Asi jsi nečetl/a tu pasáž "když by hodně lidí brečelo, tak by se to malým lvlům nepočítalo", ale v pohodě.cleo píše: ↑úte 31. črc 2018 15:42:57Lidi tu nebrečí kvůli hodnosti, jen mi teda vysvětli situaci, kdy krále by dal lv 40, který nemá přístup na válku říší (klasickou od 75 lv) jak by se služby krále ať jde o případnou ochranu, přepad, zmatení nepřítele či healování ve válce odehrávalo? Proto lidé nechtějí, aby se to počítalo do této statistiky a za to jsem i já.DefqonOne píše: ↑úte 31. črc 2018 13:50:59 Stále nechápu, proč by to mělo být tak málokrát za týden/měsíc ... Proč by to nemohlo být i 2-3x týdně? A proč by to měly být "eventové" války?
Prostě by se udělalo více válek (osobně nechápu, že se s tímto nápadem přišlo až po 8 letech existence serveru) a bylo by. A kdyby tu hodně lidí brečelo ohledně hodností, tak by se to hráčům s malým LVLem třeba nějak nepočítalo.
Osobně si myslím, že zavedením pravidelných válek pro malé LVLy, by to serveru jen a jen pomohlo (už tak se tady dostávají BANy jak na běžícím pásu za prodeje za reál) ...
Proč ne častěji, je to asi i časově náročné pro tým, nehledě na to, že si myslím, že kdyby byly tyto války častěji, udělají si PVP na malý lv právě ty topky a zase noví hráči utřou, protože oni na luxus (byť za daleko míň kk) nemají. Za mě 1x týdně nebo 1x za 14 dní super.
Nejsou náhodou války naprogramované na automatické spouštění? Tak utřou, doteď utírají všichni, co nemají výbavu za XXX miliard, tohle je krapet nedomyšlená poznámka za mě ... Vzhledem k tomu, že na malém lvlu ještě není tak rozhodující BIO, tak mi nepříjde, že by to měl být TAK VELIKÝ problém na něco našetřit.