Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
RooTSmaN
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. led 2015 15:37:26

Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od RooTSmaN » ned 29. led 2023 13:56:31

Dobrý den, ahoj,
po opravdu dlouhé době jsem se vrátil na platformu Ekura a "rozjíždím" herní účet. Bez jakýchkoliv okolků, síla nostalgie s herními "úspěchy" mě okamžitě uhranula a já mám návrh, jak si hru zpříjemnit.
Nevím jak moc to je možné z hlediska programování v metinu, protože co já vím, tak je složen z několika programovacích jazyků. Nicméně jsem koukal, že věci s bonusem jsou na zemi viditelně odděleny od tzv. common věcí.
Můj nápad spočívá v tom, že když někdo disponuje droperem na malém levelu, jednoduchý příklad je 35lvl na meteorech 55, nebo 110lv na bažinách, tak drop na zemi je horko těžko k rozeznání a cenné věci se v něm hledají dost obtížně. Přiznám se, že nevím jak funguje hra na widescreenu, ale pečlivému průzkumu bordelu na zemi se stejně hráč nevyhne. Co takhle nastavit cenné věci, v podobě páčidel, map pokladu, kamenů od +5, pergamenů požehnání, kuliček proměny a dalších cenných věcí, pro které jsou jednoduše dropeři vytvořeni, v jiných/specifických barvách, aby obeznámení dropu bylo co nejrychlejší.

Pokud toto téma už bylo někdy otevřené a vyřešené, tak se předem omlouvám.
Budu rád za konstruktivní názory ostatních.

Hezký den Všem,

-RooTSmaN

Uživatelský avatar
schvarz
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 650
Registrován: pon 09. srp 2010 17:03:41
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 383 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od schvarz » ned 29. led 2023 15:13:50

Ahoj,

moderační poznámka: svůj návrh jsi poslal do sekce Diskuze o hře a ne do Návrhů. Kdybys jej poslal do návrhů, tak by tvůj příspěvek možná ani nebyl přijat, ale byl by pravděpodobně odmítnut, poněvadž se zde opakuje už po několikáté, nikdy to nedopadlo dobře. V Diskusi příspěvky schvalovány nejsou, pojmu tedy tvůj příspěvek jako podnět k diskusi.

Ono v ideální situaci by nemělo těch věcí vůbec tolik padat, ale mělo by to být poměrně dost limitované. Problém je takový, že tahle hromada těžko rozklíčovávatelného bordelu na zemi je jedna z několika věcí, která limituje výdělek ve swampu a do jisté míry nutí hráče v tom swampu něco "aktivně" dělat krom afkování.

Kdyby byl ten loot takto snadno vysbíratelný, tak se mnohým lidem otevírá možnost rozjet swamp na 2 frontách namísto 1 a tím si reálně zvýšit výdělek třeba o 50% (75% efektivita na obou frontách) nebo klidně i více.

Všeobecně je ekonomická situace na Ekuře v tak špatném stavu, že je na ní třeba myslet víc, než "jestli to jde naprogramovat". Konkrétně zrovna jakákoliv změna, která by ovlivnila swamp, je nežádoucí.
+ Pozitivní změny by zvýšily potenciální výdělky, což je nežádoucí, protože už tak swamp vydělává mnohem víc, než by taková činnost vydělávat měla. Konkrétně není problém v tom celkovém výdělku, ale fakt, že nadpoloviční většina toho výdělku je v čistých yang a ne v předmětech, které je třeba prodat ostatním hráčům.
- Negativní změny by vytočily tu hromadu hráčů, kteří do swampu chodí (a nemíní v té hře pokračovat na vyšší úroveň), což admini logicky udělat nechtějí. Konkrétně už jsme v minulosti slyšeli, že na Swamp se prostě šahat nebude, ale to je pár let zpět.

Bohužel já sám nevím, jak by se to mělo řešit, protože jakákoliv změna s sebou nese tak zásadní problémy, že nelze odhadnout její reálné dopady. Hlavně v tomto stavu ten swamp je prakticky od začátku hry, akorát první cca 3 roky tam podstatnější část výdělku tvořily i předměty z metinů a tak, dneska už to je poměrně dost smutný.

