To nemůžeš myslet vážně

To nemůžeš myslet vážně
myslím podtext a ne kontextFluffyHero píše: ↑úte 26. čer 2018 12:08:53To nemůžeš myslet vážnějestli někdo považuje za kažení hry to, že nemá bonusy, tak je to velmi smutné
několik let tady ta možnost ani nebyla, jak psal Mithra, teď je toto aspoň forma využití peněz které předtím byly jen tak ztraceny. Osobně kdybych byl král, tak bych těm malým smradům nepustil ani jeden bonus, když skoro vždycky vidím, že král pustí například exp na hodinu, tak se ozve aspoň 10 blbců s tím proč je jen exp, nebo proč je jen na hodinu.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Můžeš jmenovat jedinou tvoji postavu, za kterou jsi tím slavným králem? Jakoby, majitele Blacka znám a pokud vím, tak je zejména známý tím, že to nejsi ty.Obchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
Za mě by stačilo, kdyby byl posun v tom, že by Král mohl plánovat bonusy, nemohl by zneužit chyby, že by prodlužoval bonusy stále dokola za cenu plné sazby, mohl by se vzdát krále a systém by přiřadil dalšího v pořadí, mohl by zvolit svého zástupce, který by mohl utratit max. 10% královské pokladny denně.
Minulý odstavec je spíš polemizování ...
Jak podle tebe vypadá správnej král? Být ideálně celej denObchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
Za mě by stačilo, kdyby byl posun v tom, že by Král mohl plánovat bonusy, nemohl by zneužit chyby, že by prodlužoval bonusy stále dokola za cenu plné sazby, mohl by se vzdát krále a systém by přiřadil dalšího v pořadí, mohl by zvolit svého zástupce, který by mohl utratit max. 10% královské pokladny denně.
![]() | WinterWish | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Chizfen ![]() | P | P | M2 | 3/5 | Full |
Špatně sis vyložil co jsem psal. Nikde jsem netvrdil, že někdo kraluje dobře nebo špatně. Má vyjádření se vztahovala k pravidlům hry. Nikoliv k tomu, jestli je nebo není někdo dobrý král. Odložení času spuštění bonusů je v pořádku a je napsané k úpravám. Ten zbytek se mi už moc nelíbí. Myšleno zástupce a nějaké vzdávání se trůnu ve prospěch jiných. Kdyby ta hodnost byla na delší časové období tak by na něco takového nejspíš došlo. ale jedná se tu o týden. Týden to říše vydrží i bez krále když na to přijde.Obchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
Pokud král měl čas obětovat 3h týdně na válku, má čas i kralovat správně. *howgh*Moonlight5 píše: ↑úte 26. čer 2018 16:46:59Jak podle tebe vypadá správnej král? Být ideálně celej denObchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
na metinu, a utíkat pouštět bonusy každé dvě hodiny, aby ho lidi zbožňovali a lezli mu do zadku? Nikde není psáno, že by král musel pouštět bonusy. Je to jeho pokladna na týden, a je plně na něm, co s ní udělá. Vybojoval si to, má na to právo. Králem může být naprosto každý. Jen místo snahy o něj, je jednodušší plakat na fóru.
A ne, opravdu na krále se nemusíte vzdávat práce, studia a být jeden z těch "méně inteligentních", jak zde bylo zmíněno. Stačí občas taky použít něco, co se jmenuje mozek, a zjistit, ze se dá vydělat třeba překupem - stačí pár minut každej den proběhnou tržku a zapnout stánky. Bez námahy.
Holt týden bez bonusů, jak smutné, půjdeme brečet na fórum a nahlašovat Dia a zneužívání chyby.
A přesto, je v pokladně 17kkk, jak jsi psal - žlutá si musí vystačit se zlomkem, a nikdo kvůli tomu nebrečí.
Jak psal Fluffy, byla jsem hodněkrát znechucena reakcemi hráčů, že jsem ty bonusy už taky pak nepouštěla.
Dio už byl králem tolikrát, a tohle udělal za celé ty období jednou.. a vy ho už málem ženete k soudu.
Btw, když už se toho kralování, jako SPRÁVNEJ KRÁL, na cizí postavě ujímáš, tak na ní hlavně netoč schopky.![]()
Psal jsem kralování ... ne SVÉ kralování.yatchman píše: ↑úte 26. čer 2018 16:23:00Můžeš jmenovat jedinou tvoji postavu, za kterou jsi tím slavným králem? Jakoby, majitele Blacka znám a pokud vím, tak je zejména známý tím, že to nejsi ty.Obchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
Minulý odstavec je spíš polemizování ...![]()
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Hej lebo je to isté keď má niekto urobený priestor na hru ako si hovoril 3 hodiny z týždňa alebo keď tu má niekto sedieť od rána do večera aby mohol plniť všetky PRÍKAZY z radov ríšeObchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 17:06:10Pokud král měl čas obětovat 3h týdně na válku, má čas i kralovat správně. *howgh*Spoiler:Moonlight5 píše: ↑úte 26. čer 2018 16:46:59Jak podle tebe vypadá správnej král? Být ideálně celej denObchodnik799 píše: ↑úte 26. čer 2018 15:27:52 Zrovna včera jsem vzal kralování pevně do ruky a ukázal jsem, co slovo KRÁL znamená ..., pokud teda i Mithra je toho názoru, že není ni špatného, co DIO dělal, tak přejmenujte Královský systém na Ego up systém. Jak jsem už několikrát zmiňoval ... definice Krále si prostě představuju jinak a i jeho získání. Mě se líbí koncept Král. systému, ale jsou ta věci, co by se mohli změnit (osobní názor). Přizpůsobil jsem moje výbavy na to, abych nebyl závislí na bonusech od krále, nebo spíš, mám výbavu, kde když je bonus, tak mi trvá mnohem méně času vydělat onen počet yangů.
na metinu, a utíkat pouštět bonusy každé dvě hodiny, aby ho lidi zbožňovali a lezli mu do zadku? Nikde není psáno, že by král musel pouštět bonusy. Je to jeho pokladna na týden, a je plně na něm, co s ní udělá. Vybojoval si to, má na to právo. Králem může být naprosto každý. Jen místo snahy o něj, je jednodušší plakat na fóru.
A ne, opravdu na krále se nemusíte vzdávat práce, studia a být jeden z těch "méně inteligentních", jak zde bylo zmíněno. Stačí občas taky použít něco, co se jmenuje mozek, a zjistit, ze se dá vydělat třeba překupem - stačí pár minut každej den proběhnou tržku a zapnout stánky. Bez námahy.
Holt týden bez bonusů, jak smutné, půjdeme brečet na fórum a nahlašovat Dia a zneužívání chyby.
A přesto, je v pokladně 17kkk, jak jsi psal - žlutá si musí vystačit se zlomkem, a nikdo kvůli tomu nebrečí.
Jak psal Fluffy, byla jsem hodněkrát znechucena reakcemi hráčů, že jsem ty bonusy už taky pak nepouštěla.
Dio už byl králem tolikrát, a tohle udělal za celé ty období jednou.. a vy ho už málem ženete k soudu.
Btw, když už se toho kralování, jako SPRÁVNEJ KRÁL, na cizí postavě ujímáš, tak na ní hlavně netoč schopky.![]()