Nejlepší postava Arena

Diskuze o všech ostatních koutech velkolepého císařství.
RAMHH
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Re: Nejlepší postava Arena

Příspěvek od RAMHH » ned 19. črc 2020 20:02:17

myketison píše: ned 19. črc 2020 18:50:04 Děkuju všem za odpovědi ještě by mě zajímalo jak stavět výbavu muj názor je teda ten stavět to co nejvíc int, schop (utok) , rychlost kouzel , prunik/kritik. Zbran teda od lvlu 75 zvon orchideji a lvl postavy něco mezi 80-95
Jako realne nemusis resit buffy moc, uplne staci 80-90%. Co bych daval ja jsou do hornich bonusu utoky na mobky/rychlost kouzel, ty tam plati. Zbran nejlepe vejir extaze kvuli rychlosti kouzla a level 86-87, abys mel 2 buffovaci spelly + 3 utocne spelly na P. Do spodku staci v podstate jen 8 int, protoze prisery tam neplati.

Afi
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 117 poděkování

Příspěvek od Afi » pon 20. črc 2020 20:06:04

Arénu jsem chodila akorát s dračí šamankou 120+ lvl a přišla mi super. Nutno podotknout, že jsem už aspoň půl roku arénu nebyla, ale zas tak moc se snad nezměnilo.

Určitě vyzdvihnu :+: , stručně:
1) Samobuff, prostě buff.
2) Kouzla na hodně cílů.
3) Kouzla nabíjí celkem rychle.
4) Zapálení.
5) Můžeš být hrdinou arény, protože ostatním zachráníš zadek.
6) Když je draků víc a nemusíš tolik nebo vůbec buffit, tak dáš hodně pečetí.
7) I když buffíš, tak není problém dát kolem 30-40 pečetí (takže každou 3. arénu mít certifikát navíc).
8) Buffa vidí v aréně všichni rádi.

:+: s komentářem:
1) Jistota buffů pro sebe a tvou skupinu. Buff je pro úspěšnou arénu důležitý, co si budeme povídat.
2) Všechna kouzla zasahují více cílů, takže poškodíš hodně mobek. Takže je, myslím, vyšší šance na padnutí pečetí.
3) Když máš výbavu na rychlost kouzel :-)
4) Zapálení bere často více mobkám fajn dmg a zapaluješ hned dvěma spelly (řev draků + střílení na draky).
5) V krizové situaci a přítomnosti jednoho buffa, a když se aréna hroutí, to schopnej drak může zachránit, protože ten buff je zkrátka potřeba. Buffuje a celkově mobkám bere dost. Pokud máš ovšem spoluhráče tragédy, tak tě ale ani drak nezahrání :-) (V situaci, kdy jen buffí, tak tolik dmg nedá, ale dají ho zase nabuffovaní spoluhráči -> alespoň se dokončí aréna.)
6) -
7) Nikdy jsem to nehrotila, soustředím se na to, aby měl každý buffy. Určitě někdo dává s drakem více.
8) Ale neřeknou ti to :)

Co k tomu potřebuješ:
  • Int výbavu s bonusy na rychlost kouzel (vějíř extáze s leštěným kamenem návratu, 20 rychlost kouzel v brnění, náhrdelník s rychlostí kouzel + jestli ještě někam můžeš narvat rychlost kouzel, tak jí tam dej. Z hlavy vše nevím.) Čím víc int, tím víc dmg. Bonus na schopku jsem nezkoušela, nebyl důvod, stačilo mi to.
  • Pokud chceš být hrdinou, tak musíš mít i mozek a štěstí na spoluhráče.
  • Je boží, když máš parťáka healera - opět rychlost kouzel.
  • Trochu víc požehů.
Nevýhody draka :-: :
  • Musíš dávat víc pozor, abys neumřel, protože když dáš řev, tak jim vezmeš hodně a ty mobky seknou do tebe. Pokud jich je zrovna hodně, tak umřeš jak nic.
  • Musíš být imunní vůči zprávám: "buff", "pls buff", "buff prosim", ale ten, kdo hraje draka na to většinou imunní už je :)
S jiným charakterem jsem v aréně nebyla, tak neporovnám. Viděla jsem hodně šikovná BMka, lukaře (tahači bosů a mobek k chumlům), healery. Netuším kolik dávají pečetí.
„Je to jen hra, tak žij“ - [Afi]

