Lagy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 593
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 10:08:24

Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Asmodel

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » stř 10. říj 2018 12:19:41

Okej, takze s tim nic neudelam? :D

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 952×
Má poděkování: 1360×

Re: Lagy

Příspěvek od Cepino » stř 10. říj 2018 12:26:55

Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera. Shopy minimální okna minimalizovaná na liště.
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 10. říj 2018 13:07:01, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

NeverGiveUp96
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 30
Registrován: úte 11. zář 2018 12:21:27
Poděkoval: 42×
Má poděkování:

Re: Lagy

Příspěvek od NeverGiveUp96 » stř 10. říj 2018 12:47:25

Cepino:
Spoiler:
Cepino píše:
stř 10. říj 2018 12:26:55
Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera.
Tohle mi dlouhé roky taky vrtalo hlavou. Proč když ve swampu množím dost, tak jeden účet jede úplně plynule a druhý kolikrát černá obrazovka nebo s ním ani nepohnu. Přitom kdybych vypl to jedno, tak to druhé záhadně najednou rozmrzne a pojede úplně normálně. :)

Tohle je fajn na Kerri/Hg/Entarianu, že člověk tam seká ať už bosse/hrad/přístav sotva 2-3 skupiny, žádné lagování a vydělá víc než ve swampu.
Swamp dřív roky už lagoval, ale člověk si na to zvykl, ale poslední dobou to je extrém.

Mrzí mě co se na Ekuře děje. Strašně moc hráčů zabanováno, Hg věci skoro neprodejný, mapy poloprázdné, válka a swamp díky lagům nehratelné.
Přitom tým se snaží a třeba magické formule a obarvení dračího brňka se fakt povedly. :+:


Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.

Anderson
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 593
Registrován: ned 20. úno 2011 11:53:04
Poděkoval: 51×
Má poděkování: 174×

Re: Lagy

Příspěvek od Anderson » stř 10. říj 2018 18:27:18

NeverGiveUp96 píše:
stř 10. říj 2018 12:47:25



Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.
Problém ale nastáva presne v tom, že zatiaľ čo do entarianu potrebuješ výbavu a postavu za xy kkk a zarobíš tam, 2kkk za hodinu, (neviem presne, koľko, ak sa mýlim opravte ma) tak mne do swampu stačí výbava na dropovi za 5kkk, potom buff výbava za 4kkk a spravím za 2hodiny 1,5kkk...Takže podľa mojej logiky sa mi jednoducho neoplatí naliať do postavy mnohonásobne viac yangov, len preto, aby som zarobil o trochu viac.. Ako hej tie lagy mi vadia, ale rozhodne nemám také obrovské lagy ako tu vy popisujete a to hrám na notebooku kde mi to teda ide na integrovanej grafike...Sem tam to musím vypnúť cez správcu keď to fakt moc premnožím, ale rozhodne to nie je rutina a ani necítim nejaký obrovský rozdiel v lagoch vo swampe teraz a napr polroka dozadu, stále je to to isté..
Asmodel

Uživatelský avatar
LordGabriel
Lv.10
Lv.10
Příspěvky: 67
Registrován: pon 30. črc 2018 15:50:05
Poděkoval: 25×
Má poděkování: 106×

