Rozšíření inventáře + Anketa

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.

Chcete rozšíření Inventáře

Ano
28
39%
Ne
38
54%
Je mi to jedno
5
7%

Celkem hlasů: 71

devils636
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Rozšíření inventáře + Anketa

Příspěvek od devils636 » úte 28. srp 2018 18:29:45

Nedalo by se rozšířít Inventař jako sklad pomocí těch pečetí skladu

Nevím či to někde bylo nebo je uvedený ale ja se tu prostě nevyznám.
Naposledy upravil(a) devils636 dne pon 03. zář 2018 10:01:06, celkem upraveno 1 x.

FluffyHero
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 127 poděkování
Dostal poděkování: 164 poděkování

Re: Rozšíření inventáře

Příspěvek od FluffyHero » úte 28. srp 2018 19:15:40

Stačí se podívat do návrhů o hře a tam to je několikrát už

qSTRoNgMANp
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 440 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qSTRoNgMANp » úte 28. srp 2018 20:36:40

Moc otázek chlapče máš, místo toho aby si využil čas k hledání toho, co potřebuješ, místo psaní tohoto příspěvku, tak by si zjistil i jiné věci než ty, že to bylo několikrát zamítnuto. :)
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
300k+ min Gen 2 109 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
P
P
Y/O
G2
2
ObrázekoSoSoObrázekObrázekObrázekObrázek Obrázek
3,7k+ min 145 LVL
Jinno
Mentál
FULL
4xP
G2

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Příspěvek od LycousOriginal » stř 29. srp 2018 13:59:46

Kdo hledá ten najde, ale co se týče inventáře tak to už je zamčené aspoň to od Lůcy 😂.

devils636
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od devils636 » čtv 30. srp 2018 10:02:51

Ok ja tu prostě nehledam neumím to jsem moc starej nato :D

Dobře a jak to že na offiku to tam maj a dokonce 4 inventaře na postavě ?

A chtěl bych aby se k tomuto vyjadřil saggi on jedinej muže programovat a ostatni GM se nemaj co k tomu vyjadřovat.

FluffyHero
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 127 poděkování
Dostal poděkování: 164 poděkování

Příspěvek od FluffyHero » čtv 30. srp 2018 10:12:56

Lol :D na offiku to tam mají, protože to tam mít chějí, tady nemají, protože to tady mít nechtějí.. Je uplně jedno, jestli ti toto napíše Saggi, Diroin, Mithra (který to tu mám pocit psal naposled) a nebo kdokoli jiný z týmu

A řekl bych že kdyby ses aspoň pokusil hledat, najdeš to přesně za 10 vteřin, protože doslova stačí kliknout na fóru na "Návrhy" a je to tam hned na první stránce, ale tak aby se neřeklo, tu máš odkaz na poslední takový návrh:
viewtopic.php?f=59&t=117798

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » čtv 30. srp 2018 10:30:57

LycousOriginal píše: stř 29. srp 2018 13:59:46 Kdo hledá ten najde, ale co se týče inventáře tak to už je zamčené aspoň to od Lůcy 😂.
Pleteš jablka... Já jsem navrhovala offline stánky (na vlastní žádost jsem si téma nechala zamknout/odstranit, jelikož se vědělo, že je téma nepřínosné pro tým), nenavrhovala jsem rozšíření inventáře. Asi málo a špatně hledáš ;)
Obrázek

devils636
Lv.21
Lv.21

Příspěvek od devils636 » čtv 30. srp 2018 12:31:38

FluffyHero píše: čtv 30. srp 2018 10:12:56 Lol :D na offiku to tam mají, protože to tam mít chějí, tady nemají, protože to tady mít nechtějí.. Je uplně jedno, jestli ti toto napíše Saggi, Diroin, Mithra (který to tu mám pocit psal naposled) a nebo kdokoli jiný z týmu

A řekl bych že kdyby ses aspoň pokusil hledat, najdeš to přesně za 10 vteřin, protože doslova stačí kliknout na fóru na "Návrhy" a je to tam hned na první stránce, ale tak aby se neřeklo, tu máš odkaz na poslední takový návrh:

Navíc Pokud vím tak Diroin a Mithra tu už nejsou ... a když tě to téma nezajímá tak proč odpovídáš nikdo to potobě nechce ..

Waltrik
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Příspěvek od Waltrik » čtv 30. srp 2018 12:40:48

Vážení,
trochu to tu uklidníme, tu diskuzi. Každý člen týmu má právo se vyjádřit.
Budete-li potřebovat něco zamknout, smazat, přesunout a nebo jen s něčím poradit, kontaktujte mě do PM

[BM]Waltrik
Ekura Team

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 348 poděkování
Dostal poděkování: 281 poděkování

Příspěvek od cleo » čtv 30. srp 2018 13:16:12

devils636 píše: čtv 30. srp 2018 12:31:38
FluffyHero píše: čtv 30. srp 2018 10:12:56 Lol :D na offiku to tam mají, protože to tam mít chějí, tady nemají, protože to tady mít nechtějí.. Je uplně jedno, jestli ti toto napíše Saggi, Diroin, Mithra (který to tu mám pocit psal naposled) a nebo kdokoli jiný z týmu

Navíc Pokud vím tak Diroin a Mithra tu už nejsou ... a když tě to téma nezajímá tak proč odpovídáš nikdo to potobě nechce ..
Nevím kde si přišel na to, že DiRoIN tu už není :), ale myslím, že ekura nejvyšší instanci zatím neměnila... DiRoIN je nejvyšší instance....

Pokud chceš rozšíření inventáře, napiš to do návrhů a tým Ti na to odpoví (možná i sám Dirion nebo Saggi).
Naposledy upravil(a) cleo dne čtv 30. srp 2018 14:59:35, celkem upraveno 1 x.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@ Zuzzi « pon 1:38 am »
Slova
@ ChunjoKing « pon 12:43 am »
@Ezzo95,  tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
@ Ezzo95 « ned 9:51 pm »
ta tipovacka neni potreba?
@ ChunjoKing « ned 9:13 pm »
@Ezzo95,  ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
@ Ezzo95 « ned 7:48 pm »
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
@ ChunjoKing « ned 4:10 pm »
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
@ ChunjoKing « sob 4:44 pm »
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
@ noxforko « sob 4:30 pm »
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
@ Grout « sob 1:54 pm »
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
@ CrazyBull « sob 1:50 pm »
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům :D
@ diver « sob 1:48 pm »
@Grout,  Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
@ Grout « sob 1:40 pm »
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
@ ChunjoKing « sob 10:33 am »
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
@ OrangEE « sob 10:13 am »
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
@ matesWSW « sob 9:37 am »
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
@ Tomori « sob 9:34 am »
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.

Who is chatting

offline Azaril 
offline Dejvosh 
offline Kamill98 
offline LazyMole 
offline Mionix 
offline MrDzenda 
offline Trubice 
offline YoyopinX 
offline ZenFury 
offline matesWSW 
offline pitre