Eventy osobní názor hráče

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Re: Eventy osobní názor hráče

Příspěvek od Skullhlav » sob 13. úno 2021 11:34:47

Neříkám ať není jen to když už je event ať nestojí za prd vše jen osekat. Jak bylo už víše zmíněno jde o zábavu ale mě to moc zábavné nepříjde když sekáš půl den a máš skoro prd a vývoj hry jde taky od zdi kde zdi buď hodně nebo nic nevidím zde žádný střed

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » sob 13. úno 2021 11:46:44

Nerozumím vašim stížnostem.

Mám za sebou zhruba 4 hodiny sekání s partnerkou, za ty 4 hodiny jsme nasbírali něco okolo 230-240 truhel z totemů každý. Z tohoto množství truhel mi padlo zhruba 10 VIP pečetí, což je masakr za 4 ubohý hodinky, nedovedu si představit, kolik pečetí šlo nafarmit loni, i letos se mi to zdá jako supr event.

Co se růží, čokoládiček a všeho možnýho týká, tak za ty 4 hodiny jsme každý získali (včetně dropu z truhel) 60-70 růží/čokolád/bonbonů (povyměňovali jsme si to mezi sebou). Všechny ebenové truhly, které jsme dostali, tak jsme otevírali na 1 postavě a ve finále z toho bylo přes 80 kritiků. Za pouhopouhé 4 hodiny.

Za mě vše v nejlepším pořádku.

Asi bych klasicky dodal, že eventy neslouží k obohacení hráčů, ale k nějakému jejich rozptýlení a ozvláštnění hry.
Já jsem za každý event rád a přesně, jak tu psal GM Fozzy - eventy velmi významně pomáhají menším hráčům přijít si na nějaký počáteční kapitál. Jako začátečník není snadné vydělat těch prvních pár set milionů na buff a výbavu, ale díky těm růžím, které padají NAVÍC ke klasickému dropu, tak je to podle mě suprový.

Někteří hráči se eventů účastní jen, pokud jim z toho něco významnýho kápne. Proto se tady taky tolik brečelo při výročí, že "nevěděli", že se bude získávat výroční převlek. Ve finále tak převlek získali především hráči, kteří se eventů účastní bez vidiny výdělku a právě pro zábavu. A tak je to správně.

Fozzy
Game Moderator
Game Moderator
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Fozzy » sob 13. úno 2021 12:11:37

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 11:21:07 Zajímavá logika tak obyč hráči včetně mě když jdou na draka tak smůla ale GM tam mají volno pořád tak kde je zakopaný pes?
K čemu to prodlužovat o den když celé 3 dny to bude jak již zmíněno s chybovostí eventu tak 1 den to nevytrhne.
A ohledně vaší snahy čím víc jí je tím je to hroší
Není asi vhodné zde úplně rozebírat vytížení dračí sluje, neboť s eventem nemá příliš společného. Pokud máte pocit, že je nutné zkapacitnění, či nějaké vylepšení dračí sluje, tak zkuste sepsat návrh, kde věcně podložíte, že situace je neúnosná - například dodáním několika po sobě jdoucím nepravidelným vstupům, kdy bylo na drakovi obsazeno.
Diskuzi ohledně dračí sluje v tomto tématu považuji za uzavřenou. :lock:

Zmíněné chyby jsou chyby o kterých víme a budou opraveny v reloadu, který jsem zmínil.
K hrochům se vyjadřovat nebudu, to nechám na posouzení jiným, neboť by můj postoj mohl být brán jako neobjektivní. Samozřejmě, že pro drtivou většinu hráčů bude vždy lepší všechno dostat zadarmo.
„Pokud chceš žít život podle vlastních pravidel musíš bejt ochotnej narazit a pohořet.“
Nikki Sixx

[GM]Fozzy
Ekura Team

ImHardy
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od ImHardy » sob 13. úno 2021 12:29:00

Já osobně proti změnách v eventu nic nemám, farmit růži nebo čokoládu jednou za 15-30min na X postavách bylo koneckonců trochu moc. Jediné co mě trochu štve je, že svoje postavy jsem hodil co nejdříve na lv 160 a pak když s tím jdu dělat event, je to trochu složitý :D Ze známosti jsem slyšel, že za celé 3 patra hg se jim neobjevil jediný totem (a to tam byli s lv 130) a já když jsem se vydal se 160 do cido tak za 2h - 27 totemů. Takže jediná možnost je asi ent, kam nemám výbavu a se 160 by mě to tam upřímně ani nebavilo. :?
Ale tohle nebudu házet na tým, level postavy je čistě moje věc a s eventem jako takovým nic špatně není, za mě velké :+: že si ti co už na té hře i tak nemaj co dělat nemůžou nahrabat ještě víc :lol:
HardstyleMan
Zod
MentalHardy
FalassMys
LORDxMlCHAL
Imagination leader :jinno:

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 13. úno 2021 13:34:31

Díky za opravu a odebrání peříček požehy jsou super :) Hned je to otevírání truhel veselejší :)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

TritonX
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 23 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TritonX » sob 13. úno 2021 15:43:03

Za mě event krásný. Na můj lvl se totemy spawnují v HG docela ve velké míře, drop ať už z truhel či růži a čokolád také krásný.

