Množstvo dropu (bordelu) je jeden z dôvodov prečo odmietam dropovať vo swampe/metinlande. Môj dôvod je taký, že ma po 2-3 hodinách neustáleho čumenia na monitor pri snahe nájsť "niečo užitočné" bolia oči. Keri, Ent, HG a Cido sú v tomto úplne iné a pre mňa osobne oveľa "pohodlnejšie" na hranie práve z tohto dôvodu.
Argument "Ekonomika pôjde hore/dole/ dookola" je v tomto prípade absurdný. Vždy sa dá "šanca na padnutie predmetu" nastaviť. Verím v to, že by sa dal dosiahnuť aj nezmenený zárobok (napr. vo Swampe) bez toho, aby si tam človek odpálil zrak. Čudujem sa, že v Ente/Keri/HG/Cidke to upraviť šlo, ale na malé lvl (začínajúcich) ten kôš s bordelom vysypeme a úprava sa odmieta, lebo sa "ZNIČÍ EKONOMIKA".
Farba lootu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 221 poděkování
- Dostal poděkování: 38 poděkování
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Re: Farba lootu
Keby niečo takého prešlo tak by som to hodil formou nejakého prémia za SD, yangy ktoré by hráči touto zmenou zarobili naviac by museli investovať do daného prémia, prípadne do SD aby si prémium mohli kúpiť a dané výhody využívať. Nech aj majiteľ z toho niečo má. Myslím že administrátori už si +/- vedia prepočítať koľko by také prémium malo stáť na deň aby to bolo vybalancovane.
Podpis smazán administrátorem fóra pro porušení pravidel.
-
- Lv.3
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Starší hráči majú aspoň na výber, no začiatočník ani moc nie. Bud bude čumiet do toho bordelu x hodín denne alebo si inak nezarobí.
- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 613 poděkování
- Dostal poděkování: 674 poděkování
Oh bože, ono to nechce chodit na meteory 60 s droperem 42 a k tomu ještě připlášťovávat a tak podobně. Chodím i na prccích dropovat do přitažlivky a padá mi z jednoho meterou max 15 věcí, které během 5 vteřin proberu. A vyděláno mám více, než vy tady skučící dohromady. A to ani neentím, ani nemnožím ve swampu ani nedropuji v Cidonii.

Nutí vás někdo to tolik množit ve swampu nebo dropovat s co největším rozdílem levelů v přitažlivce?