RooTSmaN
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. led 2015 15:37:26

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od RooTSmaN » stř 01. úno 2023 18:07:42

Rád bych Vám poskytl můj pohled na to, jak na mě působí aktuální hraní prakticky od nuly. Jestli je to věc k zamyšlení se nad celou věcí nechám na každém čitateli. Týden zpět jsem si založil auráka s buffkou, klasicky první výdělky polobosové, taková ta klasická rutinní cesta. Za nedlouho se povedlo WH a zuření a aura na P, s buffem už mohu užívat přitažlivku celkem hezky. Teď nevím jak to správně formulovat, ale nemohl jsem si nevšimnout, když jsem založil stánek s rukavičkami a expáky za 650k a za 3 hodiny nikdo nekoupil jediný kus. Jasně, sem tam padne nějaká mapa, tu si za 220kk někdo koupí vždycky, ale nevím jak profi dropeři, já získám tak možná jednu za 2 hodiny a někdy ani to ne. Za 2 hodiny nadropuji věci, když budu optimista a budu předpokládat, že co 2 hodiny to mapa, téměř za 260kk. Když pominu fakt, že před rokem bylo všechno levnější a mapy se prodávaly stejně, tak to člověka moc nemotivuje. Ve skutečnosti se prodává to, co potřebují lidi co mají zručku P a zbytek je jen omáčka pro rozjetí postav, kterých je většina už 100+. Fakt nechci nic zadarmo, vždycky když jsem hrál, tak jsem hrál pro zábavu, stejně jako teď, ale na tom low levelu se cítím, že jsem dost mimo dění a to by být nemělo. Ty ceny za všechno, hráče jednoduše odradí, když člověk není v modré říši, v přitažlivce si jednoduše nezadropuje. Tím, že to přestanu hrát určitě nikoho nezklamu, jenomže já nechci, chtěl bych mít z hraní zase super spoluhráčský pocit.

Kdysi tu byla Sinfortie, nevím proč jsem ji začal hrát, ikdyž jsem měl na sindicatu rozjetou postavu celkem slušně, ale bavilo mě to o dost víc, bylo tam totiž spousta nových lidí a každý měl prostě stejný PRD jako ten, kdo začal hrát o týden déle, koho to bavilo dál a hrál, ten mohl přestoupit na sindicate a tam zjistil, že vůbec není pozadu. A to bylo tenkrát, když byl sindicate plný hráčů.
Zkrátka věřím tomu, že dneska plno hráčů odradí už jen to, když běží od spawnu do města a potká samé přelevlené hráče, kterým nebude nikdy dýchat ani na koňský kopyto, když se k tomu připojí i ceny za základní věci na dropera bez talismanů, tak to opravdu není moc newbie friendly.
Když se ví, že ekonomika je přeboostovaná jednoduše, co vytvořit další právě na dalším serveru? Udělat tomu nějaké promo, aby se to dostalo do podvědomí a věřím že lidi začnou znovu hrát, třeba i noví hráči, ale věřím že tohle je tady věčně řešené téma, čerpám ze zkušeností, například NitemX, ten začne ikdyž je dopředu jasné, že za 3 měsíce už žádný nebude. Tady to může být podobné, jenom s tím, že kdyby to nevyšlo, tak se servery zase spojí a hráči si postavy převedou.
Aby někdo neřekl že se mi to kecá a že nejsou třeba lidi, tak nabízím případnou pomoc a svůj čas. Příjde mi to jako dost škoda, protože ekura je jediná platforma, která tak nějak funguje a je hraná.
Klasicky se předem omluvím, forum jsem nečetl, nevím že to už je vyřešený a locknutý, nevím nic.

