Za vase tipy,rady,postrehy vam budem vdacny

Od jakýho lvlu padaj mušle ze zinu?ddavidd píše: ↑úte 14. srp 2018 15:43:00 pokial chceš mlátiť dvoma postavami, tak si urob nejakého nového buffa, však na to ti stačí aj 70% buff, kritik doženieš pomerne ľahko a to jediné ti tam vlastne treba
šperkovnice otváraj ak potrebuješ pronikavý útok, inak by som predával
je pravda, že padajú z truhiel hnojivá z lahších bossov 15 a z bossov od levelu 95 asi povedzme, neviem presne, padá 20.
ďalej z truhiel padajú zbrane a brnenia typu vodko +2/+6, zbrane na level 70+7, a tie od levelu 90 čo sú padajú +6.... ale tam sa 10 na lidi už nenatočí, tak sú naprdobčas padne prut titanu, občas yangy 2-7,5kk myslím, sem tam zmrzlina, farebné byliny, runy a iné hlúposti, oplatí sa to asi len pre tie hnojivá a yangy
neviem, čo za typ postavy ten droper je, ale možno by si mohol sekať aj meteory zinu, dá sa tam nafarmiť pomerne dosť farebných elixírov, padajú aj mušle... to by si si sekal lukostrelcov a ostatné okolo meteoru s buffkou
meteory 85 sú fajn nápad, ale nič z nich nepadá, zárobok tam závisí len od toho, či ti z meteorov lezú bossovia
talizman na príšery sa určite ráta pri kúzlach, nevidím loogický dôvod, prečo by tomu tak nemalo byť
A k tym zinom ake tam platia obrany: predpokladam ze by bolo dobre mat bs aj s natocenou magiou a niake %na vyhnuti sipum? Buff by bol 101% popripade 103 a na miss by som mal asi len lestene vyhybko cize 18% usekol by som to s tym? Jedna sa o aurakaddavidd píše: ↑úte 14. srp 2018 15:43:00 pokial chceš mlátiť dvoma postavami, tak si urob nejakého nového buffa, však na to ti stačí aj 70% buff, kritik doženieš pomerne ľahko a to jediné ti tam vlastne treba
je pravda, že padajú z truhiel hnojivá z lahších bossov 15 a z bossov od levelu 95 asi povedzme, neviem presne, padá 20.
ďalej z truhiel padajú zbrane a brnenia typu vodko +2/+6, zbrane na level 70+7, a tie od levelu 90 čo sú padajú +6.... ale tam sa 10 na lidi už nenatočí, tak sú naprdobčas padne prut titanu, občas yangy 2-7,5kk myslím, sem tam zmrzlina, farebné byliny, runy a iné hlúposti, oplatí sa to asi len pre tie hnojivá a yangy
neviem, čo za typ postavy ten droper je, ale možno by si mohol sekať aj meteory zinu, dá sa tam nafarmiť pomerne dosť farebných elixírov, padajú aj mušle... to by si si sekal lukostrelcov a ostatné okolo meteoru s buffkou
meteory 85 sú fajn nápad, ale nič z nich nepadá, zárobok tam závisí len od toho, či ti z meteorov lezú bossovia
talizman na príšery sa určite ráta pri kúzlach, nevidím loogický dôvod, prečo by tomu tak nemalo byť
ja mám na to WP, tá nemá problém, má čepeľ... ale mám vo všeobecnosti na nej natočené prevažne šípy a mágiu, neviem ani čo na nich platí, je to ťažké aj vyskúšať mi príde, skúšal som mágiu, ale nejak som nevidel rozdiel, neviem ani či davaju pruniky alebo sú to kúzla, to je na skúšku u teba, vyskúšaj, dáš, nedáš, po jednom mobovi, po skupinke.... ja som to kedysi (3 roky dozadu?) sekal s warom aurou a nemal som problém ani keď som si nesekal lukostrelcov okolo, ale časy sa menia (a to som mal na sebe DGA+9 vtedy)disaster1591 píše: ↑stř 15. srp 2018 11:08:18A k tym zinom ake tam platia obrany: predpokladam ze by bolo dobre mat bs aj s natocenou magiou a niake %na vyhnuti sipum? Buff by bol 101% popripade 103 a na miss by som mal asi len lestene vyhybko cize 18% usekol by som to s tym? Jedna sa o aurakaSpoiler:ddavidd píše: ↑úte 14. srp 2018 15:43:00 pokial chceš mlátiť dvoma postavami, tak si urob nejakého nového buffa, však na to ti stačí aj 70% buff, kritik doženieš pomerne ľahko a to jediné ti tam vlastne treba