Mio
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Určitě by se tohle mělo nějakým způsobem redukovat. Hraji Ekuru od zpuštění serveru. Nikdy jsem si na tuhle věc nestěžoval. Všichni si ale musíme uvědomit, že zdraví máme jenom jedno. Kdo tvrdí, že ho nikdy nebolely oči nebo hlava z toho dívání se do dropu, tak lže a nebo je tak mladý, že tyhle problémy ještě nemá. Zde by tým neměl přemýšlet nad tím, jak moc to hráčům pomůže nebo ne, ale nad tím, jak moc by změna zdravotně prospěla hráčům Ekury.
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Toto si myslím že je viac náročná téma než sa zdá.
Ja osobne vidím
aj
v odlíšení farby lootu.
Otázne je, či by vážne malo odlíšene lootu za následok nejakú zmenu ekonomickej situácie.
Predsa len ak sa ide dropovať napr. na tie meteory s nižším lvlom a napadá kopa bordelu je pravda, že sa občas môže niečo stať, že sa zabudne, ale je toho vážne až také množstvo aby to pohlo s cenami? predsa len, pochybujem že sa napr. mapy prehliadajú na dennom poriadku, pretože každý droper si dáva sakra pozor, či tam vidí alebo nevidí 270kk drahú položku.
Zároveň visí aj vo vzduchu to, či by boli následne ochotní droperi zbierať vo veľkom aj byliny, knihy a rôzne iné dropy, ktoré možno po 1 nemajú takú hodnotu, ale až keď ich je viac.
Na jednu stranu má Mio pravdu, že ak chceme regulovať množstvo bordelu, stačí dvihnúť lvl, problém ale je napr. vo swampe na orkoch. ak tam totiž idem s lvl100 tak mám šancu dropovať aj rôzne knihy, jezdecké lístky a pod. ktoré už s rozdielom 1lvl (tzn. 101) nepadajú. Tým pádom nemám šancu regulovať drop tak, aby som si nezhovadil to čo mi tam padá a čo aj zbieram.
Nehovoriac o tom ako už bolo povedané, po 2 hodinovom preberaní sa bordelu vo swampe či na meteoroch v príťažlivke, to občas smrdí telefonátom s očným lekárom a dohodnutie si očného vyšetrenia.
Ťažko povedať, stálo by za uváženie spočítať si + a - a na základe toho vedieť povedať či to stojí za to alebo nie.
Ale používať argumenty tipu "keď to nebolo doteraz netreba to" "my sme to nemali, tak to nebudú mať ani ďalší" je veľmi zlé a pokrytecké..
Existuje kopa vecí, ktoré boli a na ktorých si xy ľudí nahrabalo neskutočné kvantá yangov (napr. tréningové stĺpy, a to ani nebudem hovoriť o rôznych bugoch,) a následne boli zrušené či opravené. ale yangy (vo väčšine prípadov) zostali. V tomto prípade (i keď absúrdny ale na demonštráciu perfektný) sa asi nepoužije argument "keď to mali oni, mali by to mať aj iní"..
Ja osobne vidím

Otázne je, či by vážne malo odlíšene lootu za následok nejakú zmenu ekonomickej situácie.
Predsa len ak sa ide dropovať napr. na tie meteory s nižším lvlom a napadá kopa bordelu je pravda, že sa občas môže niečo stať, že sa zabudne, ale je toho vážne až také množstvo aby to pohlo s cenami? predsa len, pochybujem že sa napr. mapy prehliadajú na dennom poriadku, pretože každý droper si dáva sakra pozor, či tam vidí alebo nevidí 270kk drahú položku.
Zároveň visí aj vo vzduchu to, či by boli následne ochotní droperi zbierať vo veľkom aj byliny, knihy a rôzne iné dropy, ktoré možno po 1 nemajú takú hodnotu, ale až keď ich je viac.
Na jednu stranu má Mio pravdu, že ak chceme regulovať množstvo bordelu, stačí dvihnúť lvl, problém ale je napr. vo swampe na orkoch. ak tam totiž idem s lvl100 tak mám šancu dropovať aj rôzne knihy, jezdecké lístky a pod. ktoré už s rozdielom 1lvl (tzn. 101) nepadajú. Tým pádom nemám šancu regulovať drop tak, aby som si nezhovadil to čo mi tam padá a čo aj zbieram.
Nehovoriac o tom ako už bolo povedané, po 2 hodinovom preberaní sa bordelu vo swampe či na meteoroch v príťažlivke, to občas smrdí telefonátom s očným lekárom a dohodnutie si očného vyšetrenia.
Ťažko povedať, stálo by za uváženie spočítať si + a - a na základe toho vedieť povedať či to stojí za to alebo nie.
Ale používať argumenty tipu "keď to nebolo doteraz netreba to" "my sme to nemali, tak to nebudú mať ani ďalší" je veľmi zlé a pokrytecké..
Existuje kopa vecí, ktoré boli a na ktorých si xy ľudí nahrabalo neskutočné kvantá yangov (napr. tréningové stĺpy, a to ani nebudem hovoriť o rôznych bugoch,) a následne boli zrušené či opravené. ale yangy (vo väčšine prípadov) zostali. V tomto prípade (i keď absúrdny ale na demonštráciu perfektný) sa asi nepoužije argument "keď to mali oni, mali by to mať aj iní"..
ende
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »

@
Narsi « stř 4:09 pm »