Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ahoj, dnes som dostal taký nápad možno blbý možno nie. Šlo by o možnosť kúpenia dávno zabanovaných postáv priamo od sprostredkovateľa hry.
šlo by len o postavy, ktorých ban je uzavretý. Vrátili by sa do hry legendárne mená Války ríši by určite obžili Ubrali by sa yangy z obehu "náhrada za HeroMarket"
Budem rád ak vyjadríte svoj subjektívny názor
Nápad super, to samé i pozemky, které vlastní zabanované postavy.
Další co bych řešeil je HM .... nevímjak to s ním vypadá, ale kdyby tu bylo ochotné GM se kterým by see dalo domluvit a dělal by 3.os, tak by to nebylo taky špatné. ( Udělal bych tu i vlákno, kdo co prodává apod... )
Totalne uplna hlupost, preco? Hraci aj cez ban by mohli dostat svoje postavy spät, cize by sa zdaleka tak nedodrziavali pravidla. Vratili by sa legendarne mena? Ze ha? Legenda v com? V porusovani pravidiel? To jedine, toz dany hraci maju tie TB z urciteho dovodu. A nie ani to nieje nahrada za heromarket, nema to logiku. Podla mna uplna hlupost a som vyrazne za NIE.
Ťažko povedať, neviem určite na 100% či som PRO, alebo PROTI, lebo vo svojej podstate mi to neznie ako zlý nápad, ale na druhú stranu je viac ako jasné, že by s tým bola (minimálne zo začiatku) kopa problémov a starostí, ktoré by sa museli riešiť okamžite a verím tomu že takých problémov by bolo fakt veľa a postupom času by stále viac a viac pribúdali (predsa len, všetci vieme koľko špekulantov hrá na tomto serveri) čo ma zase troška odrádza od tohto návrhu...
Creatiwe píše: ↑pon 15. říj 2018 11:45:40
Ahoj, dnes som dostal taký nápad možno blbý možno nie. Šlo by o možnosť kúpenia dávno zabanovaných postáv priamo od sprostredkovateľa hry.
šlo by len o postavy, ktorých ban je uzavretý. Vrátili by sa do hry legendárne mená Války ríši by určite obžili Ubrali by sa yangy z obehu "náhrada za HeroMarket"
Budem rád ak vyjadríte svoj subjektívny názor
Můj názor je takový, že válka neobživne, jen si to někteří lidé koupí jen kvůli jménu, kde budou chodit jako hrdinové bez výbavy. Aby tu nenastala anarchie(ignorování či úmyslné zneužívání pravidel), že každý by si tu dělal co chtěl, xxx. lidí 40tb a stejně vysmátí, protože by si postavu koupili zpět. Navíc mi to nepřijde důstajný i vůči těm "legendárním postavám a jejich majitelům". Takže koupíš zabanovanou postavu, dostane opět případně ban a zase už podruhé zabanovaná půjde koupit? Půjde to tak do nekonečna? Lidem chybí HM, protože momentálně nemohou koupit žádnou postavu. Tým by to měl rychle řešit, lidi už musí být chudáci zoufalí, viz. tenhle návrh...
Abych nebyl jen takový negativista, tak i něco pozitivního na tom.
forma aukce je lákavá, dobrý nápad legendární "postavy" by byly zase ve hře zahrnul bych dotoho i pozemky, které vlastní zabanované postavy
Ohlídat to, aby si zabanované postavy nekupovali zpět ti samí hráči, je nemožné. A i kdyby si to od provozovatele nekoupil původní, tak co zabrání novému majiteli to původnímu zas přeprodat. Jednou BAN - na vždy BAN.
Po kolkych mesiacoch/rokoch by sa dala postava kupit? Ostala by cela nacitana ako karma a pod.? To uz by majitel hry mohol predavat postavy na zakazku...co tak predavat natocene predmety na zakazku? Funguje to vobec takto v nejakej hre?
Zamna rozhodne nepredavat zabanovane postavy.
E: radsej by som bol za nejaky balik z IS co by hodil postavu na napr. lv 120, karmu, herb, zruc M1, bio 90. Samozrejme za SD kupene priamo u majitela hry a nie cez fb
Naposledy upravil(a) Arminius dne pon 15. říj 2018 14:37:27, celkem upraveno 1 x.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@Mionix, jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@TomasFoxx, Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@Mionix, těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím