Příspěvek
od ddavidd » pon 07. zář 2020 15:51:20
Tak ako Lejno píše, šípy na takej postave budeš poznať moc... u mňa to bol na ninjovi bez karmy rozdiel medzi "môžem plašťovať na kopci" a "nemôžem plašťovať ani pod kopcom" a to som len vložil schylko a vykoval zlatý nárdelník (v helme ten bonus nemám no :X )
Došiel som tam mysliac si, že mam peknú výbavu, lebo vraj tam ide len o dmg, ale tí magovia berú 500-600 v pohode na ten prunik, tak to ide rýchlo dolu, hlavne keď ťa mobky zhodia na zem a nevieš sa postaviť a sekať. Ako alternatívu k prumke máš vodko +9 ktoré ti dá 5% odolnsti, vezmi cisarský štít+9 ak sa dá, každé šetrenie HP dobré aj to nablízko, obzvlášť keď budeš na tej zemi, šetrí to požehy a premeny (a ktovie, možno ak ťa missne nablizko, ťa nezhodí, netuším, rád si nechám aj ja poradiť) topánky z entu s peknou RU, pritočiť vyhnutie šípom ak nebude v základe. Náramok bude bielozlatý, náušnice ebenové (aspoň mne viac vyhovujú), náhrdelník zlatý, helma zrejme kalenka, to brnko vodko, ale dá sa to aj v BSku určite alebo pripadne shell a bude aj brnko na swamp keby náhodou, hlavne schylko+6 a dávať to nebude žiadny problém.
Premenu máš na výber asi len jedinú, prašivca, je to lacná premena, ale netuším ako to seká v cidonke. Potom už sú tu len tie malé premeny na ezoterikov, poddaných a podobne, pri tých premenách nepotrebuješ mať tak moc RU zase, to je hlavne u premeny 120-130, takže nemusíš točiť všade 5/10 ako bolo písané, to si doladíš podla potreby.
Talizmany na poškodenie, prumka/príšera/sila, čokoľvek.
K zárobku... swampu sa to rozhodne vyrovná, dokonca ho prekonáva u mňa, akurát záleží od miesta kde dropuješ, a od trošky šťastia
E: Rozdiel medzi buffom 114% a 102% vôbec nevidno
druhý pokus! (prvý vyšiel

)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)