včera se mi povedlo něco trošku nečekaného (doufal jsem v to, jen jsem nečekal, že se to opravdu stane

Zbraně se rozhodně zbavovat nehodlám a myslím, že je schopná vydržet dlouho. Spíše mě zajímalo, jak dobrá ta zbraň vlastně je. Pročítal jsem starší příspěvky na fóru a v jednom proběhla diskuze o vlivu statu ve zbrani. Long story short se většina shodla, že 12int pro Sury se rovná zhruba 4-5% průmky navíc - zde bych byl rád, kdyby se vyjádřil někdo, kdo má podobnou zbraň otestovanou, aby mohl potvrdit nebo vyvrátit.
S touto myšlenkou v hlavě mě napadla další věc. Pokud by zbraň opravdu dosahovala zhruba 57-58% průmky (jak říkám, vycházím pouze z toho co jsem se dočetl), tak by mě vlastně mohla i dobře potahat v dalších mapách kam se chystám, hlavně HG a Cidonie. Do těchto map vidím hráče nosit převážně zbraně kolem 40% + 20 na danou rasu, s tím, že samozřejmě lepší průmka je plus, ale taková zbraň by měla stačit. Další otázka tedy zní, co si myslíte o porovnání těchto dvou zbraní do HG? DMG té mojí bez rasy bude zřejmě menší, ale zajímal by mě i hrubý odhad o kolik.
Dále mě napadla ještě jedna věc, zase vycházím z toho co jsem se dočetl zde na fóru, a to, jestli bych díky takto vysoké průmce mohl "ušetřit" na výbavě. Dočetl jsem se totiž, že se 100% a více na danou rasu, se docela pěkně zvyšuje dmg. Takže jestli by se například dalo vzít tuto zbraň, talíky natočit 2x prům a 1x rasa ve všem (hodně by mi to, jakožto začínajícímu hráči, pokrylo náklady na výbavu) a usekat to takhle. Tady si akorát nejsem jistý, jestli uvažuju správně, protože pokud bych mířil na 100%+ na rasu tak bych měl logicky nosit ten, již zmiňovaný, 40% + 20

A na závěr bych poprosil zkušené hráče o odhad ceny, přeci jen je to poprvé, co jsem natočil průmku 50%+ a není to zrovna špatný kousek

Děkuji všem za diskuzi a s přáním krásného dne,
HappyFaceX