Uživatelský avatar
Mionix
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 625
Registrován: ned 23. pro 2018 19:43:54
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 682 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od Mionix » stř 01. úno 2023 18:30:05

Dobrý den,
1.) Chodím do Přitažlivky pměrně často. Krom možná meteorů 55 nebo 60, je jinak vždy jinde volno.
2.) Nepotřebuji to, ale sbírám to, protože se to prodává a baví mě hra, nikoliv kvůli výdělku, ale jen pro ten pocit dropu, prodeje. Sbírám: Runy, zlaté pruty, yangy do inventáře zadarmo, vedení, těžbu, zesilka, uhranuté, rybaření, duše, atd. Mapa je bonus. Vše se za nějakou cenu dá rychle prodat. Pokud jsem v přitažlivce hodinu, dvě za den, tak vydělám několik set milionů.
3.) Velká chyba, asi důsledek ofiku, zakládat na začátku jako hlavního výdělečného dropera z koně wara. Na toto dropování je nejlepší kombinace WP Sura + Buf s co největším požehnáním a kritikem. WP sura saje ZB čepelí a díky tomu ustojí to, co ostatní postavy nikoliv. A nemusí mít ve věcech další sání ZB. To co vy neustojíte s warem, to WP sura naprosto luxusně. A to na těch droperech nemám téměř ani talíky. Proto může jít sekat klidně i meteroy 90 na levelu 61.
4.) Buf je základ co největší. Protože následně s bufem 100% i se svým druhým dropikem warkou 35 dokáži postupně zničit i meteor 95, jen musím pobíjet lukostřelce a ty, co střílí jako lukostřelci.
5.) Neříkám, že je to lehké, ale jde to, jen se prostě musí vědět, jak na to. Je tu sekce videa a tam Asmodel udělal nádherné návody a za to mu velké díky a obdiv, od začátku až po těžké mapy.

viewtopic.php?t=123870&start=60#p1296292

Krásný den
Mionix

RooTSmaN
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. led 2015 15:37:26

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od RooTSmaN » stř 01. úno 2023 19:09:35

Mionix,
svatá pravda, nejsem žádný nový hráč hraju přerušovaně od roku 2012, ještě když byl BATISTA první v žebříčku. Absolvoval jsem tolik startů postav, že jsem v tom fakt profík a vím co a jak. Myslím si dokonce, že jsme spolu i volali na skypu, to je ale hodně let dozadu, nicméně mi nick příjde dost povědomý. Ta hlavní problematika asi netkví uplně v tom, že by nebylo kde ty věci udat, to věřím, že kdybych založil stánek, tak přes noc se většina věcí takhle podceněných prodá, ne-li všechny. Ale jde spíš o ten pocit té rivality podobných levelů. Přece jen má člověk jiný pocit když se tříská v přitažlivce se stejně bídně vybaveným hráčem než když si tam droper přitáhne svojí hlavní. Samozřejmě je to výsada, která by se měla zdravě využívat, ale ale.. :-) Koukal jsem teď na nějaké starší topicy a dostkrát se to řešilo, věřím že by nový start nějakého dalšího serveru nebyl ztrátou, děti co jsme byli tenkrát a hráli free to play si za nějaký balíček do začátku rádi připlatí, přeci jen tu už bude docela dospělejší skupina lidí než tomu bylo před 10ti lety.

Uživatelský avatar
Mionix
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 625
Registrován: ned 23. pro 2018 19:43:54
Dal poděkování: 600 poděkování
Dostal poděkování: 682 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od Mionix » stř 01. úno 2023 19:46:18

RooTSmaN píše: stř 01. úno 2023 19:09:35 Mionix,
svatá pravda, nejsem žádný nový hráč hraju přerušovaně od roku 2012, ještě když byl BATISTA první v žebříčku. Absolvoval jsem tolik startů postav, že jsem v tom fakt profík a vím co a jak. Myslím si dokonce, že jsme spolu i volali na skypu, to je ale hodně let dozadu, nicméně mi nick příjde dost povědomý. Ta hlavní problematika asi netkví uplně v tom, že by nebylo kde ty věci udat, to věřím, že kdybych založil stánek, tak přes noc se většina věcí takhle podceněných prodá, ne-li všechny. Ale jde spíš o ten pocit té rivality podobných levelů. Přece jen má člověk jiný pocit když se tříská v přitažlivce se stejně bídně vybaveným hráčem než když si tam droper přitáhne svojí hlavní. Samozřejmě je to výsada, která by se měla zdravě využívat, ale ale.. :-) Koukal jsem teď na nějaké starší topicy a dostkrát se to řešilo, věřím že by nový start nějakého dalšího serveru nebyl ztrátou, děti co jsme byli tenkrát a hráli free to play si za nějaký balíček do začátku rádi připlatí, přeci jen tu už bude docela dospělejší skupina lidí než tomu bylo před 10ti lety.
Druhý server tu byl. Dopadl jak dopadl. Celkově to byly náklady navíc, práce navíc a ve finále po nějakém čase tam nehrál skoro nikdo a proto se sloučil.

Mionix

MichaelScott
Lv.13
Lv.13
Příspěvky: 93
Registrován: stř 06. kvě 2020 18:02:47
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 69 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od MichaelScott » čtv 02. úno 2023 11:54:25

Mionix píše: stř 01. úno 2023 19:46:18
RooTSmaN píše: stř 01. úno 2023 19:09:35 Mionix,
svatá pravda, nejsem žádný nový hráč hraju přerušovaně od roku 2012, ještě když byl BATISTA první v žebříčku. Absolvoval jsem tolik startů postav, že jsem v tom fakt profík a vím co a jak. Myslím si dokonce, že jsme spolu i volali na skypu, to je ale hodně let dozadu, nicméně mi nick příjde dost povědomý. Ta hlavní problematika asi netkví uplně v tom, že by nebylo kde ty věci udat, to věřím, že kdybych založil stánek, tak přes noc se většina věcí takhle podceněných prodá, ne-li všechny. Ale jde spíš o ten pocit té rivality podobných levelů. Přece jen má člověk jiný pocit když se tříská v přitažlivce se stejně bídně vybaveným hráčem než když si tam droper přitáhne svojí hlavní. Samozřejmě je to výsada, která by se měla zdravě využívat, ale ale.. :-) Koukal jsem teď na nějaké starší topicy a dostkrát se to řešilo, věřím že by nový start nějakého dalšího serveru nebyl ztrátou, děti co jsme byli tenkrát a hráli free to play si za nějaký balíček do začátku rádi připlatí, přeci jen tu už bude docela dospělejší skupina lidí než tomu bylo před 10ti lety.
Druhý server tu byl. Dopadl jak dopadl. Celkově to byly náklady navíc, práce navíc a ve finále po nějakém čase tam nehrál skoro nikdo a proto se sloučil.

Mionix
Já jsem na Sinfortii hrál též a pamatuju si, jak to tam bylo.. ale v té době si myslím, že Sindicate (hlavní server), nebyl vůbec tak daleko jako je teď a tím spíš si myslím, že by dost hráčů uvítalo nový "old school" server, kde by měli všichni stejnou startovní čáru... samozřejmě by to chtělo nějaké super promo, což taky není zadarmo. Dál souhlasím s tím, že vás, jako tým, to muselo stát dost práce a času navíc... ale zas si říct: "jednou jsme to zkusili, nevyšlo to, tak už to nikdy nezkusíme", to mi zas nepřijde úplně správný přístup. Podle mě by to mohlo přilákat dost nových hráčů. Ale samozřejmě se spokojím i se stávajícím serverem :fight: Začal jsem zhruba před 2-3 lety úplně od nuly a šlo to i na tak rozjetém serveru celkem dobře, ovšem musím říct, že v té době tu bylo víc aktivních hráčů a věci měly nějakou cenu, tudíž šlo krásně obchodovat, teď mají cenu skoro jen topky, zvlášť co se týče talíků... což může být dobré z hlediska nákupu nováčků, ale z hlediska prodeje už to takový hit není :D Ale to jsem trošku odbočil od filtru dropnutých věcí, pardon :whistle: :fight:
MichaelScott :pm: :jinno:

maesterkuterr
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 10
Registrován: úte 10. srp 2010 21:13:46
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od maesterkuterr » čtv 02. úno 2023 12:17:58

