Myslím aspon o 1 inventař v Postavě by bylo skvěly už jenom kvuli zbiraní Bylinek RUN a Knih mohl bys mit všechno u sebe a mit misto jedno cele prázdné na rizí zlata a tak
To můžeš mít i tak teď,záleží jak si to uspořádás
devils636
Očividně jsi mimo ty. Inventář má 90mist. Pokud si to neumíš uspořádat,tvůj boj.ovechkin píše: ↑čtv 30. srp 2018 14:09:30devils636Nenech se zmást tím, že to můžeš mít i teď. Prostě jednoduše nemůžeš mít více oken, pokud to nebude v nějakém update přidáno. Vždy máš jen 2 strany inventáře. Dotyčný radílek zřejmě nepochopil, že se ti jedná o další okno inventáře t.j. 45 políček. Naprosto s tebou souhlasím...také bych uvítal alespoň jednu stranu inventáře navíc. Takovou tu na dlouhodobý sběr věcí.. jako začarovaní , runy, pergameny, zlepšovače ..apod.
Na 2 strany jsme zvyklí, tak ta třetí ..by jistě našla u své uplatnění.
To víš, jsou tu lidi co tam musí nosit zároveň výbavu do HG, Cido, Swampu, Enta a pak pro jistotu 4 pvp sety kdyby je nekdo nekde vyrušil.. a protože teleportér neumožňuje portovat v podstatě všude, tak 20 různých pergů na místo
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Ne všichni choděj Entarian a do HG stačej 4polička..... Ale spíš pro swampaře ty kteří pořad něco kutí to by bylo právě super ...Cepino píše: ↑čtv 30. srp 2018 18:21:20 Opravdu netuším, proč bych třeba do války, HG nebo Entariánu měl tahat začarovaní , runy, pergameny, zlepšovače, bylinky a další nesmysly. Od toho mám velký sklad.
Tím samozřejmě neříkám nápadu ani ano ani ne. Je mi to nějak volné. Se současným místem vycházím zatím velmi dobře a sklad je dnes na každé postavě v podstatě skoro nezaplnitelný.
Bylo by to snazší, to ale nutně neznamená lepší...devils636 píše: ↑čtv 30. srp 2018 18:33:00Ne všichni choděj Entarian a do HG stačej 4polička..... Ale spíš pro swampaře ty kteří pořad něco kutí to by bylo právě super ...Cepino píše: ↑čtv 30. srp 2018 18:21:20 Opravdu netuším, proč bych třeba do války, HG nebo Entariánu měl tahat začarovaní , runy, pergameny, zlepšovače, bylinky a další nesmysly. Od toho mám velký sklad.
Tím samozřejmě neříkám nápadu ani ano ani ne. Je mi to nějak volné. Se současným místem vycházím zatím velmi dobře a sklad je dnes na každé postavě v podstatě skoro nezaplnitelný.