Pokud ti denni darky skutecne otravuji hrani, napis si tiket a my ti je zrusime. To neni problem. Ovsem pocitej s tim, ze to bude jednorazova a trvala zmena. Tedy pokud si pak za tyden vzpomenes, ze bys je chtel zpatky, tak Smol Pachol.
CTRL + Q
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Re: CTRL + Q
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
crazy8
- Lv.26

- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Ďakujem za informáciu, nevedel som že je tu takáto možnosť vypnutia.
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
No není to oficiální možnost, ale jde to zařídit.crazy8 píše: ↑stř 11. dub 2018 21:13:41Ďakujem za informáciu, nevedel som že je tu takáto možnosť vypnutia.![]()
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
- MagSham
- Lv.16

- Dal poděkování: 415 poděkování
- Dostal poděkování: 126 poděkování
Přesně! A když máš absťák na točení, vždy se tam nějaká ta točka na ukojení potřeby najdeObchodnik799 píše: ↑stř 11. dub 2018 18:52:59Upřímně ? Když jsem začínal znova na Ekuře, práve tato věc mi hrozně pomohla do začátku a vytáhla mě z těch nejhorších začátků