![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Dobrý podvečer, již jsem na to reagovala v jiném tématu. Stále na tom pracujeme a snažíme se vyhledat zdroj této chyby, jen to není tak snadné. Děkuji za Vaši trpělivost
Nikdo z teamu nám neprozradil, proč tato změna. Většině nad tím rozum stojí..Aylia píše: ↑čtv 01. lis 2018 18:23:19 V tom, jak to bylo předtím jsem problém neviděla, vyhovovalo mi to. Z jakého důvodu se udělalo tohle, pro mě, nesmyslné rozdělení? To mám se svojí 90 bojovat proti někomu kdo bude mít zdobenky, medinu, shell a nevím co ještě? Argument "tak vyexpi na vyšší level" - to už by rovnou mohly být války pouze pro 109 a ne rozmezí 80-109. Neviděla jsem zde nějaký návrh, aby se to takto změnilo. Z jakého důvodu si tým myslí že nyní je to lepší?
Ve středeční válce nás moc nebylo, ale přesto jsem se bavila, bylo to něco jiného. Nyní se mi tam ani moc chodit nechce. Já osobně bych ráda, kdyby se to vrátilo zpět nebo udělalo tak, jak tu někdo psal.![]()
JohnDoe píše: ↑čtv 01. lis 2018 17:37:11ne nezbytně
pokud se najde způsob, jak předělat monstra v cido na řekněme PVP BOTy, tj. byli by to spíše lidé, ninjové, waři, surové a šamani (nikoli příšery) a bylo by proto efektivnější je sekat v pvp výbavě... odpadla by jen ta ne zcela vhodná kombinace pvp a pvm, kdy tam klasický droper map, expů a podobných věcí lehne na jedno kouzlo od člověka, kterého nějaká cena map naprosto nezajímá
osobně jsem na řešení cidonie docela zvědavý
edit: Cepino:
ne každá říše je na tom tak zle jako žlutá - během měsíce by se to hádám zaplnilo
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |