Update Zasvěcení/Cidonia UPPKy a jiné info

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
kukis
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Re: Update Zasvěcení/Cidonia

Příspěvek od kukis » pon 20. kvě 2019 20:34:15

Rissah píše: pon 20. kvě 2019 20:29:48
Reavers píše: pon 20. kvě 2019 20:05:51 Spousta Hracu nema ani pvp draci + 9 a uz sou zase novy pvp. Ten rozdil bude v pvp zase ohromny a jen to odradi a demotivuje nove hrace ..to mi moc jako zabava nepripada. :) Docela me mrzi ze pvm zem ti tady vydrzi uz pomalu 10 let
Tady na tohle mám krásný příklad, jsi ve škole něco Ti nejde a zbytku třídy to jde tak učitel se bude věnovat Tobě nebo 99% třídy? Tím chci říct, že server musí jít kupředu a většina hráčů co chodí do válek tak právě dračími věcmi +9 disponuje a tudíž nevidím důvod proč čekat na menšinu, aby se většina nudila takhle dáváme možnost zlepšení a mít nějaký nový cíl. To že někomu stačí schopka +6 nebo tak je věc jedna, ale někdo hold chce mít +9 tak si ji udělá a tak to hold je a vždy bude.
Nechci být nějáký zlý či nepříjemný či neslušný , ale co napíšeš je kničemu a pokaždé .
_________________________________________________________________________________________________
"Chceš li někoho skutečně poznat, sežer ho a zkus se projít jeho nohama."

Rissah
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 29 poděkování

Příspěvek od Rissah » pon 20. kvě 2019 20:37:03

kukis píše: pon 20. kvě 2019 20:34:15
Reavers píše: pon 20. kvě 2019 20:05:51 Spousta Hracu nema ani pvp draci + 9 a uz sou zase novy pvp. Ten rozdil bude v pvp zase ohromny a jen to odradi a demotivuje nove hrace ..to mi moc jako zabava nepripada. :) Docela me mrzi ze pvm zem ti tady vydrzi uz pomalu 10 let
Tady na tohle mám krásný příklad, jsi ve škole něco Ti nejde a zbytku třídy to jde tak učitel se bude věnovat Tobě nebo 99% třídy? Tím chci říct, že server musí jít kupředu a většina hráčů co chodí do válek tak právě dračími věcmi +9 disponuje a tudíž nevidím důvod proč čekat na menšinu, aby se většina nudila takhle dáváme možnost zlepšení a mít nějaký nový cíl. To že někomu stačí schopka +6 nebo tak je věc jedna, ale někdo hold chce mít +9 tak si ji udělá a tak to hold je a vždy bude.
Nechci být nějáký zlý či nepříjemný či neslušný , ale co napíšeš je kničemu a pokaždé .
Já jen reaguji na hráče co si budou stěžovat vždycky :) ideální by bylo všem dát všechno, aby byla tahle skupina spokojená.

kukis
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od kukis » pon 20. kvě 2019 20:38:25

Rissah píše: pon 20. kvě 2019 20:37:03
kukis píše: pon 20. kvě 2019 20:34:15

Já jen reaguji na hráče co si budou stěžovat vždycky :) ideální by bylo všem dát všechno, aby byla tahle skupina spokojená.
Zkus si být droper v cido, já osobně bych raději bral aby mě lidi huntili 24/7 než čekat 4hodiny , či jak to je udělané. PvP hold je nové stím se nic už neudělá , PvM by mohlo přijít , ale což. Že. Nikdo z nás tu nemá ''moc'' něco ovlivnit.
_________________________________________________________________________________________________

Reavers
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Reavers » pon 20. kvě 2019 20:40:59

Myslim, ze tvuj perfektni priklad je naprosto naopak) jestli se bavime o lidech co chodi valky potom ano.. 80% lidi co chodi war maji +9 coz je Celkove cca 100 lidi na serveru? Coz je ve vysledku kdyz to vezmu na cely server mozna to tvoje zminovane 1%? ? Zbytek 99% lidi do tech valek nechodi, Protoze zrovna nema ty zminivany draci +9 a vedi, ze bez Toho dostanes na krktik a to zrovna neni sranda. Tak proc neudelat nove pvp aby uz vubec nemeli ostatni hraci sanci a udelaly se Jeste vetsi rozdily ze.
Mne je to jedno ja ty draci mam a sem rad ze budu delat neco novyho. Jen me mrzi ze nemyslite I na pvm a nove hrace. O designu veci okopirovanem z ostatnich rychlo prazdninovych serveru ani nemluvim. Nevim pusobi to na me takovy na rychlo, bez napadu...
Naposledy upravil(a) Reavers dne pon 20. kvě 2019 20:46:53, celkem upraveno 2 x.

kukis
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od kukis » pon 20. kvě 2019 20:42:44

