Účesy - možnost přepínání
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Re: Účesy - možnost přepínání
neviedlo by to k menšiemu predaju trypítek len by si ich nemusel kupovať furt pred válkou a meniť to stačilo by ti kebyže si to kupiš raz viac krát nakombinuješ si účesy a budeš ich mat 30dni v inventári a po kliknutí pravým tlačidlom si ich zmeníš 

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Tak prodej třpytek z IS by určitě neklesl,kdyby se přidaly +10 třpytky samozřejmě za vyšší cenu než jsou nyní +5 a byla by možnost zvolit 5 třpytek na pvp a 5 třpytek na pvm bylo by to asi nejlepší.Já teď chodím války z pvm třpytkama a měnit 3x týdně účes k vůli hodině je zbytečné.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.26
Planuje sa niečo taketo? Lebo aj po dlhej dobe vidim ako tu tie navhy len zapadaju prachom aspon nejale vyjadrenie z hora ci to niekedy bude mozne, pripadne zamietnutie navrhu by nebolo zle aspon by sme vedeli na com sme. :/
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Talízman účesu
Talízman účesu
- yatchman
- Lv.19
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Osobně jsem v tomhle zajedno s Cepinem, tj. že jakékoli snížení zisku provozovatele je podle mě v tuhle chvíli nesmysl. Ne vše, co si přeje hráč, je to nejlepší pro hru nebo pro majitele.
Jen pokud by to bylo řešeno tím způsobem, že si účesy člověk nakoupí dopředu, aby ušetřil pouze čas, ne SDčka, s tím bych souhlasil.
Hraju, protože jsem debil...
-
- Lv.26
práve provozovatel o nič týmto nepríde skôr získa viac!
veď keď máte PvP postavu na ktorú máte aj PvM výbavu, tak si na nu nebudete menit 3x za tyžden účes, nastavite si jeden a mate ho mesiac... takto by si človek mohol spravit XY variant na 30 dní do inventára, predpokladám že väčšina by mala aspoň 2 varianty talizmanov účesu a to PvP a PvM, potom by sa dali robiť rôzne ďalšie kombá... a každý talizman by bol v inventári na 30 dní, čiže tu fakt nevidím žiadny problém pri zisku provozovatela, práve naopak.
veď keď máte PvP postavu na ktorú máte aj PvM výbavu, tak si na nu nebudete menit 3x za tyžden účes, nastavite si jeden a mate ho mesiac... takto by si človek mohol spravit XY variant na 30 dní do inventára, predpokladám že väčšina by mala aspoň 2 varianty talizmanov účesu a to PvP a PvM, potom by sa dali robiť rôzne ďalšie kombá... a každý talizman by bol v inventári na 30 dní, čiže tu fakt nevidím žiadny problém pri zisku provozovatela, práve naopak.

Talízman účesu
Talízman účesu
- MagSham
- Lv.16
- Dal poděkování: 417 poděkování
- Dostal poděkování: 126 poděkování
Jde o to, že by si naopak spousta lidí koupila i ten druhý účes, tudíž by se utratilo více SD. Takhle si pořídí jeden účes měsíčně a zbytečně nevyužijí možnosti druhého právě v případě PVP a PVM 

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Cepino, tvé názory mám mnohdy rád, ale čas od času je tvůj názor natolik bezohledný až mi z toho hlava stojí..Cepino píše: ↑pát 30. říj 2015 8:59:50 Jen takový malý dodatek. Chápu, že se to všem hráčům líbí, když tím ušetří SD, ale je tu i druhá strana. Z pohledu provozovatele. Třpytka v Item Shopu je jen doplněk, lze ji získat ve hře zadarmo a kdo nechce, může si jí koupit, ale nemusí, je to volba za určitých podmínek. Nikdo není nucen ani ke koupi ani ke třpytkám v účesu. A k tomu je tu jen můj názor, že proč by si měl provozovatel snižovat výdělek z prodeje třpytek v IS, jen k ušetření SD a lenosti hráčů? On nastavil pravidla a cenu věci, zadarmo pro zábavu provozovat server nelze. Ale vše co je v IS, lze získat ve hře zadarmo. A samozřejmě, kdyby se tento návrh zrealizoval, tak by to vedlo k menšímu prodeji třpytek z IS. Ale samozřejmě je to jen na provozovateli jak se zachová, tohle je jen můj pohled na věc.
Cepino

Za mě je návrh reálný a věřím, že by to hře více či méně prospělo, avšak v krapet v jiné podobě ku příkladu již zmíněných 10 třpytek..
- ondra852
- Lv.20
- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 218 poděkování
Dle meho nazoru by tahle zmena spis prodej trpytek zvysila nez snizila. Neznam nikoho, kdo by si menil uces na valku nebo podle toho do jake jde mapy a tudiz ma proste vetsina hracu vice postav nebo pouze jeden uces. Pokud by bylo mozne mit ucesu vice, tak u hracu, kteri maji vice postav by se nic nezmenilo a hraci, kteri pouzivaji jednu postavu na pvp i pvm nebo do vice pvm map by si trpytek kupovali vice.
-
- Lv.26
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Som rozhodne ZA, tak ako napísal Ondra a viacerý predomnou, určite by sa predaj třpytek zvýšil, než znížil ak by bolo možné účesy meniť v inventári, než že by si musel stále kupovať nový..Som aj za tento a aj za ten, že by boli třpytky+10 tým pádom by si každý mohol dať 5 na PvM a 5 na PvP, alebo podľa vlastného uváženia... Niekto tu predtým písal, že keby sa to zmení tak by sa znížil predaj, ak sa smiem spýtať, ako si toto niekto môže myslieť?
Ukážte mi jedného jediného človeka, ktorý každý krát keď ide do války si dá PvP účes a keď ide do PvM mapy si dá PvM účes, ja osobne nepoznám nikoho takého, čiže reálne to vyzerá tak, že väčšina si buď na ten mesiac kúpi PvP účes, alebo PvM účes a tento účes má po dobu 1 mesiaca, kedy ho na druhý mesiac znovu obnoví, alebo zvolí iný, ak ma moja matematika neklame, tak mi to vychádza, že ak by sa toto povolilo, vyzeralo by to tak, že by si za mesiac väčšina ľudí kúpila 2 účesy na jeden mesiac, namiesto jedného, takže neviem, kde by nastalo zníženie predaja třpytek
Ukážte mi jedného jediného človeka, ktorý každý krát keď ide do války si dá PvP účes a keď ide do PvM mapy si dá PvM účes, ja osobne nepoznám nikoho takého, čiže reálne to vyzerá tak, že väčšina si buď na ten mesiac kúpi PvP účes, alebo PvM účes a tento účes má po dobu 1 mesiaca, kedy ho na druhý mesiac znovu obnoví, alebo zvolí iný, ak ma moja matematika neklame, tak mi to vychádza, že ak by sa toto povolilo, vyzeralo by to tak, že by si za mesiac väčšina ľudí kúpila 2 účesy na jeden mesiac, namiesto jedného, takže neviem, kde by nastalo zníženie predaja třpytek

ende
- TomasFoxx
- Lv.24
- Dal poděkování: 358 poděkování
- Dostal poděkování: 648 poděkování
rozhodně jsem PRO, pro lidi co použivají jednu postavu na pvm a pvp by to bylo super jelikož bez pvp účesu jsou ty války naprd a bez pvm zase pvmko
#JenToReffujuPlsUrobteTo

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »