Příspěvek
od Cepino » sob 01. pro 2018 19:01:44
Je naivní si myslet, že většina zabanovaných přispívá na provoz serveru. Stačilo vyjádření týmu z minula a mezi zabanovanými nebyl jediný, který by na provoz přispěl. Za druhé, byl tu HM a nyní není. Tak se dle toho chovejte. Znova opakuji, nemáte čas, nemáte chuť, nemáte prostředky expit, dělat biologa, karmu a tak dále? Tak buď postupujte dle současného systému a nebo tedy nehrajte. Ale vyžadovat si na majiteli ochranu kvůli vlastní neochotě, menším možnostem? To mi přijde nefér. Je to podobné, jako kdyby jste si na majiteli kvůli slabšímu PC vyžadovali větší drop třeba ve swampu. Přijde vám to fér vůči těm ostatním?
Můj osobní názor je ten, že pro majitele je lepší, když někdo kupuje prémka, expí, dropuje, vydělává na další výbavy, než když si naškudlí na dropovi jen s rukavicí xyz miliard, nedá do hry ani Korunu a pak si koupí level 150 včetně výbavy a opět nedá majiteli ani Korunu. Třeba tak uvažuje i majitel a třeba ne.
Já osobně, ať jsem dříve nikdy, opakuji nikdy proti HM nevystupoval, tak jsem v HM viděl jen zlo. Hráči se špatnou pověstí a špatnými skutky si jen prodejem a nákupem očistili svou pověst a anonymizovali se pro komunitu. Opravdu mi hodně vadilo, když máte někoho v přátelích a na té postavě se vystřídá xyz majitelů a nakonem máte v cechu postavu, hráče o kterého by jste si ani neopřeli kolo, nikdy ho do cechu, přátel nevzali.
 | Cepino19731 | Renegat |  |  |  |  |  |  |
---|
WP sura |  | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |