Já HGčkový expertky dělám. Většinou za to máte tak 70kk a nějakou pěknou věc jako magičák, takže je to příjemný. A je to zábava taky v tom HG dělat ještě něco jinýho jak jen tam sbírat ty elementy
Jinak souhlasím s tím, že retro jsou absolutně zbytečný, reálně nikdo nepůjde dělat mise do lokace, do které běžně nechodí.
Zároveň se mi nelíbí systém, že expertek je hodně, člověk musí vyklikat 20, aby dostal misi, kterou může plnit, atd.
Líbilo by se mi předělání knih misí (ideálně bych taky chtěl, aby knihy misí lehké, střední a těžké nebyly odpad a měl jsem pocit, že sbírat je je dobrý nápad), atd. Protože běžný hráč ty knihy misí vlastně vůbec nemá motivaci dělat. Lidi víceméně dělají jen expertky swampový, HGčkový a entarianský.
Co se kerindorských misí týče, tak maximálně bych je dělal tak na postavě do kerindoru, ale to jsou lvly 80 a 95, takže by to musela být spíš těžká nebo střední expertka. Ale to je zase takové přesunutí problému jenom o úroveň nebo dvě níž.
Všeobecně koncept toho, že člověk odmítne třeba 80% knih misí, je takový divný. Ale jak to řešit, bůh ví. Nevím, jestli je přijatelný snížit drop toho a dát lidem vybrat ze 2-3 herních lokací, kde mise plnit, nebo jim dát vybrat ze všech, nebo dávat misi vzhledem k zóně, ve který je člověk přítomnej, to opravdu nevím.

Každopádně knihy misí jsou dobrá a zábavná věc, jen je naprd, že jsou tam takový obstrukce. Kdyby bylo víc přijatelných misí a ty mise třeba hráče motivovalo měnit svůj herní styl, že by to nebyly jen yangy zadarmo k tomu, že sekáte bažiny, to by se mi líbilo.
Strongmanův nápad na jiný než vraždící mise je fajn, ale důležitý je, aby ty mise byly opakovaně zvládnutelný. Protože když platnéř ztratí botu už po pětadvacátý, tak si řeknu, že je to starej trouba a vykašlu se na něj.

Tzn musela by tam být nějaká variabilita, zase ne jenom ježdění z místa na místo, ale jako nápad je to dobrej a určitě se na základě toho dá něco vymyslet.