22.3. Update Entarian
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Re: 22.3. Update Entarian
Můj názor na tohle je takový, že je to snaha, ano zabránit něčemu, avšak velmi zbytečná, kdybych chtěl někoho otravovat v entu tak bych ho nyní nerušil, ale prostě bych ho rovnou zabil XD. Mimo to jsem rád že mi mé WP na rušení do entu prodalo předevčírem, když je nyní tenhle update.
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Malý dotaz co je tam potřeba si zjišťoval a testoval sám?
Taky si odpovím sama.Ne jen si okopíroval od těch kdo to tam testovaly:D
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Proč ne? Mapa jako mapa. Však na těch ostatních tě může pronásledovat po všech cháčkách. Když chceš škodit, budeš prostě škodit a cestu si najdeš.Pajik píše: ↑pát 23. bře 2018 17:13:48
Až mě sejme někdo v přitažlivce, seberu se a jdu na jiné metiny nebo můžu změnit CH. ENTARIAN se NEDÁ srovnávat s jinou MAPOU. Nejblíže tomu má keri, ale ani to bych NESROVNÁVAL!
Zamyslete se nad rozdíly, než něco napíšete.
Z jiného soudku.
Mimochodem jsem v pondělí cidonkoval.Byl jsem za hodinku s dropem (kdybych vykopal mapy a prodal okouzla) lépe než v entarianu...
Takže až škodiči změní taktiku, zase se něco omezí? To prostě není cesta.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Spoiler:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Doteď si pamatuju svoji první úvahu když jsme se dostali poprvé do hradu. "Hmm, hezký, ale nějak málo místa, ne? A ještě jedno CH, to nebude dobrý tady i kdyby tady padalo zlatý prase. Je to velký jako blázen, tady musí být ještě někde něco".
Samozřejmě jsem tenkrát nevěděl jak moc výdělečný to v hradu může být a jak se to tam může zvrhnout, ale vzhledem k tomu, že jsme se toho hned v počátku vzdali tak jsem si našli jiné místo a nestěžuji si a nějaké rušení mě nechává naprosto chladným.
Každopádně, nechci na Tebe nijak útočit, ale ty reakce s jakou jistotou si sama odpovídáš jsou až úsměvné.
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl
Dragon Shaman
130+ lvl
- TronikDark
- Lv.10
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
ano niečo nájdu na WPčka ( zaseShiBaall píše: ↑pát 23. bře 2018 19:11:26Proč ne? Mapa jako mapa. Však na těch ostatních tě může pronásledovat po všech cháčkách. Když chceš škodit, budeš prostě škodit a cestu si najdeš.Pajik píše: ↑pát 23. bře 2018 17:13:48
Až mě sejme někdo v přitažlivce, seberu se a jdu na jiné metiny nebo můžu změnit CH. ENTARIAN se NEDÁ srovnávat s jinou MAPOU. Nejblíže tomu má keri, ale ani to bych NESROVNÁVAL!
Z jiného soudku.
Mimochodem jsem v pondělí cidonkoval.Byl jsem za hodinku s dropem (kdybych vykopal mapy a prodal okouzla) lépe než v entarianu...

Jinno chizfen

![]() | DarkTronik | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
230k min.+ | Jinno | chizfen | 150 | 6xP | Full | 15 | G10 | P |
Spoiler:
Za,počítačem jsi king co?Ale,něco říct někomu do očí nesvedeš!
Spoiler:

-
- Lv.27
Spoiler:
Xardass píše:Ano, testoval jsem to tam s přáteli a samozřejmě čerpal info kde se dalo. Kdybych jen kopíroval tak sekám v proměně a chodím do hradu a nezkouším 3 postavy, nemyslíš? Začínal jsem s WP, poté zkoušel šamana a skončil u BMka. Nevím proč máš ten pocit, že máš patent na Entarian a je to Tvoje mapa.
Doteď si pamatuju svoji první úvahu když jsme se dostali poprvé do hradu. "Hmm, hezký, ale nějak málo místa, ne? A ještě jedno CH, to nebude dobrý tady i kdyby tady padalo zlatý prase. Je to velký jako blázen, tady musí být ještě někde něco".
Samozřejmě jsem tenkrát nevěděl jak moc výdělečný to v hradu může být a jak se to tam může zvrhnout, ale vzhledem k tomu, že jsme se toho hned v počátku vzdali tak jsem si našli jiné místo a nestěžuji si a nějaké rušení mě nechává naprosto chladným.
Každopádně, nechci na Tebe nijak útočit, ale ty reakce s jakou jistotou si sama odpovídáš jsou až úsměvné.
Nevím kde ses dočetl,že jsem psala,že je to moje mapa.Projdi si 3 roky zpět forum a pročti si moje příspěvky.
Takže úsměvně jsem odpověděla správně,sám si napsal čerpal info kde se dalo.Nemusel si testovat všechny bony na všechny typy monster,točit a testovat všechny pvp bony,testovat všechny druhy helem,brnění,bot, šperků.Ono ty informace neměl nikdo někdo je musel zjišťovat tím,že to vše testoval.
A můžu ti pro info říct,že se nechodilo v proměně testovalo se spousta postav bez proměny a pak i s proměnou.
Kdyby sis tenkrát četl řádně forum psala jsem jak se tam dá dobře vydělat jen se mi každý vždy vysmál.
Víš vůbec,že ze začátku sejmout askera a keskira bylo pro dva hráče hračka?
Ess jako první chodil bosse,my ho ve dvou dávaly bez proměny s wpčkem a ninjou.
A ano dovolím si o sobě tvrdit,že jsem expert na entarian,strávila jsem tam totiž testováním tolik času ukovala a natočila a otestovala tolik věcí.
A bavilo mě to.To je to co ondrovi a evilovi chybí proto se nudí,nemají na to nervy něco sami zjišťovat a proto se nudí a pak jen kazí hru jiným.
Bmko je do enta super,na metiny taky jedno mám na dropování yang nic moc.To už můžeš běhat s bmkem po keri pořád jen běháš,vím že někdo psal že je to bezduché mlácení v proměně,ale zkus si to

To je jiná výzva

Edit: Oprava BBkódů.
/Avery
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Spoiler:
Xardass píše:Ano, testoval jsem to tam s přáteli a samozřejmě čerpal info kde se dalo. Kdybych jen kopíroval tak sekám v proměně a chodím do hradu a nezkouším 3 postavy, nemyslíš? Začínal jsem s WP, poté zkoušel šamana a skončil u BMka. Nevím proč máš ten pocit, že máš patent na Entarian a je to Tvoje mapa.

Edit: Oprava BBkódů.
/Avery
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Mapa jako mapa. Takže cidonie se neliší od jiných map, proto je nazvaná PvP a drop tam je větší díky zisku/ztrátě CB. Proč mám pocit, že jsi hráč, který snad do entu ani nepáchnul a píše rozumy?ShiBaall píše: ↑pát 23. bře 2018 19:11:26Proč ne? Mapa jako mapa. Však na těch ostatních tě může pronásledovat po všech cháčkách. Když chceš škodit, budeš prostě škodit a cestu si najdeš.Pajik píše: ↑pát 23. bře 2018 17:13:48
Z jiného soudku.

Rozdíl je prostě v tom, že v přitažlivce máš x různých míst, nepotřebuješ střep, nepotřebuješ klíč k bráně, můžeš běhat na koni atd. atd. atd. odlišnosti jsem vypisoval asi 20x v jiných vlákneš a vždy se najde někdo, kdo to buď nečetl a nebo ho to nenapadne (asi to bude tím, že tam nikdy nebyl)

-
- Lv.27
Zapoměl si na full karmu na full buffPajik píše: ↑pát 23. bře 2018 20:54:19Mapa jako mapa. Takže cidonie se neliší od jiných map, proto je nazvaná PvP a drop tam je větší díky zisku/ztrátě CB. Proč mám pocit, že jsi hráč, který snad do entu ani nepáchnul a píše rozumy?ShiBaall píše: ↑pát 23. bře 2018 19:11:26Proč ne? Mapa jako mapa. Však na těch ostatních tě může pronásledovat po všech cháčkách. Když chceš škodit, budeš prostě škodit a cestu si najdeš.Pajik píše: ↑pát 23. bře 2018 17:13:48
Z jiného soudku.
Takže až škodiči změní taktiku, zase se něco omezí? To prostě není cesta.Jeden z těch, co závidí těm, kteří měsíce (ne-li déle) skládali pvm do jedné mapy a mají mít tak o něco více yangů něž ti jinde.
Rozdíl je prostě v tom, že v přitažlivce máš x různých míst, nepotřebuješ střep, nepotřebuješ klíč k bráně, můžeš běhat na koni atd. atd. atd. odlišnosti jsem vypisoval asi 20x v jiných vlákneš a vždy se najde někdo, kdo to buď nečetl a nebo ho to nenapadne (asi to bude tím, že tam nikdy nebyl)![]()
![]()
![]()
ale kecá do toho
![]()

- TronikDark
- Lv.10
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
tak ako ja viem tak rudlaninja ( xMajkyx) vie o entu možno najviac a najviac sa tam namakala aby zistila odskušala vedela čo a ako z vecama a bonusama ale ten update je fraška same o sebe sobrat možnost zruška WPčku? len preto že tam niekto kazil hru? nabuduce zoberieme plašte abi nikdo nemohol naplaštovat mobov v hrade na druhe hrače .
to bolo fakt super riešenie ako vizitka od GM TRAPNE ako sa vraví riešenie na Pána nechapem prečo nenechaju volnost rivalite medzi ríšamy a riešia to pomahaním niektorím jedincom . ubohe

Jinno chizfen

![]() | DarkTronik | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
230k min.+ | Jinno | chizfen | 150 | 6xP | Full | 15 | G10 | P |
Spoiler:
Za,počítačem jsi king co?Ale,něco říct někomu do očí nesvedeš!
Spoiler:

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »