Potenciál zbraně s vysokou průmkou

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
YenneferX
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování

Potenciál zbraně s vysokou průmkou

Příspěvek od YenneferX » úte 07. črc 2020 18:41:33

Zdravím,

včera se mi povedlo něco trošku nečekaného (doufal jsem v to, jen jsem nečekal, že se to opravdu stane :D) a to, že mi padla průmka 53% a 12 inteligence do Korálu. Určitě jste už viděli v příspěvku s nejlepšími bonusy, musel jsem se pochlubit :D
0706_224823.jpg
0706_224823.jpg (34.08 KiB) Zobrazeno 2309 x
Zbraně se rozhodně zbavovat nehodlám a myslím, že je schopná vydržet dlouho. Spíše mě zajímalo, jak dobrá ta zbraň vlastně je. Pročítal jsem starší příspěvky na fóru a v jednom proběhla diskuze o vlivu statu ve zbrani. Long story short se většina shodla, že 12int pro Sury se rovná zhruba 4-5% průmky navíc - zde bych byl rád, kdyby se vyjádřil někdo, kdo má podobnou zbraň otestovanou, aby mohl potvrdit nebo vyvrátit.

S touto myšlenkou v hlavě mě napadla další věc. Pokud by zbraň opravdu dosahovala zhruba 57-58% průmky (jak říkám, vycházím pouze z toho co jsem se dočetl), tak by mě vlastně mohla i dobře potahat v dalších mapách kam se chystám, hlavně HG a Cidonie. Do těchto map vidím hráče nosit převážně zbraně kolem 40% + 20 na danou rasu, s tím, že samozřejmě lepší průmka je plus, ale taková zbraň by měla stačit. Další otázka tedy zní, co si myslíte o porovnání těchto dvou zbraní do HG? DMG té mojí bez rasy bude zřejmě menší, ale zajímal by mě i hrubý odhad o kolik.

Dále mě napadla ještě jedna věc, zase vycházím z toho co jsem se dočetl zde na fóru, a to, jestli bych díky takto vysoké průmce mohl "ušetřit" na výbavě. Dočetl jsem se totiž, že se 100% a více na danou rasu, se docela pěkně zvyšuje dmg. Takže jestli by se například dalo vzít tuto zbraň, talíky natočit 2x prům a 1x rasa ve všem (hodně by mi to, jakožto začínajícímu hráči, pokrylo náklady na výbavu) a usekat to takhle. Tady si akorát nejsem jistý, jestli uvažuju správně, protože pokud bych mířil na 100%+ na rasu tak bych měl logicky nosit ten, již zmiňovaný, 40% + 20 :D

A na závěr bych poprosil zkušené hráče o odhad ceny, přeci jen je to poprvé, co jsem natočil průmku 50%+ a není to zrovna špatný kousek :D

Děkuji všem za diskuzi a s přáním krásného dne,

HappyFaceX

Selema
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: Potenciál zbraně s vysokou průmkou

Příspěvek od Selema » úte 07. črc 2020 19:07:05

Ano je to tak jak píšeš. 12int je cca 4-5% prumka. Co se Hg týká tak to co máš ty by se mohlo rovnat kolem zbraně 43+20. Ovšem do druhého patra to bude fajn. Budeš brát hodně kytkam i mobum. HG můžeme probrat ve hře. Budu kolem půlnoci na postavě Heluska.

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » úte 07. črc 2020 20:13:37

Cau, ta int 4-5% urcite nespravi ale prida to dost, hlavne ked mas vybavu na nahadzovanie cepele. Co sa tyka toho hg tak to sa vyrovna tak 35-36+20mob to sme kedysi testovali. Ziadne terno, ale na prve patro moze byt. Do cidonie viac nez dostacujuce, hlavne na metiny

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » úte 07. črc 2020 21:23:49

Víceméně jsi nenatočil takovou pecku, jak si myslíš, ale výhodou tý zbraně je její univerzalita, jak už ti tady Selema s Brahimem řekli. Jde to použít do swampu, cidonky i HGčka na všechna patra, na krocení, na ničení sentinelu, prostě kdekoliv. Specifický korál bude samozřejmě vždycky lepší, ale ty můžeš tahat jednu zbraň na všechny mapy, což je z ekonomickýho hlediska super, kór když jsi začínající hráč. Podle mě je těch 35+20 podle brahima docela málo, já bych se klaněl spíš k tomu, že to je okolo 40+20, ale netestoval jsem to, takže nevím.

YenneferX
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od YenneferX » stř 08. črc 2020 16:55:03

Děkuji všem za vyjádření. Čekal jsem, že zbraň 40% + 20 bude lepší na danou rasu, ale pokud je, jak říkáte, srovnatelná, tak je to opravdu pecka. Ještě bych se zeptal na talíky ohledně HG, nebo celkově i v jiných mapách. Pokud budu mít tuto zbraň, tak počítám, že se zbytkem věcí budu mít celkem 80% na rasu (časem bude i účes a tak, ale nechci tolik předbíhat). Je i v tomto případě lepší kombinace 3x prům, nebo v mém případě spíš 2x prům a 1x příšera z důvodů nižších nákladů, nebo by stálo za zvážení 2x prům a 1x rasa?

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » čtv 09. črc 2020 1:10:33

2x prum 1x příšera je lepší, než 3x prum, pokud máš zbraň s takovouhle velkou prumkou

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » čtv 09. črc 2020 8:12:07

YenneferX píše: stř 08. črc 2020 16:55:03 Děkuji všem za vyjádření. Čekal jsem, že zbraň 40% + 20 bude lepší na danou rasu, ale pokud je, jak říkáte, srovnatelná, tak je to opravdu pecka. Ještě bych se zeptal na talíky ohledně HG, nebo celkově i v jiných mapách. Pokud budu mít tuto zbraň, tak počítám, že se zbytkem věcí budu mít celkem 80% na rasu (časem bude i účes a tak, ale nechci tolik předbíhat). Je i v tomto případě lepší kombinace 3x prům, nebo v mém případě spíš 2x prům a 1x příšera z důvodů nižších nákladů, nebo by stálo za zvážení 2x prům a 1x rasa?
40+20 je urcite lepsia, ak by ta zaujimali presnejsie cisla kludne mi napis pm a mozme to prepocitat, takisto ti mozem poradit s talikmi

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting