Nové části výbavy mi nevadí, za každou novinku do hry jsem rád. Na to, že je aura ve válce oslabená jsem si už zvykl. Dračí zbraně si svou cenu udrží nebo taky ne. Je to něco s čím update nemá nic společného. Je to na nás, co dračí vlastníme a jaké ceny si uděláme.
Když se tenkrát přidal Entarian. Nové věci do PvM (některé se dali nakombinovat a jsou využitelné i do toho PvP), nové bonusy, duch, biolog,meteory, entariánská brána, využití Kerindoru jako vstup, aby se na tu mapu nezapomnělo. Pěknou chvíli trvalo než si to v Entu někdo dával a než udělal efektivní výbavu. To byl krok vpřed. Ekuru si už nedokážu bez Entarianu představit. Chci tím říct, že oproti tomu je tento update jen přešlap na místě. Hráče kteří se do PvP na serveru neangažují to absolutně nezajímá. Když update na který se čeká roky (tím myšleno navýšení levelu) osloví jenom polovinu komunity, tak se to nedá považovat za úspěch. Dle mého.
Předpokládám že proběhnou ještě nějaké úpravy. Budu tedy čekat co bude dál

Fakt, že 160 level bude sekat nového bosse se stejnou zbraní jako swamper level 110 nikdy nikoho nepřinutí aby se posouval někam dál. Klidně, nové zbraně... ale proč přidávají úplně ty samé bonusy jako dračí? Nebylo by lepší udělat je s průmkou? S využitím jak na PvP i PvM? Summa summarum zákaz vstupu do cizích říší bylo naprosto neopodstatněné a doufal jsem, že to po přidání této 'novinky' pochopím.
A vstup je umožněn hráčům jen v určitých intervalech? Jako proč? Když tam uděláš výbavu za xx miliard a ještě musíš hodiny čekat.
Hráči co mají chvilku večer si za to sednout se tam vlastně nemohou ani podívat, protože nemohou? Tohle jsem ještě nikde nezažil.
Je tohle všechno? Dávám si od hry pauzu. Vám, hráčům kteří expí na 160 a stanou se 'Ehm' těmi legendárními bojovníky držím palce.
A abych nebyl jenom ten nevděčný šupák, tak říkám že opravdu moc cením snahu hru rozšiřovat, otevírat možnosti a zpestření PvP. Je to furt lepší, než kdyby se na hru úplně kašlalo.