Tentokrát už snad vážně moje videa a screeny z Ekura a snad bez hádek a spamu. Pro ty co chtěli psát něco o rušení v entu téma bylo přesunuto semviewtopic.php?f=19&t=122247
Předem prosím o co nejmíň psaní pod tohle téma a vyvarování se hádek.
Jestli máte výhrady nebo něco na srdci klidně mi napište do hry a nebo sem do zpráv
Edit: Odstraněny odkazy na nevhodná videa.
/Avery
Naposledy upravil(a) Stormik dne úte 23. led 2018 17:52:18, celkem upraveno 2 x.
Na konec videa hodim "like & comment" a bloknu komentare?
A hele vysledek valky z videa 28.12.
Docela jsem se zasmál nad tím, jak si to upravil za to
To je spíš záznam z války když jsem ti dal 41k za daggera a tvoje reakce na to díky že si mi to našel puso
Ten konec jsem někde našel a líbil se mi, proto jsem ho tam dal a sám dobře víš že like tam jde dát a já ho i tak vidím, když to nevidí běžný uživatelé ale ok
Tak se měj ondříku
A hele vysledek valky 2.11.2017 kde je ondra?
Nekde jsi videl cast videa s textem a jelikoz anglicky nerozumis ani slovo, sam si tam text vlozit nedokazes, tak jsi to vlozil do sveho videa a nyni jsi za hlupaka. Hlavne ze dokazes ostatni neustale urazet za jejich vzhled, za to jak mluvi nebo co delaji za praci. To fakt jsi extra trida a samoreceny vladce celeho metinu.
A nejvetsi vtip roku je napsat do nazvu videa o nekom, ze je teplakovej princ, ve videu si delat srandu z jeho vzhledu, dam tam jeho fotku a k tomu napsat, ze nechces zadne hadky. Kdyz se nechces hadat, tak proc sem tohle pridavas?
Dle meho nazoru tohle neni jen na vyvolani hadky, ale primo si rikani o ban.
Naposledy upravil(a) ondra852 dne úte 23. led 2018 17:16:12, celkem upraveno 1 x.
Musím se Ondry zastat, vysmívat se někomu skrze jeho vzhled, mi přijde trochu infantilní....jinak k obsahu videí, osobně mi to přijde jako videa bez nápadu, jen další rozdmýchávání jakéhosi sporu, který nebude mít vítězů ani poražených.
ondra852 píše: ↑úte 23. led 2018 17:13:55
Nekde jsi videl cast videa s textem a jelikoz anglicky nerozumis ani slovo, sam si tam text vlozit nedokazes, tak jsi to vlozil do sveho videa a nyni jsi za hlupaka. Hlavne ze dokazes ostatni neustale urazet za jejich vzhled, za to jak mluvi nebo co delaji za praci. To fakt jsi extra trida a samoreceny vladce celeho metinu.
A nejvetsi vtip roku je napsat do nazvu videa o nekom, ze je teplakovej princ, ve videu si delat srandu z jeho vzhledu, dam tam jeho fotku a k tomu napsat, ze nechces zadne hadky. Kdyz se nechces hadat, tak proc sem tohle pridavas?
Dle meho nazoru tohle neni jen na vyvolani hadky, ale primo si rikani o ban.
Dobře no tak pro vaše dobro smažu z toho mevrika i když se mi to líbí.
Anglicky nerozumí ani slovo ? Dobře Ondro nechám tě u toho jak sám říkáš chtěl jsem to tu bez hádek Čím jsem za hlupáka? Jsem fakt moc teda hlupák že tam dám konec, který používá kde kdo a komentáře nejdou no to jsem největší tupec na planetě musím říct teda. Že tohle říkáš zrovna ty, který uráží kde koho je celkem masakr
Já se tím pobavil a myslím, že dost lidi taky co znají mevrika a nemusí ho
Jestli si tohle říká přímo o ban tak ty už si ho dávno za tvoje videa měl mít ale je to hnusný když někdo udělá něco i na tebe viď ondro chápu, že to těžko překousneš
Je mi jasné že těžko neseš, že někdo dělá na tebe něco, co ty děláš na ně už dlouho. Jinou reakci bych od tebe ani nečekal.
Tímhle jsem skončil a tobě už neodpovídám, jak sám píšeš, chci to tu bez hádek.
Spartaa16 píše: ↑úte 23. led 2018 17:31:50
To s tím vzhledem je dost za hranou...
Další důkaz, že v entu neruší lidi pro zábavu, ale protože jsou zakomplexovaní nebo to nemají v hlavě srovnané.
Co máš proti Ondrovi a jeho warovi? Udělej svojí auru a ukaž se ve válce.
Počkej, jestli to je narážka na mě tak já v entu nikdy nerušil, ale to už jsem psal A dál ti k rušení už nic psát tady nebudu tady se ohledně toho vyjadřuj: viewtopic.php?f=19&t=122247
Když někdo útočí na mě logicky mu to budu vracet A nevidím důvod proč bych si měl dělat auru když mě nebaví každý má hrát to co ho baví.
Pokud stahnes nejaky kus textu, ktery se do videa vubec vyznamem nehodi, tak jsi dle meho nazoru hlupak nebo neumis anglicky. Stejne tak stazene intro, do ktereho jsi nebyl schopen ani vlozit zadny text, takze je to tam uplne zbytecne.
Ja urazim kde koho? Tak to bych rad videl kde. Moje videa jsou narozdil od tvych pouze ciste zabery ze hry bez jakychkoliv dalsich urazek, provokaci, nesmyslnych textu, fotek hracu pouzitych bez jejich svoleni a dalsich nesmyslu. A v pripade mych videi se vzdy jedna o reakci na hrace, ktery sam zacal ve hre provokovat, urazet a jeste se chlubit, jak je nejlepsi.
Týpek predal postavu (Mevrika) a odišiel z ekury pred dosť rokmi. Zaujímal by ma jeho výraz keby zistil že si z neho po toľkých rokoch ľudia začali robiť srandu . Vysmievať sa zo vzhľadu mi príde trošku cez keďže je to hra kde sa práve tieto faktory neberú do úvahy. Ale nabudúce keď už niekto bude robiť video o tom ako niekto vyzerá tak nech si aspoň overí že či je to tá osoba
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."