Nemyslím si že, filtr je ta správná cesta, za mě to je sice příjemné usnadnění ale na druhou stránku i probírání se tím dropem je aktivita, stačí to probrat poctivě, to že, tam něco necháš a ani o tom nevíš je jen problém hráčů, stejně většinou sbíráš s buffem, a co jiného krom toho sbírání dropu by jsi chtěl dělat? pokud má někdo problém se sbíráním dropu, tak si stačí dělat menší hromádky

Serveru jako takový by nějaké aktivní promo potřeboval, nicméně nemyslím si že, nový server je cesta, ono to reálně přiláká spousty nových hráčů ale dopadne to vždy stejně, do roka tam bude ještě méně než je teď na aktuálním serveru, tím neříkám že, základna hráčů je malá, přesto je tam prostor pro zlepšení

Souhlasím s tím že, začátek na serveru je frustrující ale zároveň bych řekl jedna z nejzábavnějších věcí, existuje opravdu mnoho návodů na to jak, kde, efektivně vydělat, ti hráči o který se tu otíráte že, již mají vše top a dohnat je pro vás skoro nadlidský úkol, tu hrají několik let, to oni museli dělat zručnost, biology, zahrádku aby byli tam kde jsou, oni neměli možnost jít a koupit si full výbavy na drop, oni museli být ti co ty výbavy vytvořili a ještě mnohdy za větší částky než se prodávají, a přesto všechno za rok a neřekl bych že, nějak aktivního hraní budeš mít většinu výbav do map a témeř načtenou celou postavu, né-li úplně když budeš poctivý

RooTSmaN
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 7
Registrován: ned 11. led 2015 15:37:26

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od RooTSmaN » čtv 02. úno 2023 12:52:11

Takhle, já se nedohaduji, že není možný udělat progres, je jasný, že když tu hru bude člověk prostě hrát, tak půjde nahoru a za rok nebo dva bude mít equip na většinu map. Já řeším tu skutečnost, že na sindicatu jsou bohužel karty už rozdaný, už nebudou vznikat cechy, už se nebude formovat komunita, ta už založená je a tak to je a bude dokud se to bude finančně vyplácet. Prostě většina hráčů včetně mě jde hrát do modré, protože ve žluté a červené téměř nikdo není, tak to prostě je. Lidi co začínají hrát už nenajdou spoluhráče a nebudou s nima ve skupině expit a ani zakládat cechy, protože by byli maximálně dva. Já nevím, je to prostě jednoduchý. Věřím, že se tady najdou hráči divokých kmenů, shakes and fidget a podobných MMO strategických her, můžete si všimnout že tam se neustále tvoří nové světy a ten důvod je stejný jako je tady. Jednak je to pro ně finanční zisk, protože začínající hráči tu hru hned nasypou aby byli na topce, po měsíci provozu se postup ustálí a jak jsem psal předtím, karty jsou už rozdaný a je předem jasný jak se bude hra ubírat. Tak jako tady.

maesterkuterr
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 10
Registrován: úte 10. srp 2010 21:13:46
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Zjednodušení/Filtr dropnutých věcí

Příspěvek od maesterkuterr » čtv 02. úno 2023 15:17:54

To že, server je již zaběhnutý je normální, projekt Ekura je seriozní, dle mnoha vyjádření se dá odtušit že, se nemá v plánu dát na dráhu cash-grab serverů, stejně tak jako je oficiální server Metin2 nikdy nesmazal server, naopak je postupně taky sloučil a to se dá říct o jakékoli jiné mmo hře
(Pokud ti jde že, nový začátek=více lidí, zkus jiné hry které tak fungují jako je například PoE, Diablo a další)

Když někdo začíná hrát tak si nemyslím že, nemá šanci najít spoluhráče, dnes a denně potkávám nové hráče kteří začínají, máš dvě možnosti buď založíš sám cech a budeš shánět lidi kteří se k tobě přidají a nebo se sám k nějakému přidáš a ukážeš své kvality(opravdu nebude problém najít aktivní komunitu lidí kteří ti dají šanci) a co se týká společného expení, to už nikde moc nefunguje, stejně v "mid-game" a dál budeš 99% času solo, do Swampu chodíš sám, do Keri taky

Odpovědět

  • You do not have permission to post in chat.
@ Relly « čtv 6:49 pm »
@Makarov,  Nepoznáš
@ Makarov « čtv 3:04 pm »
Postavu na pvp - bmko 6gen nebo 160 bez gen ? :-) jak moc je to znat?
@ Lejno « čtv 2:48 pm »
Nesmrteľnosť by sme teoreticky mali, ešte to BMko aby sa to dalo hrať jak ľudia
@ Lacius « sob 3:56 pm »
První 3 z každé říše, dnes, obdrží ještě nějakou odměnu do IS
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
<3
@ Suko201 « pát 8:12 pm »
Konečně steepka, na to jsme čekali 💙
@ Mionix « pát 1:46 pm »
@CrazyBull,  Již se to někomu stalo. Potřeba udělat ticket se všemi potřebnými informacemi. S tímto opravdu nikdo nepočítal.
@ TomasFoxx « pát 10:13 am »
@CrazyBull,  tušim že to u nich píše trvanlivost 30 dni?
@ CrazyBull « čtv 8:57 pm »
Zdar všem , chci se zeptat zda se někomu vypařili ingredience dračího elixíru nebo se to stalo jen mě. Díky
@ HeXaPrO « čtv 6:54 pm »
Je tu grindelwald ?
@ Pajik « čtv 11:11 am »
@KerkyzAfterky,  Na vánoce a na výročí, ale to, zda a kdy to bude, to je už na GP. Můj předpoklad je, že to bude, ale to je tak vše, co se řekne. Zatím, co si vzpomínám, to je tak každý rok, ale může se i stát, že nebude holt
@ TomasFoxx « čtv 10:47 am »
@ KerkyzAfterky « čtv 10:29 am »
Takashiro píše:
Mionix píše: @Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
tak to žiadne investicie do vianoc? 🥲
myslím, že byly i na výročí ekury jak je v červnu. Ale nevím, jestli každy rok
@ KerkyzAfterky « čtv 10:28 am »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  máte rukavice? To pomáhá. Sám jsem viděl sekat meteor mrazu v zaniklé jiného hráče. Měl prut 10kk 5kk kraslici, požehy, perg válečníka průniky.
tak fakt to je rukavicema, já myslel, že na tyhle eventové věci to nemá vliv :D :D tak díky a pardon :D
@ Takashiro « čtv 10:15 am »
Mionix píše: @Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
tak to žiadne investicie do vianoc? 🥲
@ Mionix « čtv 10:05 am »
@Takashiro,  Ten bývá jen o Vánocích.
@ Mionix « čtv 10:05 am »
@KerkyzAfterky,  máte rukavice? To pomáhá. Sám jsem viděl sekat meteor mrazu v zaniklé jiného hráče. Měl prut 10kk 5kk kraslici, požehy, perg válečníka průniky.
@ KerkyzAfterky « čtv 9:44 am »
Z mrazíka sem teď dostal prut 5kk a 2 požehy, to je bizár. Chci vidět, kdo vám to bude hrát příští rok :_D
@ Takashiro « čtv 8:57 am »
Kedy bude nejaky ten bonus na SDčka?
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Dnešní údržba je posunuta na 11h.
@ Mionix « úte 8:58 am »
@Relly,  Mohu s vámi souhlasit, i support je důležitý, ale nic s tím nezmohu.
@ Relly « pon 6:14 pm »
@Mionix,  Co se týče hodin práce jednotlivých gm na eventech, to hráč posoudit nemůže. Muže a nemusí to tak být. Nicméně je ve hře tolik GM a nepřijde mi Ok, ze se na tickety čeká pomalu čtvrt roku. Beru, že se třeba podílí částečně na hře, co se eventu tyče. Osobně si myslim, že to tam delaji jen někteří a zbytek se veze, ale nevadí, to hráč nevidí jak ten ticket systém. Ale ona ta podpora (support) by měla též fungovat, je to jakási součást te práce a to mi přijde, že to tu nefunguje vůbec.
@ Mionix « pon 6:06 pm »
@Relly,  Já vám to neberu, takový pohled z hráčské strany může být, může se tak zdát. Ale věřte, že za tou hrou jsou obrovské hodiny práce. Třeba ty eventy se nevymyslí samy. Jsou v tom desítky a desítky hodin jednotlivých GM.
@ Relly « pon 5:42 pm »
@Mionix,  Mě třeba zaráží, že se tomu divíš. Též jsem na blbou chybu hry čekal 14 dní (a to se vyřešilo jen díky tomu, že jsem ti psal zde). Tady když gage čeká na ticket 2 měsíce, tak to asi o něčem vypovídá, ne ? A kupodivu to pak lidi tahají i sem, když vedení absolutně nezajímá, že jejich gm tým (podřízení) jen berou SD za jedno velké nic. Ale uznávám a respektuji, že aspoň ty se snažíš pomoci hráčům mimo forko, když už tady se na hráče kašle.
@ hg003 « ned 10:31 pm »
..
@ gagefranjo « ned 7:32 pm »
Mionix píše: @gagefranjo,  mohu vám napsat, aby jste vydržel do pondělí. Bude porada. Třeba se to louskne tam. ;-)
diky
@ gagefranjo « ned 7:06 pm »
Také stěžování na ticketu určitě nebudu praktikovat 😂
@ Mionix « ned 7:06 pm »
@gagefranjo,  mohu vám napsat, aby jste vydržel do pondělí. Bude porada. Třeba se to louskne tam. ;-)
@ gagefranjo « ned 7:06 pm »
Mne je Jasne, ze schválení návrhu závisí na par lidech z týmu. Kteří třeba ani nechodi války a když už, tak určitě ne za postavy, kterých se to tahle změna dotýká
@ gagefranjo « ned 7:05 pm »
Já vždy měl myšlenku, ze když se po par měsících připomenu na ticketu, tak se to bere za spam a hrozí za to tb. Je mozne ze se mýlím, ale takhle to beru
@ Mionix « ned 6:49 pm »
@gagefranjo,  A co po mně chceš? Narovinu. A tušíš vůbec, že na schválení či zamítnutí návrhu vůbec nezáleží. Protože ve finále, co se implementuje do hry není na tobě, na nás, ale pouze na majiteli? A jestli ti někdo dlouho řeší ticket, tak si prosím stěžuj tam, forum od toho není. :-)
@ gagefranjo « ned 6:40 pm »
Jinak Prave nevim, kde bych tento navrh podsunul. Ještě me napadl ticket, ale tam nic o návrzích nebylo 🤷🏼‍♂️
@ gagefranjo « ned 6:38 pm »
Tak čekal jsem, ze navrh zde na fóru bude rychlejší jak vaše klasické porady o tom co má prijit do hry
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@gagefranjo,  Jo jo, to vůbec neděláte. :-)
@ gagefranjo « ned 5:53 pm »
Ale asi toho mate hodně, tak nebudu zbytecne rýpat 🙂
@ gagefranjo « ned 5:52 pm »
Jestli budu cekat jak na odpověď na ticket tak poteš 😃
@ Mionix « ned 5:03 pm »
@gagefranjo,  až do té doby, dokud ho buď schválíme k diskusi, či zamítneme. :-)
@ gagefranjo « ned 2:48 pm »
Jak dlouho se čeká na schválení návrhu?
@ Mionix « ned 9:40 am »
@kovardominik,  jdou přendavat z postavy na postavu. ;-)
@ kovardominik « sob 9:07 pm »
Během plnění úkolu s herbářem mohl být zrušen denní limit bylinek. Při nézké úrovni zručnosti a smůle to jde plnit několik dní
@ kovardominik « pát 10:55 pm »
Přirážka za rušení při práci u kováře je top :)
@ Mionix « pát 7:42 am »
@xSaskex,  to bohužel nemohu, musí řešit GM, které řešilo váš předchozí ticket.
@ xSaskex « čtv 6:57 pm »
@Mionix,  Ahoj Mio, mohl bych poprosit, jestli byste nemrkli na tiket č.92121? Už nějakou chvilku čekáme a zabere to jen malinko času. Díky za odpověď
