zbraň temná +9 12 sila 20rk+kritik a nateraz niaky baron +9 kde by bol 4 kameň čo bude chýbat v temnej( časom by som kúpil znesvěc)
helma medina podľa toho aká bude ponuka ale chcel by som niečo okolo 150hu+15/10a talíky 3x schop(niekde som počul že 2xschop+hú pre mentála vyjde lepšie, pravda či blud?)
brnko je jasné schopka +9 asi 3x15+10 alebo 2x15+2x10 podľa budgetu a ponuky
Pri štíte si vôbec nejsom istý čo som vydedukoval rytířský? taliky ako pri medine a aké bonusy by mal mať

náramok( keďže rozrábam karmu ešte len) asi drači kvôli zníženiu poškodenia klasika 10/15
Botky-tu mám 2 favoritov- dračie 3x25+ obrany s talikmi alebo od65(extázky tuším?) 3x15+zb alebo kritik. Osobne by som išiel do dračích kvôli väčšiemu útoku ale nemám skúsenosti s dnešnym pvp tak si nechám poradiť od Vás
Náhrdlo- môj tip zdobené bíle zlato 3x15
náušky- tuto rozmýšlam medzi medenkami a ebenkami 3x15+5-10lidi( chcel by som tam lidi kvôli dmg)
A teraz trošku všeobecne: Keď budem zháňať veci, napr boty,nausky, radsej obetovat par stoviek dmg a kúpiť veci aj s odolnosťou na šípy? ako to vyzerá v dnešných válkach chodí tam veľa archerov?
Ďalej karma: asi by som išiel do útoku, ale chcem sa spýtať dá sa chodiť ent aj s mentálom keby má karmu P obrana? Skúšal to niekto? Lebo to budem mať ako hlavnú a časom by som ent určite chcel skúsiť a keby som nemusel kupovat postavu s karmou P bolo by to fajn.
je to trošku dlhšie čitanie, takže ďakujem za Váš čas a Vaše rady a tipy