Ne reagoval jsi na to, když jsem zmínil evila (ale jen tak pro info máš reagovat na téma). Ale vzhledem k tomu jak se vyjadřuješ, píšeš a tak, tak vidím že reagovat na tebe je marný seš mimo a absolutně nemáš schopnost se vyjádřit, tak abych ti aspoň z poloviny rozuměl a bral tě jako sobě rovného. Jinak pro tebe nejsem "týpkoš", ale někdo kdo napsal svůj názor, já tě taky neoslovuji "lama" nebo nějak podobně

, z5 k tématu úprava je že nefunguje zruško... to není řešení, vzhledem k tomu že to kouzlo bere prd

tak wp místo 3 kouzel už může v enta použít jen 2, když už se tam něco semele nějaká potyčka nebo tak "pvp hra"

) Proto doufám, že to není konečná úprava a bude se s tím dále pracovat a udělá se to lépe než řešením, sice máš WP, ale jakmile na tebe nalítne v enta protihráč, má buffy a pvpčko, tak tě prostě sejme a ani ho nebudeš moci zrušit a místo 3x kouzel budeš mít jen útočná 2 a s tím opravdu nic neuděláš, když tu každý točí na sury 72% obrany

. WP je totiž nejméně efektivní protivník, psal jsem návrh včera ráno, stále čekám jestli se to schválí a nebo ne, jedná se tam o řešení jak by to mohlo fungovat auráci a wpčka by na tom byly lépe a byly by jsi rovné s ostatními postavami aspoň částečně. Tak uvidím jestli návrh projde a dočkáme se ho. V tomto tématu už se nebudu zúčastňovat svůj názor na úpravu jsem napsal a stojím si za ním

.