Re: Lagy

Příspěvek od LordGabriel » čtv 11. říj 2018 10:36:55

Ja mám trochu iný problém, vo war aj na námestí alebo na rôznych mapách sa mi stáva že pri utekaní sa mi obraz kúsne cca na 1,5s a následne sa mi odkúsne na tom istom mieste(čakal by som, že ma to posunie o vzdialenosť úmernú času zaseknutia). Na druhú stranu pri sekaní vo swampe tento problém pri prebiehaní nemám. Tam už je to štandart lagov k premnoženiu ... Nemáte niekto nejaký nápad ? :D
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Hakan « pon 9:08 pm »
:clap: :clap: :chunjo:
@ Lacius « pon 8:53 pm »
:whistle: :hello:
@ Mionix « pon 7:36 pm »
Člověk, než mu stačí odepsat na SZ, tak zmizí. :)
@ pikasek « pon 7:32 pm »
@Reavers :  já včera znes a naramek z +0 na +9 :hello: :fight:
@ Rummcajs « pon 6:51 pm »
mám totiž problém s lognutím píše mi to create no appropriate device. Mám nový pc tak by to mohl být teoreticky tím
@ Rummcajs « pon 6:49 pm »
prosimvás jede ekura jen na intel ?
@ Reavers « pon 6:01 pm »
2x naramek 1x hul a znesvec z 6 na 9 tenhle mesic
@ qSTRoNgMANp « pon 5:11 pm »
@TomasFoxx :  Rupl mi tam náramek na +9, tak ticho :D ale pravdou je, že oproti tobě to je slabé kafe na urovní fmska dropnuteho z kerindoru. :D
@ TomasFoxx « pon 3:16 pm »
@qSTRoNgMANp :  jono, se svojí průmkou +9 to určitě hodně feelíš no :lol:
@ TomasFoxx « pon 3:16 pm »
@qSTRoNgMANp :  :lol:
@ qSTRoNgMANp « pon 3:16 pm »
@TomasFoxx :  I feel your pain. :(
@ TomasFoxx « pon 3:15 pm »
@qSTRoNgMANp :  hahmeh
@ qSTRoNgMANp « pon 3:15 pm »
@TomasFoxx :  Bolestky tam jsou taky ?
@ TomasFoxx « pon 2:50 pm »
na bm jsou kritiky, kdyby někdo sháněl :heart:
@ beniamino « pon 12:32 pm »
:shoot:
@ Hakan « pon 11:31 am »
:whistle:
@ SamJsiLama « pon 2:18 am »
Tak na ekuře se vždycky čeká, až někdo udělá nějakou hloupost, pak to dostane pěkně sežrat 🤣👌 s tím se taky musí člověk smířit 😆
@ schvarz « pon 2:10 am »
Budou se tu hádat jak malý šmudlové kvůli blbosti :D Musí se s tím člověk smířit. Dneska borec v červený spamoval hodinu "kupim musly". Taky jsem se s tim musel smířit, když odmítal mou radu ohledně správného skloňování slova mušle :D Jinak bych měl mrtvici, kdybych se s tim nesmířil :D
@ TomasFoxx « pon 12:21 am »
@Lejno :  😂😂😂
@ Lejno « pon 12:10 am »
@INParadise :  Yes yes my 2nd name is Mr.Englando
@ INParadise « ned 11:41 pm »
@Lejno :  mmm, very good english
@ INParadise « ned 11:37 pm »
@Reavers :  Zařiď mi zelenou kartu pls
@ Lejno « ned 11:37 pm »
Ok let’s talk in english muhahhaha
@ Reavers « ned 11:35 pm »
Múzeme se bavit klidne anglicky
@ Reavers « ned 11:34 pm »
Foxx ziju v usa cestinu nepouzivam uz par let Jen na ekure a s rodinou nejak me to netrapi
@ Sophya « ned 10:19 pm »
A prezidentský plat
@ Lejno « ned 9:48 pm »
mať vaše problemy
@ LycousOriginal « ned 8:26 pm »
realitu :D
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
@LycousOriginal :  co to meleš :D
@ LycousOriginal « ned 8:24 pm »
CG k dokončení základní, nakonec i tady na ekuře se najdou tací, ale jak jsem psal rád si slova počeštuji tudíž, todle vše je tu zbytečné :))) stačilo by i něco umět né jen používat taťku Google no jo, takže tak kucí
@ TomasFoxx « ned 8:18 pm »
akorát že ty napíšeš i lahůdky jako "mislite" a "vi", u tebe se to na nějaky h ch k r d t n svést nedá :D
@ Reavers « ned 8:12 pm »
Par lidi z toho ale maji vzdycky druhe vanoce kdyz napisu chytin
@ Reavers « ned 8:11 pm »
I nejak me to netrapi xD
@ Reavers « ned 8:11 pm »
Lycousi ja do ted taky kupuju chytin :D
@ INParadise « ned 8:10 pm »
Čeština = Slova přejatá = Měkké i.
@ blood70CZ « ned 8:05 pm »
@LycousOriginal :  a zjistil si také že, chitin ze převzatej z cizího slova, kde na tyhle slova se nevztahujou tvrde souhlasky?
@ beniamino « ned 7:44 pm »
BAJAJA STRÉCU :D
@ LycousOriginal « ned 7:41 pm »
Teto az na slivu ta,dela z mozku jen dutou kostku, kdyz ja radsi cesky chytin
@ beniamino « ned 7:38 pm »
@INParadise :  :clap: :clap:
@ beniamino « ned 7:33 pm »
U NÁS NA MORAVĚ JE TO VŠECHNO MĚKKÉ :D
@ LycousOriginal « ned 7:30 pm »
Ale teta nech toho, já jsem čech a u nás máme tvrdé souhlásky, tak si vše počešťuji
@ beniamino « ned 7:19 pm »
CHITIN
@ LycousOriginal « ned 7:18 pm »
H CH K R D T N vole :D
@ Kurinozka « ned 7:13 pm »
@LycousOriginal :  chYtin xdd
@ ExtReM1sTa « ned 7:12 pm »
:D chitin ešte ani dýku.. jj lognem to teda na chvilku
@ LycousOriginal « ned 7:10 pm »
hele exi kdyby něco ať tu nespamujem, dám ti vědět přes PM a tam můžeme být jakštakš v kontaktu jestli třeba něco nerozjedeme :)) jestli na to máš ještě chuť :)
@ LycousOriginal « ned 7:07 pm »
chytinový už máte komplet? :D
@ LycousOriginal « ned 7:06 pm »
doššlo mi při konverzaci :D
@ LycousOriginal « ned 7:06 pm »
klika že tak :D
@ ExtReM1sTa « ned 7:06 pm »
tuna tento pan Reavers :D
@ ExtReM1sTa « ned 7:06 pm »
ano druhý bol sepkar a hej :D sanely hra somnou
@ Reavers « ned 7:06 pm »
Sanely legendarni dagger kreteho budou znat Jen legendy exiku
@ LycousOriginal « ned 7:05 pm »
to sanely mi něco říká :) a ten druhej to byl sépkař ne? :D tak ten sanely s tebou hrá? :D
@ ExtReM1sTa « ned 7:05 pm »
Sanely/Doomhead :D ale dooma mali tiež 2 ja
@ LycousOriginal « ned 7:04 pm »
ten dom znám ho?
@ ExtReM1sTa « ned 7:03 pm »
:D tak prakticky ho aj má niekto iný ,hráme na ňom 2 ja a ja z toho tých 10-20 % :D 80 Dom
@ LycousOriginal « ned 7:01 pm »
tak to je fajn, aspoň si to úplně naznevřel jak já na téměř rok :)) čekal jsem, že exiho už má někdo jinej no klika, že ne byla by té postavy škoda :D
@ ExtReM1sTa « ned 6:57 pm »
ale zvládne :D len musíme pár veci prekopať lebo toto mi nesedí 22 rk a ten krit moc poznat
@ TomasFoxx « ned 6:56 pm »
aha :D já se divil že tam je nějak moc cb a kd nad 1 xD ale pěkny no, snad to někdy zvládne i on

Kdo chatuje

offline Kaenos 
offline L0GAN 
offline Mionix