@ schvarz « čtv 3:10 pm »
Velmi opatrně se softwarem jako AHK, mnoho her scanuje seznam běžících programů a pokud najdou AutoHotkey, tak to automaticky berou jako porušení podmínek použití. Takže zapínat jen na používání. A ještě teda upozorním, že AHK umožňuje automatizaci, která je proti podmínkám použití prakticky všech online her včetně ekury. Technicky vzato je proti podmínkám použití ekury i to použití na přebindování F1-F4 na jiné klávesy. Dokonce i software k herní myši před podmínkami použití neobstojí. Je to tolerováno, takže myslet na to.
@ RAMHH « čtv 1:21 pm »
@goddamnbary,  Podivej se na programy jako AHK
@ goddamnbary « čtv 1:09 pm »
Vedel by si mi poradiť ako sa to robí?
@ Akemos « čtv 9:40 am »
goddamnbary píše: Otázka, dajú sa zmeniť klávesy f1-f4?, chcel by som si kúpiť mini 60% klávesnicu
asi záleží na klávesnici. já si mohu dát jakoukoli klavesu kamkoliv třebai C na F5
@ goddamnbary « stř 3:25 pm »
Otázka, dajú sa zmeniť klávesy f1-f4?, chcel by som si kúpiť mini 60% klávesnicu
@ goddamnbary « stř 3:24 pm »
Sup ľudia
@ Mionix « pon 4:12 pm »
@Betty,  Na truhle je to napsané, že máte mít v ruce zbraň. ;-)
@ Betty « pon 3:13 pm »
Proč, když mám v ruce motyku a otevřu nazaretskou truhlu tak mi to dá meč na šamanku? :D
@ KerkyzAfterky « pon 1:02 pm »
Tak asi jste vybrali štěstičko i od ostatních :D já furt nic :D
@ gagefranjo « ned 10:54 pm »
Po přidání pojmenování výstroje, které chtěl snad vlastně úplně každý :) jsem nenasel za 3h hledání ani jednu. Včera jsem měl stesti a našel jsem ji asi za 15min.
@ Hakan « ned 9:08 pm »
Já našel uhelnou žílu včera asi za 2 minuty hledání, je fakt že den před tím jsem ji nenašel hodinu :lol:
@ KerkyzAfterky « ned 5:24 pm »
Mohl by se tady někdo z teamu vyjádřit o kolik byla zvýšená šance na výskyt uhelné žíly? Neznám nikoho ve hře, kdo by ji našel, všichni čerpají ze zásob, které měli ve skladu z předeventové doby. Vážně by nás to zajímalo, jestli prostě není někde chyba?
@ KerkyzAfterky « ned 2:19 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.link/wE54 drop z 10 mrazíků :D možná by to chtělo trošku boostnout
tobě aspoň padly povolení :D mě ani jedno, letos trošku bída no, ale jsem rád, že to nezrušili úplně :D
@ KerkyzAfterky « ned 2:18 pm »
Takashiro píše:
KerkyzAfterky píše:
TomasFoxx píše: @KerkyzAfterky,  vidíš, nadáváš na event a ani jsi nezjistil jak z peněženky dostat pořádný prachy :D
a poradíš?:D
ak mas urobeny quest od skladnika odovdzavaj ich zajacovi alešovi, daleko lepsie odmeny :D
jo už sem zjistil, ale díky moc :-)
@ gagefranjo « ned 12:03 pm »
To bylo no. Já Prave myslel, ze ta ranní údržba bude cílená přímo na ten drop, ale asi jindy😂
@ TomasFoxx « ned 11:34 am »
@gagefranjo,  no já posekal nejdřív 2 a z každýho 14 požehů a něco k tomu, tak jsem si říkal že wow, ale asi to bylo nějaký mega štěstí :D
@ gagefranjo « ned 11:32 am »
Neříkal jsi zrovna ty, ze ty odměny z těch meteoru jsou dobre? Ale jinak ano, ty odměny jsou výsměch :D

Who is chatting

offline Mionix 
offline tasik1