Eventy osobní názor hráče

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Eventy osobní názor hráče

Příspěvek od Skullhlav » sob 13. úno 2021 11:34:47

Neříkám ať není jen to když už je event ať nestojí za prd vše jen osekat. Jak bylo už víše zmíněno jde o zábavu ale mě to moc zábavné nepříjde když sekáš půl den a máš skoro prd a vývoj hry jde taky od zdi kde zdi buď hodně nebo nic nevidím zde žádný střed

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » sob 13. úno 2021 11:46:44

Nerozumím vašim stížnostem.

Mám za sebou zhruba 4 hodiny sekání s partnerkou, za ty 4 hodiny jsme nasbírali něco okolo 230-240 truhel z totemů každý. Z tohoto množství truhel mi padlo zhruba 10 VIP pečetí, což je masakr za 4 ubohý hodinky, nedovedu si představit, kolik pečetí šlo nafarmit loni, i letos se mi to zdá jako supr event.

Co se růží, čokoládiček a všeho možnýho týká, tak za ty 4 hodiny jsme každý získali (včetně dropu z truhel) 60-70 růží/čokolád/bonbonů (povyměňovali jsme si to mezi sebou). Všechny ebenové truhly, které jsme dostali, tak jsme otevírali na 1 postavě a ve finále z toho bylo přes 80 kritiků. Za pouhopouhé 4 hodiny.

Za mě vše v nejlepším pořádku.

Asi bych klasicky dodal, že eventy neslouží k obohacení hráčů, ale k nějakému jejich rozptýlení a ozvláštnění hry.
Já jsem za každý event rád a přesně, jak tu psal GM Fozzy - eventy velmi významně pomáhají menším hráčům přijít si na nějaký počáteční kapitál. Jako začátečník není snadné vydělat těch prvních pár set milionů na buff a výbavu, ale díky těm růžím, které padají NAVÍC ke klasickému dropu, tak je to podle mě suprový.

Někteří hráči se eventů účastní jen, pokud jim z toho něco významnýho kápne. Proto se tady taky tolik brečelo při výročí, že "nevěděli", že se bude získávat výroční převlek. Ve finále tak převlek získali především hráči, kteří se eventů účastní bez vidiny výdělku a právě pro zábavu. A tak je to správně.

Fozzy
Game Moderator
Game Moderator
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Fozzy » sob 13. úno 2021 12:11:37

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 11:21:07 Zajímavá logika tak obyč hráči včetně mě když jdou na draka tak smůla ale GM tam mají volno pořád tak kde je zakopaný pes?
K čemu to prodlužovat o den když celé 3 dny to bude jak již zmíněno s chybovostí eventu tak 1 den to nevytrhne.
A ohledně vaší snahy čím víc jí je tím je to hroší
Není asi vhodné zde úplně rozebírat vytížení dračí sluje, neboť s eventem nemá příliš společného. Pokud máte pocit, že je nutné zkapacitnění, či nějaké vylepšení dračí sluje, tak zkuste sepsat návrh, kde věcně podložíte, že situace je neúnosná - například dodáním několika po sobě jdoucím nepravidelným vstupům, kdy bylo na drakovi obsazeno.
Diskuzi ohledně dračí sluje v tomto tématu považuji za uzavřenou. :lock:

Zmíněné chyby jsou chyby o kterých víme a budou opraveny v reloadu, který jsem zmínil.
K hrochům se vyjadřovat nebudu, to nechám na posouzení jiným, neboť by můj postoj mohl být brán jako neobjektivní. Samozřejmě, že pro drtivou většinu hráčů bude vždy lepší všechno dostat zadarmo.
„Pokud chceš žít život podle vlastních pravidel musíš bejt ochotnej narazit a pohořet.“
Nikki Sixx

[GM]Fozzy
Ekura Team

ImHardy
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od ImHardy » sob 13. úno 2021 12:29:00

Já osobně proti změnách v eventu nic nemám, farmit růži nebo čokoládu jednou za 15-30min na X postavách bylo koneckonců trochu moc. Jediné co mě trochu štve je, že svoje postavy jsem hodil co nejdříve na lv 160 a pak když s tím jdu dělat event, je to trochu složitý :D Ze známosti jsem slyšel, že za celé 3 patra hg se jim neobjevil jediný totem (a to tam byli s lv 130) a já když jsem se vydal se 160 do cido tak za 2h - 27 totemů. Takže jediná možnost je asi ent, kam nemám výbavu a se 160 by mě to tam upřímně ani nebavilo. :?
Ale tohle nebudu házet na tým, level postavy je čistě moje věc a s eventem jako takovým nic špatně není, za mě velké :+: že si ti co už na té hře i tak nemaj co dělat nemůžou nahrabat ještě víc :lol:
HardstyleMan
Zod
MentalHardy
FalassMys
LORDxMlCHAL
Imagination leader :jinno:

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 13. úno 2021 13:34:31

Díky za opravu a odebrání peříček požehy jsou super :) Hned je to otevírání truhel veselejší :)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

TritonX
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TritonX » sob 13. úno 2021 15:43:03

Za mě event krásný. Na můj lvl se totemy spawnují v HG docela ve velké míře, drop ať už z truhel či růži a čokolád také krásný.

Určitě velké poděkování GM týmu za krásný event. =)

Všem ostatním užijte si ho, dokud máme čas.
TritonXObrázek145BIOHerbařeníKarmaZručnostRybařeníLvl. koně
ObrázekFULLObrázek G2Obrázek G7Obrázek PObrázek 12Unicorn
TritonX - lvl. 145
TritonkaX - lvl. 131
Ekura pro Apple:
:fight:

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Příspěvek od Mionix » sob 13. úno 2021 18:44:08

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 11:21:07 Zajímavá logika tak obyč hráči včetně mě když jdou na draka tak smůla ale GM tam mají volno pořád tak kde je zakopaný pes?
Toto snad ani nemyslíte vážně ne? To mě z něčeho obviňujete? Ano umím si na GM postavě najít naprosto komplet vše, co ve hře existuje (moba, npc, žílu, stezku, prostě cokoliv) včetně souřadnic, ale jediné na co příkaz používám, je když vy nemůžete najít a ptáte se, zda není chyba a zda tam objekt je. Viz třeba stezka v Entu. Nedovolil bych si nikdy za žádných okolností něco hledat pro svou herní postavu a už vůbec ne pro cechovní kolegy. Vám asi čest a pověst nic neříká, mně ano.

Hezký den
Mio

Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Skullhlav » sob 13. úno 2021 19:16:37

Až vás budu z něčeho obviňovat řeknu to na přímo a zde nevidím nic takového ale chápu každý vidí co chce

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Příspěvek od Mionix » sob 13. úno 2021 19:23:11

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 19:16:37 Až vás budu z něčeho obviňovat řeknu to na přímo a zde nevidím nic takového ale chápu každý vidí co chce
Tak jsem nelenil a zašel se do slůje nyní podívat. A co nevidím? Ano jako vždy 24h v kuse tam drak není. :up:

Mio

drak_sluj_nyní.JPG

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » sob 13. úno 2021 19:29:25

Mionix píše: sob 13. úno 2021 10:14:17 Já vám k tomu něco napíšu, ale nekamenujte tým, je to jen můj osobní názor "hráče".

Kritiků máme v cechu jak nakakáno. K tomu máme k dispozici kvanta postav naplněných truhlami, ze kterých kritiky padají a jsou pro náš cech k dispozici. Kdo chce, tak kritiky má. Řeči, že tam drak není, jsou jen kecy. Až na výjimky, kdy ho šel někdo ve stejný čas s námi, je tam drak neustále. Ale já to chápu, vám se prostě nechce solo tahat x postav, mlátit sloupy a pak zabíjet draka, ze kterého jsou jen 3 truhly na kritiky, jinak vše ostatní je pro vás odpad.

Vy jste prostě byli navyklí, že založíte 50 nových postav, zabijete jednoho psa v nějakém časovém rozmezí a padne vám odměna, ze které je kritik. A vy jste se tímto způsobem nabalíkovli na celý rok. Chápu GA, že tudy cesta opravdu nevede. Opravdu to byla zasloužená odměna?

Hráč
Tak ja vam napisem nieco od srdca o tej sluji,z pricnipu uz sa radsej nevyjadrujem ale len v kratkosti, povodne som chcel napisat ostrejsiu verziu.Sluj sme boli tri krat za posledne 2 tyzdne. Prvy raz sa zdalo vsetko v pohode az kym som nedosiel k prvemu mostu kde som sa bugol pod most takze super mesto dul a slapat odznova ale nakoniec sme to dosli, s odstupom casu to bol asi zazrak. Druha sluj: presli sme to na koniec vsetky kluce v inventari a bum ani to nehodilo tabulku s heslom. Krasa dalsi bug, vsak uz sme z ekury zvyknuti cakame pol hodinu kym vyprsia kluce ale kde na vstup mozme zabudnut, tak dame tomu este jednu sancu. Zase sme brali kazdy po 3 postavy, isli na ch2 prebehli dropli kluce, dosli ku kamenu ale vstupit nie naco dalsi bug vsak sme si tam isli len tak prebehnut bludisko. Takze hodina a pol v **** a vysledok ziadny. Gratulujem dalsia zabugovana mapa, chodit draka je zabava :up:

Děkuji, předal jsem GA.

Mio

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D
@ Relly « čtv 5:30 pm »
S @LittleNessa,  Je zajímavé, že já tam lovil i dropoval. Tak asi někde byla chyba spíš u nich, ne?
@ LittleNessa « čtv 5:29 pm »
V podstatě i kvůli královskému systému, protože král si po sobotní war myslel, že je neohrožený .. a stačilo jít do cidonie kde se vše změnilo během pár hodin, když tam někdo byl ...
@ LittleNessa « čtv 5:28 pm »
Když to byla PvP mapa, proč se musela zrušit kvůli tomu, že opět pár jedinců naznačilo že nemohou v klidu dropovat, že je tam tobě podobní chodili zabíjet? ...
@ Relly « čtv 5:27 pm »
@LittleNessa,  Nebyla cidonie pvp mapa náhodou?
@ LittleNessa « čtv 5:27 pm »
Bohužel si tvoje PvP pamatuji moc dobře, krom zabíjení PvM hráčů v entu a ve staré cidonii taky nevím o žadném lepším výsledku ;-)
@ Relly « čtv 5:26 pm »
@LittleNessa,  Já jsem PVM
@ Relly « čtv 5:25 pm »
Jo, tys dala i ty krále, o kterých nikdo nic neví. Dáváš první místa za vše, což vidět taky není. Tobě je vlastně i jedno ten král, ale bráníš to tu už od úterka. Ačkoliv totálně mimo.
@ LittleNessa « čtv 5:23 pm »
Očividně víš více než já ... divné, že jsem v té střední dala první místo zatím s každým charem :-D .. jo dagger je postava, kterou jsem nikdy nehrála .. a první válku jsem dala 160 CB což není vzhledem k počtu lidí v té war co byla žádná ostuda .. od té doby jsem za Nessu za dagga nebyla já, ale nevadí :D .. čím se pochlubíš ty? řekneš mi jméno postavy abych se mohla oslnit tvýma výkonama? zajímalo by mě co jsi dal ty ,když já za moc nehrála tedy :-D
@ Relly « čtv 5:23 pm »
@LittleNessa, Tady jde vidět, že jsi těch postav moc nehrála. A když už je řeč o daggerovi, že ti to moc nefunguje.
@ LittleNessa « čtv 5:22 pm »
Dobře i hloupý názor je názor :-D promiň, ale tohle je mimo ... mohla bych říkat to samé o daggerech co jsou vidět na par sekund, než dají ranec dmg s full utokama atp... uplně mimo :))) a nejsem zdaleka jediná komu mentál bere takové pecky do obran.. ty irelevantní .. :D
@ Relly « čtv 5:20 pm »
@LittleNessa,  Co to mění? To, že tobě to dá 30k je absolutně irelevantní věc. Ten heal je prostě primitivní oproti ostatním postavám. Já nechápu, že tento fakt nedokážeš příjmout.
@ LittleNessa « čtv 5:19 pm »
Tomuhle se musím smát :-))) co jsi vyplodil nyní ... Tak zvláštní, že v té válce ostatní chary podle tebe nemají dmg ? :-D Proč dostávám tedy od wara 30k prurazem klidně do 60 war 60 zbraně ? ... bože ... :D
@ Relly « čtv 5:17 pm »
@Fogru,  No dobrý, ale teď zkus tyhle obrany dát na fyzickou postavu - mentál, dagger, aurák, klidně i wp. A aby tam každý hrál jeden char je nesmysl. Netvrdím, že s tím taky nejde zahrát, ale ten průběh a pravděpodobně i výsledek bude dost rozdílný. Je jasné, že s bezrukým healem se ty střední dají hrát pomalu bez věcí. Upřímně když jsem byl minulý týden heala sám, tak mi bylo zle z toho dmg, co to má a zároveň je to ještě dálkové. A to se člověk nemusí ani vyloženě snažit.

Who is chatting