MostEVILEK píše: ↑pát 06. črc 2018 9:09:51
Rogan píše: ↑pát 06. črc 2018 9:05:01
MostEVILEK píše: ↑pát 06. črc 2018 2:10:29
Jenom taková technická otazka - viděl jsi někdy v minulosti že by jedné zemi vládli 2 kralové ?
Staroveký Rím

(vláda konzulov)
Nejsem expert na dějiny ale ekuru jsem hral X let a vím kdyby byli 2 kralové co se nemají rádi prostě by to dělalo bordel.
Však tak dopadol aj staroveký Rím

každopádne, ak by sa kompetencie rozdelili, nemali by sa o čom hádať (predsa na získanie hodnosti Kráľ je nutné len PVP snaženíe = hodnosť by mala mať za odmenu PVP kompetencie, rovnako by to mohlo byť aj s PVM) Privítal by som aj nejaký pvm "kráľovský" systém no

bolo by to zaujímavé... Netvrdím, že ten hrubý koncept ktorý som uviedol je konečné riešenie, ale vytvorenie aj PVM súťaženia, by hru oživilo a spestrilo.
Je to len moja predstava, ale kľudne by otvorenie dungeonu mohlo prebiehať len raz týždenne (napr v nedeľu) na princípe HG (v jeden čas viacero výprav skupín hráčov súčasne (cechy, alebo voľné zoskupenie dohodnutých hráčov)) pričom by som to navrhol tak, žeby sa to nedalo prejsť sólo (nejaký hardcore

- nutnosť viacerých výbav atď.) pričom vodca skupiny, ktorá by to úspešne ukončila, (alebo v prípade viacerých úspešných ukončení rozhodovanie na princípe času trvania výpravy) by sa stal pvm "kráľom":)
Oživilo by to využitie cechov a spolupráce viacerých hráčov, a súčasne vytvorilo aj PVM súťaženie
Bolo by zaujímavé vidieť aj PVM využitie dračích zbraní

(okrem pvm tŕňa)