Určitě velké poděkování GM týmu za krásný event. =)

Všem ostatním užijte si ho, dokud máme čas.
TritonXObrázek145BIOHerbařeníKarmaZručnostRybařeníLvl. koně
ObrázekFULLObrázek G2Obrázek G7Obrázek PObrázek 12Unicorn
TritonX - lvl. 145
TritonkaX - lvl. 131
Ekura pro Apple:
:fight:

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 614 poděkování
Dostal poděkování: 674 poděkování

Příspěvek od Mionix » sob 13. úno 2021 18:44:08

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 11:21:07 Zajímavá logika tak obyč hráči včetně mě když jdou na draka tak smůla ale GM tam mají volno pořád tak kde je zakopaný pes?
Toto snad ani nemyslíte vážně ne? To mě z něčeho obviňujete? Ano umím si na GM postavě najít naprosto komplet vše, co ve hře existuje (moba, npc, žílu, stezku, prostě cokoliv) včetně souřadnic, ale jediné na co příkaz používám, je když vy nemůžete najít a ptáte se, zda není chyba a zda tam objekt je. Viz třeba stezka v Entu. Nedovolil bych si nikdy za žádných okolností něco hledat pro svou herní postavu a už vůbec ne pro cechovní kolegy. Vám asi čest a pověst nic neříká, mně ano.

Hezký den
Mio

Skullhlav
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Skullhlav » sob 13. úno 2021 19:16:37

Až vás budu z něčeho obviňovat řeknu to na přímo a zde nevidím nic takového ale chápu každý vidí co chce

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 614 poděkování
Dostal poděkování: 674 poděkování

Příspěvek od Mionix » sob 13. úno 2021 19:23:11

Skullhlav píše: sob 13. úno 2021 19:16:37 Až vás budu z něčeho obviňovat řeknu to na přímo a zde nevidím nic takového ale chápu každý vidí co chce
Tak jsem nelenil a zašel se do slůje nyní podívat. A co nevidím? Ano jako vždy 24h v kuse tam drak není. :up:

Mio

drak_sluj_nyní.JPG

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » sob 13. úno 2021 19:29:25

Mionix píše: sob 13. úno 2021 10:14:17 Já vám k tomu něco napíšu, ale nekamenujte tým, je to jen můj osobní názor "hráče".

Kritiků máme v cechu jak nakakáno. K tomu máme k dispozici kvanta postav naplněných truhlami, ze kterých kritiky padají a jsou pro náš cech k dispozici. Kdo chce, tak kritiky má. Řeči, že tam drak není, jsou jen kecy. Až na výjimky, kdy ho šel někdo ve stejný čas s námi, je tam drak neustále. Ale já to chápu, vám se prostě nechce solo tahat x postav, mlátit sloupy a pak zabíjet draka, ze kterého jsou jen 3 truhly na kritiky, jinak vše ostatní je pro vás odpad.

Vy jste prostě byli navyklí, že založíte 50 nových postav, zabijete jednoho psa v nějakém časovém rozmezí a padne vám odměna, ze které je kritik. A vy jste se tímto způsobem nabalíkovli na celý rok. Chápu GA, že tudy cesta opravdu nevede. Opravdu to byla zasloužená odměna?

Hráč
Tak ja vam napisem nieco od srdca o tej sluji,z pricnipu uz sa radsej nevyjadrujem ale len v kratkosti, povodne som chcel napisat ostrejsiu verziu.Sluj sme boli tri krat za posledne 2 tyzdne. Prvy raz sa zdalo vsetko v pohode az kym som nedosiel k prvemu mostu kde som sa bugol pod most takze super mesto dul a slapat odznova ale nakoniec sme to dosli, s odstupom casu to bol asi zazrak. Druha sluj: presli sme to na koniec vsetky kluce v inventari a bum ani to nehodilo tabulku s heslom. Krasa dalsi bug, vsak uz sme z ekury zvyknuti cakame pol hodinu kym vyprsia kluce ale kde na vstup mozme zabudnut, tak dame tomu este jednu sancu. Zase sme brali kazdy po 3 postavy, isli na ch2 prebehli dropli kluce, dosli ku kamenu ale vstupit nie naco dalsi bug vsak sme si tam isli len tak prebehnut bludisko. Takze hodina a pol v **** a vysledok ziadny. Gratulujem dalsia zabugovana mapa, chodit draka je zabava :up:

Děkuji, předal jsem GA.

Mio

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix