Presmerovanie PM

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět
franky88
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Presmerovanie PM

Příspěvek od franky88 » úte 18. úno 2020 19:51:26

Zdravím,

jednoduchý nápad, neviem či tu už bol, každopádne vidím to takto.. Pridať možnosť niekde do nastavení, či chcete presmerovať súkromnú správu a ak áno, napíšete do kolonky meno hráča, ktorému ma PM chodiť. Využitie - najviac asi stánky na tržke.

Pekný deň :D
Shinsoo
Varior748 (since 2010) - Swamp, zručka, rybaření a barvení brnění
OduvTank - HG
Frusciante - Keri
JaceWayland - PvP 109 in development

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 621 poděkování
Dostal poděkování: 701 poděkování

Re: Presmerovanie PM

Příspěvek od Mionix » stř 19. úno 2020 7:47:51

Zdravím, chápu správně, že vám jde o přesměrování PM ze shopu na třeba dropíka, na kterém pak budete dropovat nebo na hlavní postavu, se kterou něco děláte?

Mionix

franky88
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od franky88 » stř 19. úno 2020 23:16:13

Zdravím, presne tak :) Ešte som rozmýšlal, aké meno by sa teda zobrazovalo hráčovi v chate, ktorý písal práve postave, ktorá mala zapnuté presmerovanie. To by asi bol menší háčik, ale myslím, že s tým by sa určite dalo poradiť.

Jeden problém tam možno bude treba vyriešiť, a to je že aké meno sa bude zobrazovať pri prijatí správy od presmerovanej PM, tam sa s tým asi bude treba trošku pohrať, aby to bolo fajn a zbytočne sa neotvárala príjemcovi ďalšie chatové okno.
Shinsoo
OduvTank - HG
Frusciante - Keri

BravoZ
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 49 poděkování

Příspěvek od BravoZ » čtv 20. úno 2020 8:35:58

Takisto by bolo treba dať pozor na to, aby to hráči nevyužívali k spamovaniu druhých (nevyžiadané presmerovanie).

Nevidím ale úplne zmysel tohto. Mne úplne stačí, že mi vo Windowse zabliká okno, keď mi príde do hry PM na alt-tabnutý klient.

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 385 poděkování

Příspěvek od schvarz » čtv 20. úno 2020 11:02:02

BravoZ píše: čtv 20. úno 2020 8:35:58 Takisto by bolo treba dať pozor na to, aby to hráči nevyužívali k spamovaniu druhých (nevyžiadané presmerovanie).

Nevidím ale úplne zmysel tohto. Mne úplne stačí, že mi vo Windowse zabliká okno, keď mi príde do hry PM na alt-tabnutý klient.
Ne každý pouští stánky na stejném zařízení, na kterém běžně hraje.
Ošetřit spamování druhých by šlo jednoduše - přesměrování umožnit jen mezi účty, které jsou na stejném emailu. OX umí detekovat, když chcete vlezt do soutěže se dvěma postavami, tak by určitě šlo i tohle.

Za mě je to fajn návrh, já bych uvítal i možnost zanechání vzkazu (offline zprávy), člověku to umožní zůstat v kontaktu s lidmi, se kterými se nepotká ve stejným herním čase. A taky by se dalo vyhnout těm nepříjemnostem, kdy člověku nepřijde zpráva, protože se zrovna portoval.

franky88
Lv.4
Lv.4

Příspěvek od franky88 » sob 22. úno 2020 12:18:31

schvarz píše: čtv 20. úno 2020 11:02:02
BravoZ píše: čtv 20. úno 2020 8:35:58 Takisto by bolo treba dať pozor na to, aby to hráči nevyužívali k spamovaniu druhých (nevyžiadané presmerovanie).

Ne každý pouští stánky na stejném zařízení, na kterém běžně hraje.
Ošetřit spamování druhých by šlo jednoduše - přesměrování umožnit jen mezi účty, které jsou na stejném emailu. OX umí detekovat, když chcete vlezt do soutěže se dvěma postavami, tak by určitě šlo i tohle.

Za mě je to fajn návrh, já bych uvítal i možnost zanechání vzkazu (offline zprávy), člověku to umožní zůstat v kontaktu s lidmi, se kterými se nepotká ve stejným herním čase. A taky by se dalo vyhnout těm nepříjemnostem, kdy člověku nepřijde zpráva, protože se zrovna portoval.
Presne ako hovorí schvarz, ja mam napriklad jeden PC, kde mám otvorené obchody a beží niekedy aj dlhšie ako 24h a so sebou mám všade noťas, preto by to bolo super, ak by tento návrh prešiel. Tak isto by nemuseli ľudia písať do názvu stánku PM "MenoHráča", ale niečo zmysluplnejšie. S tým nevyžiadaným spamom, to si tiež myslím, že by sa dalo ošetriť, či už na nejakú IP, email alebo jednoducho systém tvorenia skupiny - požiadaš o presmerovanie a dotyčnému hráčovi sa zobrazí potvrdenie, či chce prijímať správy presmerované od hráča "Menohráča".

Ďalej tie offline správy, to je niečo, o čom snívam celkom dlho a bolo by to super, avšak tento návrh tu už myslím bol a keby to admin tím chcel spraviť, už to dávno je. Avšak to presmerovanie tu myslím nebolo a určite to stojí za zváženie. :hello:
Shinsoo
OduvTank - HG
Frusciante - Keri

Odpovědět