Hraji chvíli, tak se ptám. To tě to tak štve? Hledám možné řešení a obracím se na zkušenější.

Ale zajímalo by mě, jak by jsi to řešil ty. Pokud by jsi byl ochotný, tak poprosím z pozice hráče, který hraje 3-4 týdny.
Ahoj, nejlepší možnost je nosit s sebou par praporů (hodit prapor a klikat rlg.). Dále doporučuji ho naprosto ignorovat, a to včetně soubojů, prostě hodit relog a měj se. Pokud si zastáncem boje, tak si najdi nějakej vyšší lvl, kterej rád shodí takovejm lidem ego, aby ho reskillovat a donutil ho spawnout ve městě. A poslední možnost, prejit na žlutou k němu.Rankinek píše: ↑pát 13. dub 2018 17:31:29 Metinland a dojíždění nemá nic moc společného s keri. Je v tom dost rozdílů a dokonce tu byly i vypsané.
Hraji chvíli, tak se ptám. To tě to tak štve? Hledám možné řešení a obracím se na zkušenější.
Ale zajímalo by mě, jak by jsi to řešil ty. Pokud by jsi byl ochotný, tak poprosím z pozice hráče, který hraje 3-4 týdny.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Zvykej si že občas tu dostaneš reakci která absolutně postrádá smysl, za pár měsíců budeš i vědět od jakých jedinců to čekatRankinek píše: ↑pát 13. dub 2018 17:31:29 Metinland a dojíždění nemá nic moc společného s keri. Je v tom dost rozdílů a dokonce tu byly i vypsané.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Napsal si to správne, to len jediný cepino nepochopil. Som podobného názoru, jedine co ma tu kedy bavilo bolo pvp a akákoľvek príležitosť bola vždy vítaná aj je.Mithra píše: ↑sob 14. dub 2018 9:38:17 Cepino si nerozumime, nebo jsem to spatne napsal. Me bavilo jezdit se rezat prave s takovejma, co nekde prudili. A kolikrat i pri dropovani jsem touzebne vyhlizel v chatu volani o pomoc, protoze jestli me na tyhle hre neco opravdu nebavilo, tak to bylo nudne pvm (meteory, swamp apod.). Takze v okamziku kdy se naskytla prilezitost, vseho jsem nechal a s radosti se jel bit.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |