Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Re: Vzhledy - možnost přidávat a točit bonusy
A jen tak pro informaci, co se týče bonusů do skinů, jejich přidávání a točení, tak na to bylo již jedno téma.
viewtopic.php?f=59&t=122362
A máte tam i názor GM.
viewtopic.php?f=59&t=122362
A máte tam i názor GM.
-
Lorianne
- Lv.9

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
Mě nezajímá nějaké předělání skinů na plnohodnotnou část výbavy, nikde sem to ani nepsal.
Ten návrh má možná společnou myšlenku, ale systém je úplně jiný, mně nejde o usnadnění těchto bonusů, jde mi je o to, že když si někdo vytvoří dražší skin, např. jak psal junkia titánky, tak s nějakým bonusem 2% ork je prostě jen na vzhled, proto chci, aby byla šance za nějaký čas docílit něčeho použitelného, klidně jak zmiňuje mitrha v druhém návrhu i nižší hodnoty. Proto taky píšu 2-3 certifikáty na 1 protočení bonusů.
Druhá možnost je úplné odstranění bonusů ze skinů, to by mělo víceméně stejný výsledek jako můj návrh - každý by si vyrobil takový převlek, který se mu opravdu líbí s pocitem, že není nijak ochuzen o žádný bonus.
Ten návrh má možná společnou myšlenku, ale systém je úplně jiný, mně nejde o usnadnění těchto bonusů, jde mi je o to, že když si někdo vytvoří dražší skin, např. jak psal junkia titánky, tak s nějakým bonusem 2% ork je prostě jen na vzhled, proto chci, aby byla šance za nějaký čas docílit něčeho použitelného, klidně jak zmiňuje mitrha v druhém návrhu i nižší hodnoty. Proto taky píšu 2-3 certifikáty na 1 protočení bonusů.
Druhá možnost je úplné odstranění bonusů ze skinů, to by mělo víceméně stejný výsledek jako můj návrh - každý by si vyrobil takový převlek, který se mu opravdu líbí s pocitem, že není nijak ochuzen o žádný bonus.
-
Dious
- Lv.10

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Nejlepší by bylo úplné odstranění bonusů ze skinů než zbytečně řešit nějaké točky na bonusy
Každý by si udělal skin který se mu libí a všichni budeme spokojeni 
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Jenže pokud by ve skinech nebyli bonusy tak aréna se málokdy dokončí. Málo kdo tam jde jen kvůli vzhledu a ti co tam šli kvůli vzhledu tak už to mají. Takže tudy taky cesta nevede. Je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
-
JohnDoe
- Lv.22

- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
Spoiler:
Lorianne píše: ↑úte 17. črc 2018 23:01:32 Mě nezajímá nějaké předělání skinů na plnohodnotnou část výbavy, nikde sem to ani nepsal.
Pro ty, co jim jde o vzhled by stačilo bonusy odstranit a udělat předmět trvalým a pro ty, co chtějí správný bonus, mu s možností točení dodat i omezenou životnost
A protože jsem v jádru lidumil, tak možná i nějaký udržovací poplatek, kterým by šla prodloužit
- Cepino
- Lv.38

To je jen tvá logika, ale ne logika programátorů a hry. To je podobné jako kdyby jsi na BSku měl max bonus 15% na meče a na dračím 25%, protože je to pro tebe dražší. Hra ani programátoři neberou v potaz nějakou cenu. Je to část výbavy jako každá jiná a je jedno zda je to brnko od levelu 1 nebo 150. A Aréna byla dle mého úsudku dělána na odlišení se vzhledu od jiných, ne na to, aby se na tom hamtily další % k výbavě. Přijde vám, že TOPky jsou slabé a že potřebují další % na posílení? Kdo nutil Junkiu dělat tytánky jako skin?MostEVILEK píše: ↑stř 18. črc 2018 5:47:25 Jenže pokud by ve skinech nebyli bonusy tak aréna se málokdy dokončí. Málo kdo tam jde jen kvůli vzhledu a ti co tam šli kvůli vzhledu tak už to mají. Takže tudy taky cesta nevede. Je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
Mevriku - v jedné větě napíšeš, že ti nejde o zplnohodnotnění skinu a ve druhé napíšeš pravý opak. Copak ten skin není použitelný i v současné podobě a nedá se s ním plnohodnotně hrát? Že nemá dalších 10% na lidi, to přeci nebrání ve hraní?
Jak psal Dio, ať se bonusy ze skinů odstraní a bude klid.
-
Mithra
- Čestný člen

- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 1047 poděkování
Mno,
tak jak čtu původní návrh tak autor operuje s myšlenkou, že pokud umožníme točení a přidávání bonusů, dojde k tomu, že se budou tvořit předměty vyšších levelů a ne pouze ty, které vyjdou nejlevněji. Zároveň ovšem píše, že dosud hráči tvoří pouze předměty nízkých levelů, protože jsou nejlevnější. Osobně nejsem přesvědčený o tom, že pokud umožníme točení bonusů, tak hráči najednou začnou dělat ty dražší věci. Nebudou. Budou dál dělat ty nejlevnější a maximálně v nich potom točit bonusy. Což ale k větší rozmanitosti rozhodně nepovede.
Bonus ve skinech je pouze jakási přidaná hodnota. Dali jsme ho tam proto, abychom zvýšili zájem hráčů o Arénu. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom si řekli:"Chceme do hry další předmět s bonusy, tak uděláme skiny."
tak jak čtu původní návrh tak autor operuje s myšlenkou, že pokud umožníme točení a přidávání bonusů, dojde k tomu, že se budou tvořit předměty vyšších levelů a ne pouze ty, které vyjdou nejlevněji. Zároveň ovšem píše, že dosud hráči tvoří pouze předměty nízkých levelů, protože jsou nejlevnější. Osobně nejsem přesvědčený o tom, že pokud umožníme točení bonusů, tak hráči najednou začnou dělat ty dražší věci. Nebudou. Budou dál dělat ty nejlevnější a maximálně v nich potom točit bonusy. Což ale k větší rozmanitosti rozhodně nepovede.
Bonus ve skinech je pouze jakási přidaná hodnota. Dali jsme ho tam proto, abychom zvýšili zájem hráčů o Arénu. Ale nikdy to nebylo tak, že bychom si řekli:"Chceme do hry další předmět s bonusy, tak uděláme skiny."
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Všichni až na jednoho můj příspěvek pochopili. Přesněji toto : je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
- lepší = vyšší šanci na vyšší hodnotu bonusů či více bonusů.
- qSTRoNgMANp
- Lv.27

- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Lepší je myšleno, že to co stoji maximum certifikátu by mělo dostat nejlepší bonusy, nebo to chceš tak, aby bez bonusu bylo vše za jeden certifikát a naslední "upgrade" byl ohodnocen dalšími certifikáty ?MostEVILEK píše: ↑stř 18. črc 2018 12:56:58 Všichni až na jednoho můj příspěvek pochopili. Přesněji toto : je to taky dost logické že by dražší předmět měl mít lepší bonus než ten levnější.
- Cepino
- Lv.38

Omlouvám se všem, hlavně Mevrikovi, konečně jsem pochopil jeho návrh, což mi Creatiwe potvrdil, že to konečně správně chápu. Pokud se tedy opravdu jedná o současné výše bonusů a to pouze o přidání a jeho protočení do čistých skinů, tak s návrhem souhlasím.