Příspěvek
od Cepino » pát 02. lis 2018 21:50:32
Mesik - data pro tým, pro to něco změnit, není řev na foru. To nejsou data žádné. Když se minulý týden změnilo herbaření. Tak jsme sice křičeli, ale dál jsme herbařili a poskytovali zpětnou vazbu, kolik a čeho jsme vypěstovali a jakou máme úspěšnost. A následně nad našimi příspěvky, daty Saggi mohl znova kouknout do kódu a zjistil, že tam má nějaké chyby a hru upravil. To je relevantní poskytování dat, ne řev na foru a příspěvky typu: "Vraťte to zpět." Nezlob se na mě, ale nevyzkoušet současný systém, neposkytnou údaje, výsledky týmu, to je na hlavu. Z čeho asi má tým vycházet pro nějaké úpravy? Jen z řevu na foru? Jděte ty války alespoň jeden týden, bojujte jako normálně, tým uvidí výsledky, uvidí z databáze jak se vyrovnává nějaký level jinému a pak se můžeme bavit o nějakých úpravách.
Hezký večer
PS: To mi připomíná u nás v práci. Programátoři nasadí novou verzi IS. Ženská co s ním pracuje ihned volá, řve, že je to celé na hnědou hromádku. Jdu za ní a ptám se, co je špatně, jak by to mělo být, ať mi to ukáže, jak by to mělo fungovat, co a jak dělá. A já následně vyhodnotím věc a zašlu, pokud je to relevantní, věc zpět programátorům a vysvětluji. A oni buď řeknou, že něco děláme špatně, nebo uznají oprávněnost věci a věc přeprogramují. Ale nikdy se to nedělá na základě řevu, ale poskytnutých informací a dat.
 | Cepino19731 | Renegat |  |  |  |  |  |  |
---|
WP sura |  | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |