Ahoj,
obchodní povolení by se dalo aplikovat jako další součást VIP prémia, jenže problém je v tom, že si ho přeci nebudeš kupovat na 1-100000+ účtů na měsíc na každém zvlášť a už vůbec nebudeš stavět shop na hlavním účtě na kterém většina hráčů to VIP prémium má už kvůli bylinkám. Já se řídila jednoduchostí, která je na Ekuře velkou součástí a myslím, že se tím i vývojáři vcelku řídí. Ne nadarmo se říká "v jednoduchosti je krása", že jo.
Tady je menší vyjádření, které jsem zkopčila v jiném vlákně, nechce se mi to pořád psát

To, že si hráči vymyslí platbu SD, omezení na čas, omezení na IP adresu a milion dalších omezení není dobrý nápad a já je bohužel odsuzuji už z principu. Člověk navrhne jednoduchost a pak příjde někdo další a chce to smotat do nějakého patvaru, který nemá hlavu ani patu a haní se ekonomikou a přeplacanou obchodkou, která se nezaplnila ani když se zrekonstruovala do hezčího a mnohem menšího prostoru. Dám ti názornej příklad - jdeš dropovat a máš milion expáků, tak co s nima, že jo, tak je hodíš do shopu, který ti non stop jede i přes noc (tak jak se tu píše s tou elektřinou). Proč bych za shop expáků, který někomu pomůže třeba v noci, kdy nestojí tolik stánků, měla platit SD a ještě být omezena časově a IP adresou? To mi hlava nebere. Člověk se chce zbavit věcí, kterých má hodně v obchodce a ještě za to má zaplatit? Toto je "hra" do které se začínají implementovat reálné dění z života člověka jako jsou daně.
A myslím, že 2+ let staré téma, které se nijak neschválilo a neimplementovalo do hry se vývojářům buďto nelíbí a nebo prostě na to nemají čas, když se věnují vývoji jiné hry.
FluffyHero :
Sice nikdo nikoho nenutí, aby měl otevřených 10 stánků, ale když tady ta možnost je, zbavit se pro hráče na určitým lvlu již nepotřebných věcí, tak proč toho nevyužít.
A .... Nechápu logiku hráčů, "já to nepoužívám, tak ty to taky nemusíš používat" - neber to jako urážku, ale tohle je dost chabá odpověď, kterou už napsalo hodně hráčů a člověk, který si to přečte se nad tím maximálně pousměje, protože to je běžný postup 99% negativních hráčů, kteří tímhle chtějí argumentovat/zavrhovat návrh, ale přitom nevymyslí lepší návrh offline stánků bez toho aniž by se muselo něco někde zakazovat.