Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
ZbojniX píše: ↑ned 31. bře 2019 19:13:35
Ak dat cca 44k dmg nadialku bez kuziel za 6 sekund je pre niekoho ok tak potom neviem...nejaka uprava by sa hodila
A rada ze znizit obranu je super no, vymenime ent helmy za helmy od lv 0+0 este poradte ze mame vymenit schopku +9 za +0
Spíš me zajíma, zda ta ent helma vám vyjde lepe na dobu prežiti a zisku cb ? než obyč helma od 0
Ak dat cca 44k dmg nadialku bez kuziel za 6 sekund je pre niekoho ok tak potom neviem...nejaka uprava by sa hodila
A rada ze znizit obranu je super no, vymenime ent helmy za helmy od lv 0+0 este poradte ze mame vymenit schopku +9 za +0
Spíš me zajíma, zda ta ent helma vám vyjde lepe na dobu prežiti a zisku cb ? než obyč helma od 0
Ano, určitě tě o nějakou vteřinu pomůže, jenže to potlačuje jen to, aby ti někdo napral 3-5k, miss je skvělá věc, max jde asi 76%. Mám kolem 50% něco a nezdá se mi, že to extra pomůže. Vzhledem k tomu, kolik lidí tam šípuje/šípovalo, tak ti je to na dvě věci, jelikož to prostě ustát nejde.
qSTRoNgMANp píše: ↑ned 31. bře 2019 18:59:29
Já ti nevím jozef, ale když mi bere ninja na dalku, tak snižim obranu na wary třeba ne ? Opravdu všichni chcete bejt terminatoři ? To vás ty valky bavili, když jste žrali houby jak divý a neměli jste ani jednu smrt ? Co se třeba před valkou domluvit, zajit na TS, Discord nebo skype a domlouvat se na cílech ? Co kdyby si nějaky ninja dagger vzal právě tyto lukaře s prunikama na starost ? Ono fakt neudelate nic, když máte v rukou luk a chytne vás dagger nebo aurák. Těch možností jak docílit výhry ve válce je mnoho, ale to by jste museli obětovat CB (neměli by jste tolik, na co jste zvyklí).
A ke všemu existuje dost obran na vyhnout se šipum.
Good idea, jít do těch 10+ lidem co mají útoky a tahat daggero sépkaře, když si dají nahned zamasko, tak další prosím, tendle byl suchej. Pff. udělej války a předveď mi to TOpkO. 36% odvrátit 18% vyhnutí se šípům a stejně mě trefí v poměru 5 tref + 1 miss a to mám 54% celkově wow, perfektně to funguje jj.
A proč použivate všichni zlaty nahrdlo ? proč ne zdobene ?
A nutně musite mit ent. helmu, kde horko tezko natočite 15% miss šipum...
Ano, určitě tě o nějakou vteřinu pomůže, jenže to potlačuje jen to, aby ti někdo napral 3-5k, miss je skvělá věc, max jde asi 76%. Mám kolem 50% něco a nezdá se mi, že to extra pomůže. Vzhledem k tomu, kolik lidí tam šípuje/šípovalo, tak ti je to na dvě věci, jelikož to prostě ustát nejde.
Asi máš pravdu no, je pravdou, že když jsem šel za dýkolukaře, tak jakmile někdo zrušil dotyčného, pokom jsem střílel, tak to šlo rychle...
Dle mého skromného názoru by ninjové na blízko měli byt hendikepovani, že používají luk. to zamasko je fakt prasešina.
Máš top náhrdlo no, ale k čemu ti je 4*15 když tě sunda dýkolukař na par střel .
Ten sundá každého, ikdyž bys měl full obrany na odolnost proti škodě, viz 1. záběr ve videu 2,9-3,1k průnikem, prostě to elíky nevytáhnou a nevytáhly by ani, když by ses stavěl na hlavu.
LycousOriginal píše: ↑ned 31. bře 2019 19:28:03
Ten sundá každého, ikdyž bys měl full obrany na odolnost proti škodě, viz 1. záběr ve videu 2,9-3,1k průnikem, prostě to elíky nevytáhnou a nevytáhly by ani, když by ses stavěl na hlavu.
Podle mě se řeší kvuli tomu, že nerfnuli houby no, když byli houby, tak si nějak neresil, že tě někdo z povzdali prunikuje uklikal si to.
Asi máš pravdu no, je pravdou, že když jsem šel za dýkolukaře, tak jakmile někdo zrušil dotyčného, pokom jsem střílel, tak to šlo rychle...
Dle mého skromného názoru by ninjové na blízko měli byt hendikepovani, že používají luk. to zamasko je fakt prasešina.
Máš top náhrdlo no, ale k čemu ti je 4*15 když tě sunda dýkolukař na par střel .
Já bych spíš koukal na respawny říší, každý tam zdrhá a ninjové si krásně střílí bez stresu, a né jen ninjové, i ostatní chary. Chápu, některá říše má víc na vrch než ty ostatní, ale zalezt na spawn, abych "neumřel" mi přijde ve válce dětinské. Jen můj osobní názor.
Já bych spíš koukal na respawny říší, každý tam zdrhá a ninjové si krásně střílí bez stresu, a né jen ninjové, i ostatní chary. Chápu, některá říše má víc na vrch než ty ostatní, ale zalezt na spawn, abych "neumřel" mi přijde ve válce dětinské. jen můj osobní názor.
Víš jak to bylo dřív, jak si jednou vešel do bitvy vrátil ses jedině jako mrtvola na spawn.
prepáčte nebudem sa vám do toho moc miešať keď ste tu tak "rozjetí" ale prosím než vypúšťate tie bludy o bonusoch čo tu píšete pozrite si návod od elektrixa bonusy 2.
nedá sa to už niektoré veci čítať
ďakujem
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. ) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil ) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. ) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil ) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. ) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil ) a zase takový problém to udělat nemůže být.
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... celkem masakr co oni snesou
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví