![]() |
Georgiew | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
GreatestEvil |
88k+ |
Full |
P |
P |
P |
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
![]() | LuckySoul | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Jinno | 145 | 15 | 23/60 |
Což o to, aspoň máš trošku šanci to trefit, jak se točíš do kola, ale nejlepší je přijít k někomu a dát průraz na druhou stranu, i když vidíš, že máš zaměřeného toho před tebou. Teď si nejsem jistý, kterým směrem to chodí, jestli "nickem" hráče (tedy nahoře vidíš nick) nebo tím směrem, kde je červené kolečkoqSTRoNgMANp píše: ↑ned 28. bře 2021 21:12:38 Jojo, za auraka se roztočím jak beyblade úplně nadruhou stranu než mám nakliknuto.mám jmeno i kolečko a stejnak se točím jiným směrem
![]()
Přesně, taky se mi zdá, že je to novodobá chybička, protože předtím se mi to nikdy nestávalo. Možná tedy zkusím napsat ticket a tým to zkusí nějak vyřešit, pravděpodobně se jedná jen o nějakou minichybuharba píše: ↑pon 29. bře 2021 18:15:29 PVP sice nehraju, ale toto se mi stává docela často při buffování, kdy si pravým tlačítkem nakliknu postavu (nahoře uprostřed se zobrazí lišta s tlačítky šeptat, obchodovat atd.) a potom stejně buffnu buffku a ne hlavní postavu.
Mohu jen poznamenat, že jsem se k hraní vrátil po několika letech a když jsem hrával x let zpátky, tak jsem takový problém neměl. Je to tedy pravděpodobně chyba hry, která vznikla nějakým nedopatřením, protože ani na offiku takový problém, AFAIK není.
Mně se to stává tak 4-6 let, tak to asi moc novodobé nebudeMichaelScott píše: ↑pon 29. bře 2021 23:11:44Přesně, taky se mi zdá, že je to novodobá chybička, protože předtím se mi to nikdy nestávalo. Možná tedy zkusím napsat ticket a tým to zkusí nějak vyřešit, pravděpodobně se jedná jen o nějakou minichybuharba píše: ↑pon 29. bře 2021 18:15:29 PVP sice nehraju, ale toto se mi stává docela často při buffování, kdy si pravým tlačítkem nakliknu postavu (nahoře uprostřed se zobrazí lišta s tlačítky šeptat, obchodovat atd.) a potom stejně buffnu buffku a ne hlavní postavu.
Mohu jen poznamenat, že jsem se k hraní vrátil po několika letech a když jsem hrával x let zpátky, tak jsem takový problém neměl. Je to tedy pravděpodobně chyba hry, která vznikla nějakým nedopatřením, protože ani na offiku takový problém, AFAIK není.![]()
![]()