasu (pro rýpaly bych dodal, že celkem našlapaných)
Snad jsem odpověděl na vše, myslím, že se trošku oddalujeme od tématu a spíše polemizujeme.