Reavers píše: pon 20. kvě 2019 20:40:59 Myslim, ze tvuj perfektni priklad je naprosto naopak) jestli se bavime o lidech co chodi valky potom ano.. 80% lidi co chodi war maji +9 coz je cca 100 lidi na serveru? Coz je ve vysledku kdyz to vezmu na cely server mozna to tvoje zminovane 1%? ? Zbytek 99% lidi do tech valek nechodi, Protoze zrovna nema ty zminivany draci +9 a vedi, ze bez Toho dostanes na krktik a to zrovna neni sranda. Tak proc neudelat nove pvp a vetsi lvly aby uz vubec nemeli ostatni hraci sanci ze. :)
Souhlasím , řekl si to naprosto přesně.

Neves
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Neves » pon 20. kvě 2019 20:44:52

Reavers píše: pon 20. kvě 2019 20:40:59 Myslim, ze tvuj perfektni priklad je naprosto naopak) jestli se bavime o lidech co chodi valky potom ano.. 80% lidi co chodi war maji +9 coz je cca 100 lidi na serveru? Coz je ve vysledku kdyz to vezmu na cely server mozna to tvoje zminovane 1%? ? Zbytek 99% lidi do tech valek nechodi, Protoze zrovna nema ty zminivany draci +9 a vedi, ze bez Toho dostanes na krktik a to zrovna neni sranda. Tak proc neudelat nove pvp a vetsi lvly aby uz vubec nemeli ostatni hraci sanci ze. :)
Taktiež úplne súhlasím ;) Tento update je úplný prepadák

SamJsiLama
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 90 poděkování
Dostal poděkování: 88 poděkování

Příspěvek od SamJsiLama » pon 20. kvě 2019 20:48:49

Naprosto zcestné. Vezmi si, že ten server existuje více než 8 let. Lidé, kteří hrají od začátku, nebo minimálně 2 roky, tak mají úplně v pohodě karmu P, dračí věci +9 a v pohodě války chodí. Samozřejmě jsou zde hráči, kteří si raději udělají 110, chodí swamp s tím, že dají 300kk za tu hodinu a půl a stěžují si, že nejde vydělat apod. apod., pak se dostanou např. na lv 145, kde zůstanou na zbraních 95, lépe 108 s brněním +6 v tom lepším případě a nemají hotové biology, karmu, zkrátka téměř nic. A neřekl bych, že do valek chodí pouze 1% hráčů. To by vypadalo asi trošku jinak, než každý týden 60 lidí +- z každé říše.
Obrázek Georgiew Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
GreatestEvil
88k+
Full
P
P
P

LordGabriel
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 127 poděkování

Příspěvek od LordGabriel » pon 20. kvě 2019 20:50:36

a koľko ľudí malo shellka 5x15 a talíky 3xschop keď prišlo HG ? je to úplne normálna vec, že sa napreduje aj keď nie šetci dosiahli maximum.
ObrázekrhetetopXObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
LosReyes
150
zruško
:heart:
P
P
P

Reavers
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Reavers » pon 20. kvě 2019 20:52:08

60 hracu z kazde rise ? Myslis 20 bojovniku + 40 bufferu? A porad ty stejny jmena dokola

SamJsiLama
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 90 poděkování
Dostal poděkování: 88 poděkování

Příspěvek od SamJsiLama » pon 20. kvě 2019 20:57:38

Podívej se v neděli na celkové statistiky hrdinů týdne a pak tu něco piš. Domluveni?
Obrázek Georgiew Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
GreatestEvil
88k+
Full
P
P
P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@ Zuzzi « pon 1:38 am »
Slova
@ ChunjoKing « pon 12:43 am »
@Ezzo95,  tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
@ Ezzo95 « ned 9:51 pm »
ta tipovacka neni potreba?
@ ChunjoKing « ned 9:13 pm »
@Ezzo95,  ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
@ Ezzo95 « ned 7:48 pm »
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
@ ChunjoKing « ned 4:10 pm »
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
@ ChunjoKing « sob 4:44 pm »
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
@ noxforko « sob 4:30 pm »
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
@ Grout « sob 1:54 pm »
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
@ CrazyBull « sob 1:50 pm »
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům :D
@ diver « sob 1:48 pm »
@Grout,  Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
@ Grout « sob 1:40 pm »
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
@ ChunjoKing « sob 10:33 am »
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
@ OrangEE « sob 10:13 am »
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
@ matesWSW « sob 9:37 am »
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
@ Tomori « sob 9:34 am »
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.

Who is chatting

offline Dejvosh 
offline Dioxide 
offline LazyMole 
offline Mijanito 
offline Mionix 
offline MrDzenda 
offline YoyopinX 
offline ZenFury 
offline matesWSW 
offline pitre 
offline strDK