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 648 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » úte 21. črc 2020 0:11:35

RAMHH píše: ned 19. črc 2020 20:02:17
myketison píše: ned 19. črc 2020 18:50:04 Děkuju všem za odpovědi ještě by mě zajímalo jak stavět výbavu muj názor je teda ten stavět to co nejvíc int, schop (utok) , rychlost kouzel , prunik/kritik. Zbran teda od lvlu 75 zvon orchideji a lvl postavy něco mezi 80-95
Jako realne nemusis resit buffy moc, uplne staci 80-90%. Co bych daval ja jsou do hornich bonusu utoky na mobky/rychlost kouzel, ty tam plati. Zbran nejlepe vejir extaze kvuli rychlosti kouzla a level 86-87, abys mel 2 buffovaci spelly + 3 utocne spelly na P. Do spodku staci v podstate jen 8 int, protoze prisery tam neplati.
jen tady dodám že do těch spodků né jen 8 int, ale i kritik tam je super, když pak máš full spodky 8 kritik + buff a elík tak se málokdy stane že nekritneš.
Obrázek

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » úte 21. črc 2020 0:25:13

TomasFoxx píše: úte 21. črc 2020 0:11:35
jen tady dodám že do těch spodků né jen 8 int, ale i kritik tam je super, když pak máš full spodky 8 kritik + buff a elík tak se málokdy stane že nekritneš.
Spodky 8% kritik ve všech věcech dají 18,5% na kritik schopností, kdyby to někdo chtěl počítat.

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od TomasFoxx » úte 21. črc 2020 0:27:27

schvarz píše: úte 21. črc 2020 0:25:13
Spodky 8% kritik ve všech věcech dají 18,5% na kritik schopností, kdyby to někdo chtěl počítat.
točit to do toho entu musela bejt sranda 😂
Obrázek

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » úte 21. črc 2020 10:57:18

TomasFoxx píše: úte 21. črc 2020 0:27:27
schvarz píše: úte 21. črc 2020 0:25:13

točit to do toho entu musela bejt sranda 😂
Čekal jsem, jaká to bude bomba, ale ani se 100% kritikem se to nevyplatí, inteligence je prostě lepší :D

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od myketison » stř 22. črc 2020 15:57:10

Ještě se zeptam jak by měla vypadat výbava na šamana 80-85 lvl jake věci použit atd jde mě čistě o to tahat hodně trofejí diky
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24

Příspěvek od TomasFoxx » stř 22. črc 2020 17:46:31

myketison píše: stř 22. črc 2020 15:57:10 Ještě se zeptam jak by měla vypadat výbava na šamana 80-85 lvl jake věci použit atd jde mě čistě o to tahat hodně trofejí diky
prostě nahoře rk a % na moby a dole 8 int a 8 kritik, co natom nechápeš myku😂
Obrázek

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od myketison » čtv 23. črc 2020 15:27:41

TomasFoxx píše: stř 22. črc 2020 17:46:31
myketison píše: stř 22. črc 2020 15:57:10 Ještě se zeptam jak by měla vypadat výbava na šamana 80-85 lvl jake věci použit atd jde mě čistě o to tahat hodně trofejí diky
prostě nahoře rk a % na moby a dole 8 int a 8 kritik, co natom nechápeš myku😂

Ja tam chodil akorad s warem tam nevím jak to funguje u šamiku :D
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

sizmik
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 47 poděkování

Příspěvek od sizmik » sob 05. zář 2020 10:44:17

Je pro šamana 87 do arény na trofeje lepší talík schop, nebo int?

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix