Nejlepší do pvp co se týče dmg je mentál, co se týče výdrže Bm. Healer s karmou do útoku je taky skvělý, range a jen hází a dmg není zlý. Lukař má strašně pomalé kouzla. Dagger je peckový, když je ve správných rukou. + další výhoda lukaře/daggera může střílet z luku na průniky, kde když mu zruší cíl tak střílí přes půl mapy za 3k +/-.
Já osobně volím auru, protože mě vždy bavila nejvíc.
Nicméně momentálně nejlepší pvp postava je určitě mentál.
Málokdo má max. na obouručky, málokdo dává enta na wary, málokdo má šutr ve zbrani na wary a mentál dává neskutečný pecky.
Viz. Brienne a další, s karmou do útoku dali i přes 1000cb.
To, že se dá s lvl 110/95 válčit je blbost. Já sám s warem aurou jsem dával 95tky skoro na skill. 110 to samí s full biem jim to dá jistý základ do pvp, ale karma a dračí dělá svoje. Každý je vždy loví a tyhle postavy si bez praporů a hub ani neuprdnou ve válce.
Nicméně souhlasím na druhou stranu i s tím, že základ je mít to v rukách. Viděl jsem hráče, co za danou postavu dávali kupříkladu 200cb a pak to půjčili někomu zkušenýmu a se stejnou výbavu za válku dali i dvojnásobný počet cb. Takže nejenom o postavě a výbavě to je, ale i o tom, mít to v rukách a zvolit správnou strategii boje.